Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun hakkinda izlenimleriniz


nscorp

Öne çıkan mesajlar

valla end game hariç az bişey izlenimlendim sanırım şöyle iki gevezelik yapayım sdf

wot inc

güzelli kısmısı
-questler. yani arada grind yaptığınızı hissettirmiyor değil ama seslendirmeler boşa gitmemiş immersion için çok hoş olmuş vallahi. class questi takip etmek çok keyifli. arada kotor1-2 deki gazı alıyorum sdf.
-companionlar. bi sürü karakter açtım ama sadece jedi sentineli kastım hep sayıca fazla görmesem de yapay zekaları müthiş. 4 mobdan en ideal olana cc yapmalar heal zamanlamaları vs çok iyi. 40 levelım henüz ama şu ana kadar YA NABIYON YAA dedirten bi olay olmadı. hatta oha helal lan diye gülüyorum arada yaptıklarına.
-trade skills. her ne kadar arayüz kütük olsa da (birazdan değineceğim sdf) crew ile kasmaca hoş ve değişik bi fikir olmuş. ben sevdim baya.
müzikler star wars olduğu için direkt win zaten. mekanlar da öyle.

bu kadar çıkarabildim açıkçası şimdi yermeceli kısım

arayüz: abv bioware. nereye elini atsan bug dolu gram esnekliği olmayan insanın işini fuzuli yere zorlaştıran saçma sapan bi gui. f2p mmolardan daha kötü barlar, customizationdan eser yok. (patchde geliyomuş macro/addon/customizable ui gerçi) istisnasız her öğede bi bug var ve kafayı yedirtecek seviyede çoklar. yaptığınız işi tamamen engellemese de süresini iki katına çıkaracak buglar hep. cooldownlar takılır, companion kaybolur skiller register etmez neyse penis gibi bi arayüz özetle.
dungeonlar falan: end game görmedim yorumum yok ama şu ana kadar gördüklerim hiç ilgi çekici şeyler değiller. zoraki yerleştirilmiş gibi hepsi. alın kasın diye. bu şekil istesem wow oynarım =P
grafik: pokerface.jpg zaten biliyosunuz.

option menüsü bu kadar kısıtlı ve işe yaramaz başka mmo yok. devlerden biri denk gelse l2develop mal diyip suratına tüküresim var. in world mob gruplamaları çok saçma ya 3-4-5 trash mob, ya 1 strong+1 trash ya da 1 elite başka türlü gezmiyo adamlar. bi de aggro alınca dismount olma çok acımasız olmuş. yakın leveldaysa moblar direk dismount. bu kötü bişey değil aslında bana göre ama arada oh geçtim diyip LAAAPS diye yere kapaklanınca üzülüyor insan.

light/dark side seçimleri komik derecede zorlama ve gereksiz olmuş. hiç bi katkısı yok hikayeye.


özetle zaman geçirmelik mmo olmuş o kadar reklama değmemiş. updateler ile ileride güzel bi hale gelirse bilimiyciiğm. kıyas yapmak istemiyorum da wow başladığında end game namına ubrs bile sonradan geldi yanlış hatırlamıyosam. ileride adama benzeyebilir bence o yüzden. ama o kadar para harcayıp o kadar sene sonra wowun başladığı yerden başlamak ayıp. şahsen sıkıldım bırakıyorum an itibariyle. wowdan sıkılıp değişik bişey isteyen varsa ya da star wars fanıysanız korkmadan deneyin o kadar da kötü değil aslında eheh =P

OH BE RAHATLADIM GİDİYOM AHN QIRAJ
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk 15 lvl için izlenimim:

- pve quest'ler iyi lvl almak için, aion'da geçen hafta ıkına sıkına lvl 10 oldum 3 günde muhabbet ede ede, burada bir gecede kendi başıma merakla oynadım class quest'lerini. sonrası hepsi aynıymış diyorlar artık bilemiyorum ama nasılsa wz ile lvl alıyorum.

- wz ile lvl alma iyi. her mmo'ya lazım artık yıl 2012.

- dungeon filan yapmadım no comment.

- grafikler kötü, 2008'de çıkan war'dan kötü. me3 üzerine bunu görünce gözlerimin midesi bulandı.

- oynanış fena değil, war gibi geldi bana. wow'dan da esintiler var gibi.

- wz'lerde eğleniyorum, arcane de onun için çağırıyordu zaten heh. sanırım ucuz key bulabilirsem alıp oynarım, gittiği kadar gider. bakalım artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

[...]
anlayamadığım nokta niye bu kadar çok server açıp oyuncuları bölmüşler? Bunla ilgili bir açıklama var mı?
sunuculardaki toplam oyuncu sayısı görülüyo mu oyunda? sunucu sayfasında falan? ya da oyuncu sayısı yerine "kalabalık", "az dolu" vb. şeyler mi yazıyo?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence freelancervari sağlam bir space simülasyonu gelmesi lazım. İnsanlar sadece bunu için bile oyuna para verebilir. Space combat için secret project varmış bakalım ne çıkacak altından. Battlefront tarzı birşey olsa ona bile razıyım. En az 1-2 senesi var gerçi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Space combat'ı bu haliyle oyuncuya vermek kendine mmo diyen bir oyun için ayıptır. Muhtemelen Bioware zamanla expansion çıkarırız, bunu genişletiriz diye düşünmüş. Ama bu kadar nefret toplayabilen bir ortam oluştuğu içim her yaptıkları batar oluyor. Ben oyun çıkmadan önce buna bu kadar takılmıyordum ama şimdi farklı düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Qui said:

Space combat'ı bu haliyle oyuncuya vermek kendine mmo diyen bir oyun için ayıptır. Muhtemelen Bioware zamanla expansion çıkarırız, bunu genişletiriz diye düşünmüş. Ama bu kadar nefret toplayabilen bir ortam oluştuğu içim her yaptıkları batar oluyor. Ben oyun çıkmadan önce buna bu kadar takılmıyordum ama şimdi farklı düşünüyorum.


f2p olunca bir şeye benzetirler artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...