Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Avrupa ligi son grup maçımız. 9 puana sahibiz, inönüde olmanın avantajıyla alırız :) Ha bu arada maça giden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ben kız arkadaşım ile gidicem ama kendimi kötüye hazırladım büyük ihtimal yenilcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ben de gidiyorum.. %80 kapali alt olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 futbol fakırı stoke için çok zor bir maç olacak. Taraftar kendını ozel hazırlıyor tonlarca konfeti hazırladılar. Kazanıp lider çıkalım guruptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yeni açık sol üstte olurum herhalde avrupa maçlarında hep oradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 stada bakıs yönune göre mi sol üst ? yoksa acıga bakısna göre mi :D yani kapalya yakın taraf mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 alışmışım ya aklıma gelmedi kapalıya yakın taraf üst : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 haa iyi iyi :D diger taraf leş ya hiç sevmiyorum. gecen sene yeni acık kombinesi varken numaralıya yakın alt taraftaydm ust taraf bozuyordu tum olayi :D bizde kapalı tarafna kacmstk sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 maça geliomusun ? dier taraf yalan ya koordinasyon yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 %100 maçtayi hala yaşıyor olursam :D %80 kapali alttayim ekonomi peşine dusmezsem eger :D yarın alcam bilet daha karar vermedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 acigin numaraliya yakin ust tarafinda mustafa vardi bi tane, kendini bu kadar paralayan amigo olamaz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mustafa kadar salak bir adam ömrü hayatımda görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Stoke kendini yordu, ayrıca grupta iddiası yok ve haftaya önemli bir Wolves maçı var. Niye önemli, ondan sonraki hafta City ile maçları var. Genelde bu tip orta sıra takımları liglerindeki konumları için 2-3 maç sonraki rakiplerine göre oynar. City'i yenmeleri zor, Wolves maçı kafalarında olacaktır. Olası bir beraberlik için rölanti de oynarlar, arada kontraya çıkıp Crouch'a falan kafa topu için, taçtan orta falan keserler. Biz zorlamazsak gol yiyeceğiz diye Stoke'un çok üstün bir performans sergileyeceğini düşünmüyorum. Maç yine bizde bitiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 eksikler nedeniyle bu adamlara gol atamayız.herifler klasik olarak duran toptan buldukları golle 1-0 kazanır.kiev son dkda atacağı golle maccabiye 4 çeker ve eleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bence 70-0 yenecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kapalı alttaym.. Bitsn şu okul semte ineym ya :) gereksz bı heyecn war ıcmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 kapalı alt +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 2-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 @dark senin kombinen filan mı var? bilet dağıtmaya başladık gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 nerden buluyon sen biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 dayısı yönetimdeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 yarışma düzenleyip çalışanlara dağıtıyoruz. no panic :) ben gidemiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Tayfur bjk maçını demirörenin evinde izleyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar