Drange Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 FRF oyuncarlı acaba nicklerini yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 denoran. bizim frf'liler pek buraya bakmıyor artık, kendi forumumuzda kavruluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 server lar kapali mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bakıma girmiş server... bakalım ne kadar sürecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 saat kaçta açılacağıyla ilgili forumlarda birşey bulamadım. bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 acik su an sanirim. en azindan usa serveri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kapalı yav, 1'de falan gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kapaliymis pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ya guild lere nasıl ulaşacağım? coexist e mesela? veya bir pvp guildine? coexist pve sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?95,5721113 Guild başlıklarına tıklayıp yazılanları okumadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 konu varmış ya pardon tam facepalm lık günümdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 bizde bu serverdayız, eski SoTC üyeleri :) kurucaz bir guild. su an geçici bir guild kurduk 15-20 kişi kadar varız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Oyunu bıraktım üstümde 5 mil credi var.uygun fiyata almak isteyen arkadaşlara bırakabilirim sith tarafındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 tinu said: bizde bu serverdayız, eski SoTC üyeleri :) kurucaz bir guild. su an geçici bir guild kurduk 15-20 kişi kadar varız. hangi taraftasiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Hala progress/raid yapan kalmıd mı bilmiyorum, biz Coexist olarak devam ediyoruz. 16 man Nightmare kadrosu hazorlıyoruz, 16 hardlar ve 8 nightmare pek zorlamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 republic olan guild varmı bizden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Aynen bende frfden nıcklerı eklıyorum frıend lsıte ama kımse belırmıyor hangı guıldın uyesı varsa yazdım ne oldu bıraktınızmı yoksa frıend lıst farklı mı oyunda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Kişi online ise friend liste ekleyebiliyorsun. Ben Ulubatli beni de dene. En azından frf ye yönlendirebilirim. Seni listeme ekleyerek bilgi veririm arkadaslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Cok iyi olur ya eski uyeyim bende frfye ulasamadim kimseye deno ile konustum ama denk gelemiyoruz.Ben deadric bu arada ve in game nickimde forcejuice aksam 7 den sonra hep onlinenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Nomak said: Cok iyi olur ya eski uyeyim bende frfye ulasamadim kimseye deno ile konustum ama denk gelemiyoruz.Ben deadric bu arada ve in game nickimde forcejuice aksam 7 den sonra hep onlinenim. Sessiz de frf den . Onu da dene. Tiuven de var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Akşam 8 den sonra online oluyor çoğu. O saatten sonra ulaşmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Tamam akşam bir deniyelim tekrardan ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bu serverda olan ve beni online gören herkese istediğinde yardım ederim. Tabi beni raid de görmediği zamanlar. Kendinize iyi bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ya ben 1.5 haftadır falan pek girmiyorum oyuna, yapacak bir şeyim kalmadı çünkü raid dışında. bugün giricem ama, tell atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar