HotLine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahh missclick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ardeth said: laflara bak goren de rus memesi ve rus cop uzmani sanacak sanki hayatin bir yanda sokakta gosterilerde rus polisleriyle catismakla diger yanda ise geceleri rus kizlari ile gecti tey allam ah beni bir realde tanismis olsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben de başka biyere takıldım, haberde "elleri kelepçeli olmasına rağmen" diyor ama videoda yok öyle bişey. habercilerin de dramatize etmesine ayrı hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Seele said: ah beni bir realde tanismis olsan :D arkadaşım her akşam forumda gördüğümüz insanlar gelip de "ben devrim yapıyorum, ben yüz ölçekli bir şirketin patronuyum, ben her gece ayrı bi rus kızla beraberim" ayakları yapmasın her akşam forumda olan insanlardan ancak geek ya da nerd (bkz ben) olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Xenocide said: ben de başka biyere takıldım, haberde "elleri kelepçeli olmasına rağmen" diyor ama videoda yok öyle bişey. habercilerin de dramatize etmesine ayrı hastayım. haberlerde gösterdi bu kayıtları. kadının elleri kelepçeli arkadan duvara yaslamış polis. sağlı sollu tokat atıyor. kolunu falan sıkıyor. hatta bariz bir şekilde taciz edip orasını burasını elliyor. http://www.youtube.com/watch?v=F9NpMz5AE7s 2:10 dan sonra. yerde kelepçeleyip duvara yaslıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 olayın pek bi dramatize edecek tarafı kalmamış. adamın kafa yapısı belli, kadın erkeğe laf edemez kafasını yaşadığı için kadın ona karşı çıkınca gözü dönmüş muhtemelen. o kadar bariz ki şu videodan bu insanların ego sorunu olduğu. polis olmak tahminen çok zor değil, egosunu tatmin etmek isteyen mal insanların da ilk baktığı meslek polislik haliyle çünkü polisler bu ülkede ağa gibi dolaşıyorlar. Neyse en azından bu dava sonucu mesleklerinden olur bunlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Seele said: Ardeth said: laflara bak goren de rus memesi ve rus cop uzmani sanacak sanki hayatin bir yanda sokakta gosterilerde rus polisleriyle catismakla diger yanda ise geceleri rus kizlari ile gecti tey allam ah beni bir realde tanismis olsan :D ben tanığım. bazı şeyler karanlıkta kalsa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 "nutella yerim" said: turkiye polis ve askerden cektigi kadar hic bir şey den cekmemiştir,düşman askeri dahil. Buna yargıyı da eklemek gerekir. Bu kurumların her türlü suçu işlesine çanak tutan da yargıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yargının gerçekten tarafsız olduğu bir çağ yaşayacak mı acaba Türkiye yoksa hep iktidarda olanlar "oo yargı çok taraflıymış" deyip yargıyı kendi adamlarıyla doldurmaya devam mı edecekler göreceğiz. bir parti de gerçekten halkın desteğini arkasına alıp başa gelse ya. onun yerine yargı, medya ve polis desteğini tercih ediyorlar (çoğunlukla başa gelenler bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 oha nasıl bir tepkidir bu :( kadının kocası pompalıyı alıp karakolda katliam yapsa yeridir şu durumda. polis 1 jandarma trafik 2 şu ülkede ya uzak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 en önemli suçluyu görmeyip polis, yargı ve askere tek suçu yüklemeniz bu sorunları önür boyu aşamayacağımızın göstergesi. GG diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bu ne polisin ne de mahkemenin suçu. Bu hadise tamamen savcıların suçu. Türkiyede Cumhuriyet adına işlem yapma yetkisi olan tek kurumdur savcılık. Cumhuriyet doktoru Cumhuriyet Avukatı , Cumhuriyet hakimi yoktur. Buna karşılık adalet sisteminin en zayıf halkası savcılar. Çoğu en temel hukuk kurallarını bilmez,10 taneden 9 u ceza kanunu bilmez 100 taneden 99 cmk bilmez. Polislerin yaptığı harekete 1.5 isteyende savcı kadına 6.5 isteyende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Rock said: "nutella yerim" said: turkiye polis ve askerden cektigi kadar hic bir şey den cekmemiştir,düşman askeri dahil. Buna yargıyı da eklemek gerekir. Bu kurumların her türlü suçu işlesine çanak tutan da yargıdır. kısaca devlet diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Doğruya doğru, polis bu ülkenin en büyük terör örgütlerinden biri oldu şu anda. Terör nedir, kelime anlamıyla? Korku salmak, insanları dehşete düşürmek ve toplumun huzurunu ciddi ölçüde tehdit etmek. Peki polis son bir senede ne yaptı? İstisnasız her olayda şiddete başvurdu. Daha belirgin örneklerle: - Hopa'da yüzlerce vatandaşı yaraladı, bir emekli öğretmeni öldürdü. - Yine Hopa'da kalça kemiğini kırdığı bir kadını sakat bıraktı, kadının bacağı kısaldı yürümesi bile artık çok zor. - 19 yaşında bir üniversite öğrencisinin karnındaki doğmamış bebeği öldürdü. - Yine İzmir'deydi sanırım birkaç ay önce bir lokantayı bastı, bebekleriyle çocuklarıyla yemek yiyen arada da 1-2 kadeh içki içen aileleri gözaltına aldı gecelerini karakolda geçirtti. - Galata kulesinin orada hiçbir suç ve kabahat işlemeden kendi aralarında içen gençleri dağıtmaya kalktı, dövdü, hatta sonunda dağıttı, gecenin köründe üzerlerine su sıkıp bir de tekrar gelmesinler diye kule dibini suladı. - Çeşitli üniversitelere (en son hatırladığım Boğaziçi vardı) "bakan/başbakan/devlet adamı gelecek" bahanesiyle girip o üniversitede okuyan öğrenci ve çalışan öğretim görevlilerine şiddete varan baskı uyguladı, kendi okullarında zulüm etti. - Üniversitede ders işlenirken "eylem var" diye biber gazı sıkıp gaz bombası attı herkesi mahvetti. - Aha bu olay, yine İzmir. Sanırım akp karşıtı halkı böyle şiddetle "cezalandırmak" için inatla böyle girişimlerde bulunuyorlar. - Ergenekon olayı tamamen komedi zaten, korsan kanıt yerleştirmek, yüzbaşı telefonuna isim kaydetmek falan kepazelik sadece. Bunlar hiç düşünmeden bir anda aklıma gelenler, daha neler neler var. Özellikle son 7-8 senede polis sayısının 4 katına çıkması, alımda seçici davranılmaması, kimsenin polisten hesap sormaması sonucu bunlar giderek artıyor. Sözde milletin ve vatandaşın güvenliğini koruyacak birim şu anda güvenliği tehdit edenlerin başında geliyor. Yazık. En çok da işini hakkıyla yapan, gerçekten övgüyü hak edenlere yazık. Her ne kadar artık az sayıda kalsalar da hakları yeniyor, onlar da zan altında kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 mani said: en önemli suçluyu görmeyip polis, yargı ve askere tek suçu yüklemeniz bu sorunları önür boyu aşamayacağımızın göstergesi. GG diyorum. Genel olarak suçlu devletimiz(sistem de diyebilirsin). Fakat bunlar hem bu sistemin değişmesini engellediklerinden hem de suçların en büyüklerini işlediklerinden önce bunların halledilmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Ne güzel adaleti sağladılar mis gibi, dayak ata ata, zamanındada işkence yapa yapa, katliam yapa yapa birşeyleri değiştireceklerini sandılar. Düşünün karakolda ki bir kadını, ne şekilde dövdüler. Varın diğer hadiseleri siz düşünün. Ülkeyi terk etmek lazım diyenler geç kaldınız bence, her zaman ki var olan hadise bu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mighty_THoR said: Bu ne polisin ne de mahkemenin suçu. Bu hadise tamamen savcıların suçu. Türkiyede Cumhuriyet adına işlem yapma yetkisi olan tek kurumdur savcılık. Cumhuriyet doktoru Cumhuriyet Avukatı , Cumhuriyet hakimi yoktur. Buna karşılık adalet sisteminin en zayıf halkası savcılar. Çoğu en temel hukuk kurallarını bilmez,10 taneden 9 u ceza kanunu bilmez 100 taneden 99 cmk bilmez. Polislerin yaptığı harekete 1.5 isteyende savcı kadına 6.5 isteyende. Hakikaten doğru sanırım az evvel haberlerde gördüğüm savcının hazırladığı fb iddanamesinde aziz yıldırıma 100 sene bi futbolcuya 50 sene bilmemkine 45 sene abi naptın sen demezlermi buna. Bide bu savcıları neye göre seçiyorlar hukuk bilgisine göre seçmediklerini anladık ne şart aranıyor bu zatlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Allah belanızı versin. Daha pazartesi günü beni gözaltına alacaklardı. Biraz sessiz bi adam olsam şuan çoktan tutuklama talebiyle savcının önüne atmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakunin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Rewendor said: Doğruya doğru, polis bu ülkenin en büyük terör örgütlerinden biri oldu şu anda. Terör nedir, kelime anlamıyla? Korku salmak, insanları dehşete düşürmek ve toplumun huzurunu ciddi ölçüde tehdit etmek. Peki polis son bir senede ne yaptı? son bir senede? eskiden yapmıyormuydu? şu sanki herşey akp ile berbat olmuş havasını bırakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Oradadaki süre zarfı akpyle alakalı değil. Son bir seneden önce akp yok muydu? Örnek olarak son 1 sene dedim kısa bir süre içerisinde bile neler neler oldu göstermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bu hadiseler hep vardı, şimdi sadece mağdur taraf değişiyor yani o hukuksuzluk şimdi karşı tarafı vuruyor. Bu keyfiyet ben devletim ezerim istersem ve sonra örtbas ederim hep var olan birşey. Benim şahsi fikrim hukuk devleti adına rezalat bunlar. Ama Bizim ülkemiz hiç bir zaman bir hkuk devleti olmadı bunun için mücadele edenlerde bir şekilde eziliyor ve sesleri bastırılıyor. Şimdi sorun devleti temsil eden gücün ideolojisi farklı diye mağdur olan taraf değişdi sadece. Olay bu aslında. Hukuk devleti adına değişen aslında hiçbirşey yok, balon bir ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 karşı taraf kim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bu ülke gg aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 abi sunu yapan polisler bırakın polislikten atılmayı sosyal haklarından mahrum edilmeli. bu bir de şans eseri kameraya yansıyan,su an turkıye nın kac sehrinde,kac karakolda kim bilir bunun kac misli olay meydana geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar