Gangren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 1,5 saat yazıyordu dün aksam sıra, bitmiş falan değil, yanlış yönlendirme insanları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 dün kimse sıra beklemedi bgün sıra vardı max 20 30 dakika, boşuna trollemeye çalışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 bugün bi ara girdim, 1200 kişiydi, 25 dakkada mı ne geldi. bazı aralıklarda 300 kişi birden alınıyor server'a. neye göre yapıyorlar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 25 dakiak sirayi az olarak goriyor ya adam sadfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 wow'un ilk 2-3 haftasında 1.5 saat bekledik, her oyunda bekledik. 25 dakika sıra launch için gayet az, hele swtor gibi 1 milyondan fazla kullanıcısı olan bir oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sen beklersin, spark bekler ama herkes beklemez milelt 6 da isten geliyor yemek aile su bu 8 de anca makina karsisina oturuyor, lolol 1.5 saat sira, isi gucu olmayan no liferlar beklesin sirasini valla wowda ben vanilladan beri 20dk dan fazla sira bekledigimide bi TBC nin ilk gunu icin hatirliyorum, ondan bile cabuk toparlamisti ki dusuk poplu realmlerde oynamadim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 kim ne derse desin 25 dakika sıra gayet kabul edilebilir ilk 1-2 hafta için. warhammer'da, age of conan'da, wow'da, hepsinin launch'unda oldu sıralar, hem de 25 dakikadan uzun. early access feciydi, şimdi düzelttiler. 1.5 saat ise işte çalışan biri için kabul edilecek bir şey değil, ben akşam 7de derse girerken sıraya giriyordum cep telefonumdan, 10.30'da eve gelip oyuna giriyordum early access'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 1.5 saat sıra yok ki 1.5 saat beklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sparkcaster said: dün kimse sıra beklemedi bgün sıra vardı max 20 30 dakika, boşuna trollemeye çalışmayın this. sıra falan kalmadı pek serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 saat 12de bakmistim ve 1000 kisinin ustunde sira vardi kandirmayin insanlari!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Pop ne diyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 1500 kişi sıra vardı bugün, sora 5 dakikada girdi sıra bekleyenler, sürekli değiştiriyorlar kapasiteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 350 kişi sıra vardı tam 2 dakika önce, şimdi 16 var. neye göre kapasite arttırıyorlar acaba, insanların ortalama ping'i düşükse "alalım ya fazla insan, bişey olmaz" mı diyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 yetersizler görüp gelmesin diye ara ara full yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Beyler oyun çok iyi hiç bir sıkıntı yok, sizin bug dedikleriniz de feature. Feridunun kabri ise en iyi server. Bunları kabul etmeyenler n00b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bi de oyun wowdan çok farklı. skill train ücretleri hiç bi levelde aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Hah evet o da var. Wowun quest dizaynı çok kötü olduğu için bu oyunun questleri direk iyi oluyor. Bide almanlar yenilince malum biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 sıra bitmiş hali mi bu 800 kişi var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 karakter transferi varmı söylesem karakterimi full serverdan daha az yoğun bir servera aktarırlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Red said: sıra bitmiş hali mi bu 800 kişi var sdfs 5 dakka önce 350 civarıydı, şimdi 180. ki yani şu anda avrupa'nın en cafcaflı zamanı. 21:50 falan saat, şimdi oynamıcak da ne zaman oynucak adam. akşamları 20-25 dakka beklemeye hazır olucan. o kadar olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 cidden sıra olayı bitti yalnız sallama değil bu. early accesste ve ilk hafta da 2000+ kişi 4-5 saat sıra vardı evet biz bunu bekledik. şuan max 30dk bekliyorsun falan. gerçi ben eve gelmeden okuldan evi arıyorum login yaptırıyorum kendimi sıkıntı olmuyor pehpeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 server boom? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 bizi mi izliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 mail box kullanılmıyordu 1 saattir falan en son da saçmalamaya başlamıştı oyun lag vs tam combatteyken düştüm şuan server offline :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 launchera koymuşlar zamanda vermemişler mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar