draedan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 wtfast deneyen var mi ? ping ler 120 civarinda ama 70 lere cekmek istiyorum, daha akici olsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 her gece bir ümit açıyorum server listesine lettow'a gireyim bir char açayım da patilerden birinin guildine yavşarım diye her seferinde 45 minutes yazısını görünce saçma bir serverda tek başıma bh'mi kasmaya devam ediyorum. acıklı hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Herkese Selam; Biz 2 arkadaş Legions of Lettow'da başladık, birimiz jedi sentinel, diğerimiz de guardian olarak oynuyoruz. Level 20 olmak üzereyiz. Republic tarafında seviyeli arkadaşların olduğu guild var ise ve oyuncu alımına sıcak bakıyorsanız katılmak isteriz. Nickim: Headsplitter Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 frf'ye bekleriz o halde, oyun içinde /tell denoran yapın yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 -Deno- said: /tell denoran yapın. Karşı factiona tell atamıyorum, atsam şuraya gel ifadeni al dicem ama diyemiyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Kolayı var. Ac bir republic karakter. At tell ini. Sonra don asıl karakterine. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 burdan yaz devvo görcek olan görür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Server den bir haber: Bugün itibariyle, tüm 8 man raid bosslarını kestik. Boss kill SS leri için : www.guildcoexist.com Bu haftakinde zorluk derecesini arttıracağız. Ayrıca Heroic Dungeonların tümü de bitmeye yakın. Bu arada 16 man raidler için sniper, mercanery ve operative arıyoruz. Başvuru formunu anasayfamızda bulabilirsiniz. Bu arada server baslığına hala Coexist eklenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 en altta guildinizin ismi gorunuyor bende. guild basliginda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 eq1 de 72 kisi raid wow da once 40 sonra 25 sonra 10 :P simdi 16-8 gw2 8-4 (salladim ) bilmemne online 1 man raid e dogru gidiyoruz. diablo 3 belki. raid kelime anlamini yitirdi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 oha biz daha 50 olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 PvP isteyen FrFciler Voss'a gelsin. Daha bir tane FrFli göremedik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Oyunun haritaları ve quest yerleşimleri nedeniyle open world pvp çok olası olmuyor. Anca republic alanına ava çıkmış bir kaç imp gördüm bu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drange Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Legions of lettow da yeni başladım. ismim drange jedi knight olarak. sizlere nerede bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Onlar seni bulur O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Open World PvP hangi oyunda vardı ki? Wow'un da ilk zamanlarındaki world bosslar nedeniyle nadir de olsa dönüyordu da, bugün wowda şehirden çıkmadan raid, dungeon ve pvpye girilebiliyor artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 |Joker| said: Open World PvP hangi oyunda vardı ki? Wow'un da ilk zamanlarındaki world bosslar nedeniyle nadir de olsa dönüyordu da, bugün wowda şehirden çıkmadan raid, dungeon ve pvpye girilebiliyor artık.. valla hiç de nadir falan değildi. Bariz dönüyordu. Sonuçta ortak quest alanları, kesişen yollarla alakalı. Sen gidip aynı haritada farklı instance yaparsan yada alakasız noktalara koyarsan pvp olmaz tabi. O koca haritalarda en az bin kişi olacak ki karşılaşılsın. 100 Kişi var onlarda iki instance a dağılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Tamam nadir değildi, 7 sene önce. Sonra TBC geldi end gamede pvp bir adaya kaldı expansion ile. Onun haricinde Black Temple girişinde yapılan şeye world pvp mi diyoruz? En çok SW:ToR ile karşılaştırılan oyunun end gameinde world pvp yok ki şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 TBC öncesi wow çok başarılıydı. Hem en çok şikayet edilen, hem de en çok heyecanlandıran kısımlarından biriydi. Sonra kaybolmuş heralde bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 O tarren mill maceralarını unutmam. O zaman arena vs olmadığımdam millet stres atmak istiyordu. Şurda saldırı var diyince koşarak geliyordu herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 vay bu saatte 280 kişi sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 bemre said: O tarren mill maceralarını unutmam. O zaman arena vs olmadığımdam millet stres atmak istiyordu. Şurda saldırı var diyince koşarak geliyordu herkes aha bu. eski videoları izleyin vanilladan world pvp wow'un tüm bg lerinde toplasan öyle aksiyon dönmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 World pvp ne? 5 kisi 1 kisiyi gangliyor. Balanced pvp olsun diye BG kavrami cikti ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 hunty said: World pvp ne? 5 kisi 1 kisiyi gangliyor. Balanced pvp olsun diye BG kavrami cikti ortaya. bizim zamanımızda tam tersi, iki kişiyi birden alma diye şeyler vardı.. ah sorrow hill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 world pvp ne lan harbiden.world pvp benim bildiğim bi shadowbanede vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar