herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 videoyu izledikten sonra anketi yanıtlayınız.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?73,6031415 açıldı
odullusoru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 olabilir. eğer erkek hoşlanmıyorsa.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sadece çirkin kızlarla gerçek arkadaş olabilirsin önermesi yüzde yüz dogru. Yada sadece bir grup içinde görüştüğün kadınlar olabilir. 1v1'de kızın çekici olup arkadaş olunması olabiliyor nadir olsa da. Ama sordugun zaman sex yapmak isterse arkadaşlıgı korumak mı eglenceli sex mi? Hep sex diyor gençlerimiz. Gave that bitch some sex. Bitches love sex. Extre bonus: Çocuklugundan tanıdıgın insanlarla da garip bir şekilde arkadaş kalıyorsun. Mesela bir arkadaşım var, inanılmaz harika bir kız ama liseden beri tanısıyoruz, mümkün değil işemem o arkadaşlıga.
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 olamazlar tabiki. tövbe yarebbim olur mu hiç öyle şey uygun değil böyle şeyler. ateşle barut yan yana durur mu hiç
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 xunn said: Sadece çirkin kızlarla gerçek arkadaş olabilirsin önermesi yüzde yüz dogru. Başka hiçbir türlü mümkün değil bence de. (tu) Ya da akraba olması lazım bi de o şekilde olabilir.
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 friendzone'd isimler açıklanmış gg
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 çirkin kızla konuşmam bile nasıl arkadaş olcam
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 xunn said: Sadece çirkin kızlarla gerçek arkadaş olabilirsin önermesi yüzde yüz dogru. veya seksi olmayan.
photographer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 video baya etkili türkiyede ne dicekler acaba
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi kanka ayağı göt ayağı. bi de çok başarısız olupta meriçliği kabul edenler var.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 photographer said: video baya etkili türkiyede ne dicekler acaba türkiyede erkekler okadar rahat konuşamaz. eğer konuşursa kız postayı koyar. videodaki gibi gülüp geçmez.
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 beyaz beresi olan kiza karsi bos degilim belirtmek istedim.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bugün bacın, yarın ihtiyacın denmemiş. Benim hatun bi arkadaşım der hep bunu ahahha
idilik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 çıkan ilk erkek kişisini Penth'e benzeten yok mu benden başka?
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Niye arkadaş olalım ki cinsel birşeyler yaşayabilecekken
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://fc01.deviantart.net/fs48/f/2009/197/f/3/Arguecat_by_anticancerplz.png
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 en fazla 1 tane olur. ayrıca bir kadından daha iyi arkadş oluyor malesef
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi bidk ben videoyu izlememişim. o videodaki kadınlarla arkadş olunmaz lan tabi abaww
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 xunn said: Sadece çirkin kızlarla gerçek arkadaş olabilirsin önermesi yüzde yüz dogru. Yada sadece bir grup içinde görüştüğün kadınlar olabilir. 1v1'de kızın çekici olup arkadaş olunması olabiliyor nadir olsa da. Ama sordugun zaman sex yapmak isterse arkadaşlıgı korumak mı eglenceli sex mi? Hep sex diyor gençlerimiz. Gave that bitch some sex. Bitches love sex. Extre bonus: Çocuklugundan tanıdıgın insanlarla da garip bir şekilde arkadaş kalıyorsun. Mesela bir arkadaşım var, inanılmaz harika bir kız ama liseden beri tanısıyoruz, mümkün değil işemem o arkadaşlıga. valla tanıdıgım bazı şişko kız arkadaşlarım vardı.2-3 tanesiyle çok kötü tecrübeler yaşadım.dahada çirkin ve şişko kızlarla hoşgoru ile yaklaşmadım.ulan sen şişkosun.senle arkadaş olmusum.gurur duyman lazım onun harici 25 senelik hayatımda hiç yakın kız arkadaşım diyebilceğim biri olmadı.bu konuda çok düz mantık ve ilkelim.erkekle ile kız sevişir arkadaş olamaz diyorum
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Standartlarım çok düşük, herkesle yatabilirim diyor.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yalnız su videodaki kadınların dönekligi ve insan iliskilerinden anladıkları gercekten midemi bulandırdı. bıktım lan okulda iş yerinde birbirinin arkasından sövüp sonra yuzune gulucukler sacan fb de her fotosunu begenen kadınlardan bıktım.
escape Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 red hala fakir galiba evden cıkamadıgına göre. ben tüm türkiyeyi dolaşıyoprum suan. bir kaç hafta sonra izmire ordan da muğla ve antalyaya geçeceğim yeni bağlantılar kuracağım. oralarda pati vartsa tokuşuruz
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 hala fakiriz halletmeye calısıyoruz bakalım xunn yok la tam tersi çok acaip huylarım var.
Öne çıkan mesajlar