Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 jedi konsular ikiye ayrılıyor sage ve shadow shadow kızlar için işte.stealth geyiği sage daha erkek işi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fizban bence senin kafan çok karışmış. :D jedi consular shadow veya sage oluyor. shadow tank ve rogue dps. sage ise caster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konsül base class, shadow tank/dps adv. class, sage heal/dps adv. class. Ne sormak istediğini yaşına ve eğitim seviyene yakışır bir dille ifade edersen sana yardımcı olabiliriz. Hatta sana resimle anlatmak lazım, baya baya APTALSIN çünkü. http://www.starwarsmmolevelingguide.com/wp-content/uploads/2011/08/swtor-classes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 evet gözler cevap için fizbanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bence hesabını sildi bi köşede ağlıyor şu anda. Ama hak etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 su an origin hesabimi cinli bir cocuga hediye ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cok zengin oldugum icin hemen yenisini aldim. tamam ben jedi guardian olmak istiyordum. hatirladim. EVET. GARDIYAN OLACAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Allah mesut etsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 poewrtech melee tankmış.bi yaşıma daha girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi işte zippodan gazı verip ateşle körüklüyosun milleti uzaktan zor iş akjsfkajlsfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 şu yukardaki oranlar doğrumu sith warrior açarım o zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 O oranlara pek güvenmeyin, kaynak sanki arkaları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Genel yöneticiye aptalsın demek ban sebebi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Akli melekesi olmayan adamlarin demesi serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ben de dicem de o yüzden soruyorum dermişim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 fiz tank misin? :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ne oliyim abi tank olmiyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Shadow fissureda üç kere arka arkaya ölse de sorun olmayacak bişey ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sentinel ol dahada düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sentinel olma ağlarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sentinel yakışır adminime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Of şu en az oynanan classı oynama isteği bende de var lakin Sith çok zevkli yav... Jedi Wars diye kabullenmek lazım oyunu yoksa kafayı takacağım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 onur da lootwh0re hangi classı secicekse kimse secmesin istiyor... 3 güne önce bi bendim shad0w noldu herkes döndü shad0wa gidin başka bişi olun bu benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yaranamıyoruz abicim, yaranamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar