Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sen beklersin, spark bekler ama herkes beklemez

milelt 6 da isten geliyor yemek aile su bu 8 de anca makina karsisina oturuyor, lolol 1.5 saat sira, isi gucu olmayan no liferlar beklesin sirasini valla

wowda ben vanilladan beri 20dk dan fazla sira bekledigimide bi TBC nin ilk gunu icin hatirliyorum, ondan bile cabuk toparlamisti ki dusuk poplu realmlerde oynamadim hic
Mesaj tarihi:
kim ne derse desin 25 dakika sıra gayet kabul edilebilir ilk 1-2 hafta için. warhammer'da, age of conan'da, wow'da, hepsinin launch'unda oldu sıralar, hem de 25 dakikadan uzun. early access feciydi, şimdi düzelttiler.

1.5 saat ise işte çalışan biri için kabul edilecek bir şey değil, ben akşam 7de derse girerken sıraya giriyordum cep telefonumdan, 10.30'da eve gelip oyuna giriyordum early access'te.
Mesaj tarihi:
350 kişi sıra vardı tam 2 dakika önce, şimdi 16 var.

neye göre kapasite arttırıyorlar acaba, insanların ortalama ping'i düşükse "alalım ya fazla insan, bişey olmaz" mı diyorlar :D
Mesaj tarihi:
Red said:

sıra bitmiş hali mi bu

800 kişi var sdfs

5 dakka önce 350 civarıydı, şimdi 180. ki yani şu anda avrupa'nın en cafcaflı zamanı. 21:50 falan saat, şimdi oynamıcak da ne zaman oynucak adam.

akşamları 20-25 dakka beklemeye hazır olucan. o kadar olur
Mesaj tarihi:
cidden sıra olayı bitti yalnız sallama değil bu. early accesste ve ilk hafta da 2000+ kişi 4-5 saat sıra vardı evet biz bunu bekledik.

şuan max 30dk bekliyorsun falan. gerçi ben eve gelmeden okuldan evi arıyorum login yaptırıyorum kendimi sıkıntı olmuyor pehpeh
  • Yeni Oluştur...