Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 aquila said: olm sizin ananiz babaniz yok mu lan AHAHAHAhAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Daesu said: güzelmi altyazı varmı Futa. Futa everywhere. Esas olan sevdiği kızı düdüklüyorsa bile rape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 oh wai... internal investigation? shi...... *account disabled* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sıra sana çok sert gelecek elbette watson, hipster scenelere akmaya utanacaksın. Inb4 cyber cock block. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Çok fena bir konu olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Birşeyler yazayım sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Get a girlfriend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Üzgün kaslı geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Lord_Argos said: Get a girlfriend. Bible Black izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Hayır ama araştırmalarım sonucunda anladımki erotik bir anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Lord_Argos said: Hayır ama araştırmalarım sonucunda anladımki erotik bir anime. ~ PART 12: AESTHETICS OF GENDER ~ http://www.torontothumbs.com/wp-content/uploads/2009/03/watchmen_rorschach2.jpg Xunn's Journal 20:54, 11.01.2012: My last encounter with Revangelis left a sour taste in my mouth. Served a cause but filth is filth. The information he belched was someone enigmatic, but I sure enjoy a good riddle. His taste was a little different than what I am accustomed to, but it will have to do; "Thread where nobility and ballsweat met, there you shall find what you most dread." The phrase made no sense, at least at first. But knowing the simpleton Revangelis is, it had to be a pun; A mongrel's humor. As the revelation hit me, I knew why the ignorant were the blessed, for the man I was to track was no other than the infamous Lord Argos Of A Thousand Plastic Surgeries. He had quite the reputation of a tight schedule, meticulous filth. When he was not at the gym, he was at a surgery, getting a nosejob or a facelift. When he had to recover, the scum was right back to the gym. It was a vicious cycle. But what he was most dreaded for was his abdominal muscles, which were rumored to stare back at you if you made eye-tummy contact. And his brows... Oh dem brows... They were so bushy no one ever saw his eyes. Where his eyes were supposed shine there were two endless holes of abyss, making it impossible to determine what perversions running wild in that filthy mind. This was too much for now, so I wait. Wait for him to slip first. Best thing about the perverts is that they keep giving you second chances. Perverts don't change. And even when they do, it's always for the worse. İlham için teşekkürler Lordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 insanlarin fotograflarini asagilama amacli tekrar kullanmayin. digital bullyingi de biraz azaltin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 biraz da akilli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Mum_Chamber said: insanlarin fotograflarini asagilama amacli tekrar kullanmayin. digital bullyingi de biraz azaltin. Ulan hadi benim fotograflarım spamleniyor aynı bu şekilde ona laf etmiyorsun, 2 ay eski sevgilimin fotolarını da koydular albüme. Yuh be drea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 İzleyenler bi dökülsün, yargılayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yazdıklarında ağır esinlenme yoksa çok başarılı olmuş yanlız, böyle boş şeyler yerine kısa hikayeler monologlar falan denesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Düşünüyorum kesinlikle birşey yazmayı, uygun plot lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yalnız yanlız yanlış yalnış.. xunn türkçe yaz. dejenere gibi ingilizce yazıyosun. önemli olan anadilinde o feelingi yaratabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 emanet said: böyle boş şeyler yerine http://i.imgur.com/jQGp3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 nomsaR said: yalnız yanlız yanlış yalnış.. xunn türkçe yaz. dejenere gibi ingilizce yazıyosun. önemli olan anadilinde o feelingi yaratabilmek. >Implying my native language isn't EN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya boş şeyler derken anladın işte ne demek istediğimi, eğlenceli olmuş yoksa. lan hala öğrenemedim yanlız yalnız olayını, boşuna düzeltmişsin beni gene karıştırmaya başlarım 1-2 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yalın'dan yalnız diye aklımda tutuyorum ben. Arasıra benim de yanıyor beyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yanılmak -> yanlış yalın -> yalnız kökenine baktıktan sonra karıştırmıyorum artık, yoksa neydi la diye düşünüyordum bir şey yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 hentai, manga ve anime dünyasına dair araştırmalarım sırasında karşıma çıktı bu, umarım şöhretini hakeden bir yapımdır, başlık çogiyi ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar