xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://www.imdb.com/title/tt2089051/ Dizi çok acayip, 2. bölümü yeni çıktı, ilk bölümü izledim sadece. Genre ne lan derseniz "Sci-fi-ish black comedy-ish dystopian parody of the not-too-distant future." derim. Baya obscure konu. Çekimler, tempo herşey çok iyi. Spoiler vermeden konusunu anlatmak imkansız tek bölümle. Ama Britanya'da Danish prenses ablamızın kaçırılmasıyla başlıyor, burada hemen klişe bayraklarını çekmiyoruz çünkü herşey gerçekten baya orjinal olmuş, kaçıranın talebini söylemiyorum bölüm direk bunun üzerine zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voidwalker Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 2/10 edit: Andrew Knott'i lise mezuniyeti oyunumda oynatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Yanlış link vermişim, alakası yok sakin ol şampiyon. http://www.imdb.com/title/tt2089051/ tahmin ettiğim gibi hiçbir bölümün bağlantısı yok henüz, mini seriesmiş, her bölüm kısa film tadında diziye nazaran. 2. bölüm çok ağırmış bu arada. http://i.imgur.com/2by0y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 3. bölüm inanılmaz olmuş. Ve çok net en ağırı şu ana kadar. Midem burum burum oldu. The Entire History Of You http://moviecarpet.com/iwave/images/15/o-black-mirror-episode-3-review-the-entire-history-of-you.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sci-fi birşeyler istiyordum bu aralar, bir bakayım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Yeni bölümünün ne zaman çıkacağını bilen varsa haber etsin, takibini yapamıyorum bu dizinin. Stealth bump. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bugün tekrar izledim. 3 efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Uuu yeni bölüm çıkıyormuş bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 3 aşırı sert. Yeni bölüm geliyomuş vücutlar sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bu hipsterın zevkine güveniyorum. satılmış falan ama iyi sallıyor vizyonda ilk sezonun üçünü de koydum bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yayınlamayıp, tarihini de unknown'a çevirmişler. Ayıp lan:( Fragman da efsane duruyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 hahaha diziyi izlemiyorum ama o nasıl bi puştlukmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Hani 28 iydi ya , soon diyor =/ http://www.channel4.com/programmes/black-mirror/4od Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 goldbären said: bu hipsterın zevkine güveniyorum. satılmış falan ama iyi sallıyor vizyonda ilk sezonun üçünü de koydum bakalım. I'm what hipsters are pretentious for babe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 hafif geldi biraz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sadece ilk bölümü izleyip yazdıysan olabilir. bana da öyle geldi. fazla kasıntıydı. xunna kırıldım bi an. sonra ikide çıta yükseldi ama üç çok iyiydi gerçekten. şundan daha dandik işlenişte nice senaryolar holivutla malesef evlerimize, ekranlarımıza girdi. tavsiyelerinizi dikkatle takip ediyor olacağım sayın Ahmet Salih BOZDAŞ şu 28 ocak bölümünü izlemek nasip olmadı henüz. kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yok hepsini izledim. drama böle bişey işte, her yeni bişey izlediginde bir öncekinden fazla doz istiyorsun. bölümlerin kendi aralarındaki dengesi o bakımdan gayet iyi ama ona bişey diyemem. direk izlenenler listesine aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 1 ve 2 yi izledim. 1. bölüm hani bir film merakıyla inanılmazdı. Mesaj olarak çok etkilenmedim de... 2. bölümde durdum düşündüm yani netten yaptığım o kadar purchaselere çok kötü hissettirdi bana kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 subat 11 de cikiyormus. Yine degistirmezler ins tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Neyseki cikti bugun tekrar bi ertelenme vakasi olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Link ver. Link ver allahsız. Hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 torrentday de 30dk once register olmus FoV release. diger trackerlara dusmesi surebilir biraz. edit: yoo publiclerde de varmis asdf, bugun hizlilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Daesu said: yok hepsini izledim. drama böle bişey işte, her yeni bişey izlediginde bir öncekinden fazla doz istiyorsun. bölümlerin kendi aralarındaki dengesi o bakımdan gayet iyi ama ona bişey diyemem. direk izlenenler listesine aldım bu çok büyük sıkıntı. Daha önce çok kore filmi yemiş her bünye birçok batı yapımına immune oluyor. Gerçi bi jpeg koyarım Daesu yaşlanır 2 yıl daha. Get dunked http://i2.listal.com/image/960606/600full-alessio-boni.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hadi diğer fakirleri anların da sen niye filesharing sitelerine üye değilsin, karun gibi zengin adam kharon? 2 saat önce upload ettiler bile sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 fakir gibi tiklamakla vakit kaybetmiyorum, rss indirip soyluyor diziniz hazir beyefendi diye. Gecip salonuma izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar