jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sabah güzel olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Erkan Can hariç hiçbirini sevmiyorum valla. Proje ilginç ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?11,5858811 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 daltaban kenan'ın yerini tutamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 GERGE said: http://forum.paticik.com/read.php?11,5858811 başlığı nasıl güncelleyebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Normal şekilde güncelle de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 benim ninem bunu izlerken ne bilsin fragman olduğunu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 erkancan yiğit özşener dışında kadro bok gibi. kurtarmaz. hikayenin sarması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tamam ezel gibi bişi belki çıkarırlar orataya senaryo olarak.bu sefer az bölüm olması onu gösteriyor akıllanmıslar.bizde güzel dizilerin ömrü maks 1 sene. 2. seneye attı mı sıçmaması mumkun değil da bu kadro oscar alsa izlemem.engin altan düzyatan ve tüzünataç gibi iki tane itici yetenek yoksunu oyuncu koymuslar erkancana yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bence nehir hepsinden itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Yaratıcı fragman bence. Güzel yapmışlar. Bu arada engin altanı kimse mi sevmez ya. Gerçi ben de hiç sevmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 değişik olabilir bi şans vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Kadın oyuncu kadrosu olmamış gibi bence . Bi Bade değil tabi. Berrak ölümüne iticiydi Ezel'de , bakalım burada nasıl bir karakter. Şu olayı uzatmadan bitirme olayını Ezel'e yapsalardı tarihe geçerlerdi o kadro ve hikaye ile. Yine de en iyi diziydi bence Türkiye'deki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 berrak(td) nehir(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bu dizi ne abi illimünati işi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Nehir ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 yasemin ergene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 kadroya takılmışsınız da bildiğiniz lost u andırdı bana,uçak düşüyor kurtulan yok falan,merak üzerine dizi yapmaya çalışacaklar,sınırlı bölüm olması senaryonun hazır olduğunu gösteriyor,çok iyi olabilitesi var bence ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 abio KORKMA! yerine OKU! diye girse tonla sahte peygamber çıkardı ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bişeyi de beğenin be. amerikan dizileri "bok gibi" bile olsa hiçbir kusur görmeden takır takır izlersiniz bu tarz türk dizilerini didik didik edip kusur ararsınız. yanlış. değişik bişeye benziyor. izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poepoe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 dizi ne zaman bitecekmiş? sondan başlamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 şimdi sazan avı mı yapıyosun yoksa ciddi misin anlamadım fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 adam arap beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 erkan aga küfür edemedikten sonra ne anlamı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar