aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 cikmamis oyunun neyini gorucen, su an swtor var, digerleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 yukarıda bir arkadas 10 yıllık gelecek planı yapmıs bende daha kısa süreli kendi planımı yaptım ; 2007 mayıs - 2011 kasım : World of Warcraft 2011 aralık - 2012 mart : Star Wars : TOR 2012 mart - 2012 eylül : Diablo III 2012 eylül - 2013 şubat : Guild Wars 2 2013 şubat - 2013 kasım : Archage 2013 kasım - x x x x x : Titan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Herkes her turlu D3 alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furfantte Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 wow down diablo 3 sıngle swtor mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Wow oynamaya devam swtor da aldık ama ışın kılıcı silah falan bana göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gundarin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ben WoW'u bırakalı aylar oluyor, Swtor öncesinde arkadaşımla Warhammer oynuyordum. Wow ve diğer oyunları kopyalama konusu geçmiş baya. Bizde Warhammer oynarken bazı questleri, abiltyleri, oyun dinamiklerini vs. Blizzard'ın çaldığını fark ettikçe konuşuyorduk. Ama bu hafta başlayan Keg End yıllık etkinlikte bir şey fark ettik ki, yuh dedik artık. Çal ama bu kadar da açıkça çalınmazki. (Araştırdım, 2008 yılından beri varmış bu dev Warhammer'da.) Warhammer'da PvP alanlarda dolaşan Elit dev. Wow'da yine PvP alan olan LoL Barad'da dolaşan elit dev. Yani tamam, WoW diğer oyunlardan çalmış vs diyorduk bizde arkadaşımla, ama çalma derken, esinleme anlamında çalmayı kast ediyorduk. Ama bu nedir ya, bu hırsızlık dediğimiz türden bir çalma, esinlenme ile ilgisi yok. Panda paketi ile Death Knight'a Darth Vader'ın ünlü uzaktan güç ile boğaz sıkma hareketini (Force Choke) getirecek olan Blizzard'dan korkulur valla, ne diyim, sınır tanımıyorlar, esinlenme (?) konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Blizzardın olayı hiçbir zaman orjinal birşeyler üretmek olmadıki, starcraft çok mu orjinal? Daiablo mu orjinal? Blizzard'ın olayı hep abartı derecede detaylara önem vermek oldu. Piyasada daha önce yapılmış güzel fikirleri alıp bütün detayları ile işleyip tekrar piyasaya sürmektir Blizzardın olayı. Ne bilim HOMM6 mesela çok güzel bir oyun ama yüzlerce eksik bırakılmış detay var insanın tadını kaçıran. Bu oyunu blizzard yapsa disciples'dan yüzlerce şey çalardı evet, ama sonunda detaylarla doldurulmuş muhteşem bir oyun çıkardı ortaya. O sebeple şunu artık kabul edin, Blizzard piyasaya çıkan her güzel fikri direk oyunlarına koyar, 20 senedir böyle bu. Ama bunu yaparken o fikre 1000 katar insanlarda ayıla bayıla oynar. Hala doğru dürüst milyonları sallayan bir warhammer 40k strateji oyunumuz yok ama onun bütün birim-hikaye-ırk ıvır zıvırını alıp üstüne inşa edilmiş starcrfatımız var. Bu Blizzard alışın artık, kadın satan adama küfür etmek isterseniz arkasından "pezevenk" diye bağıramassınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ciddi ciddi giant'ların herhangi bir oyunun tekelinde olabileceğini, üstüne bunu Warhammer'ın başlattığını, yıllarca Wow oynamana rağmen bir tane Ogre görmediğini söylüyorsun yani? Cidd ciddi? http://wowwhimsy.files.wordpress.com/2008/09/ogre.jpg http://i.imgur.com/hpN8x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Wow benim için hiç bi zaman star wars kadar çekici gelmedi oyun yoklugundan dolayı wow oynuyordum. 2 metre omuzluklar boyundan katlarca büyük kılıçlar parıl parıl rengarenk setler bunu yaında saçma sapan göndermeler haris piltonlar lostlar vb. cinematicleri izledğim zaman vuaah abi ne kadar epic diyorum oyuna giriyorum insanların elinde bi pamuk şeker eksik.Ben fantaziyi bu kadar uçlarda sevmiyorum daha mantıklı olmalı bence star wars gibi benim gibi düşünende bir sürü insan olduğunu biliyorum wowun servberlarından büyük bi azalma olacağınada eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bu said: swtor da aldık ama ışın kılıcı silah falan bana göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Elandoriel said: daha mantıklı olmalı bence star wars gibi şuraya güldüm baya asdfasfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Gundarin said: ahaha bu mu çalmak lan hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cüceyi de çalmışlar galiba, oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 o daha eskiye dayanan bi "calis". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 nomsaR said: ahaha bu mu çalmak lan hahahaha Ama PvP zone da dolaşıyo ikiside? Çalmış işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Aluriel said: Elandoriel said: daha mantıklı olmalı bence star wars gibi şuraya güldüm baya asdfasfg demek istediğim herşeyin bir mantıklı açıklaması var örneğin lightsaber kurgu olsada bi açıklama var "hoppaa büyülü bu kılıç bu zırh ondan o öyle oluyo" denilmiyor.Şöyle örnek vereyim: bu da wow: böyle bir kılıç yapılsa hiç bir insan evladı kullanamaz kullanılamaz.Bunu eline alan birisini sopayla döversin. Demek istediğim mantık budur.Fantazinin dibi değilde mantıklı açıklamalar olması şimdi diyebilirsin lightsaber çokmu mantıklı diye bende şöyle birşey söyleyim nerdeyse her ailede bir tane olan araba önceden lightsaber kadar bir hayaldi.Mantıktan kastım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 parcalarini gosterip, isim verince, pek aciklama olmuyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 inanılmaz ya okudukça hayrete düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 lightsaber artik hayal degil, yaptim, olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 aquila said: parcalarini gosterip, isim verince, pek aciklama olmuyo ya. o zaman resimlerin altındaki yazıyı okuyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yalnız iki tane alakasız dev resmi koyup çalıntı denmesi çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 pırıl pırıl kafalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 o kılıca da lore yazsalar ki vardır belki de bilmiyorum, takip etmiyorum artık wowu bişey değişecekmi? lightsaber ondan daha saçma bu arada ne dersen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 wow swtor yarışına girmiş olay iyice swtor wow'u geçerse oynayan kişi sayısı olarak o zaman swtor fanboilarının konuşmaya hakkı olur izliycez ve görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Aluriel said: o kılıca da lore yazsalar ki vardır belki de bilmiyorum, takip etmiyorum artık wowu bişey değişecekmi? lightsaber ondan daha saçma bu arada ne dersen de. tabi haklısın herkesin bilim kurgu ve hayal kapasitesi,düşüncesi farklı. ha bu arada lightsaber saçma dedin ya daha da saçma ama var olan bişey söyleyim: kara delik. (ışığı bile yutabilen garip bişey çok saçma ama var işte :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar