Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleneceklere 10 günlük zorunlu eğitim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
10 günlük zorunlu eğitimde uzman bir heyet evlenecek çiftleri gözlemleyecek, onlara çeşitli konularda seminerler verip bire bir görüşmelerde bulunacak. Bu amaçla kurulacak komisyonda psikolog, sosyolog, doktor, eğitmen, narkotik yetkilisi, akademisyen, müftülük yetkilisi gibi çeşitli temsilciler olacak. Komisyon üyeleri uzman oldukları konularla ilgili evlenecek çiftlere bilgi verecek, sorumlulukları hatırlatılacak. Uzmanlar çiftlerin evlenmeye hazır olup olmadığını gözlemleyecek, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olanlar ya da ruhsal sorunları olanlar ortaya çıkacak.

http://www.haberturk.com/polemik/haber/695512-bu-proje-tartisma-yaratir
Mesaj tarihi:
valla olursa süper olur,armutun iyisini ayıların yemesinin önüne geçilmiş olur,bide her evlenen çifte 10 tane ağaç dikme cezası verilmesi taraftarıyım,evlenir evlenmez anlasın ne boktan bişe olduğunu evliliğin,her sene 2 kere sulama budama cezalarıda yanında olacak tabii
Mesaj tarihi:
devlet madem ota boka bukadar karışmaya meraklı 18 yaşına gelene kadar harçlık bağlasın her insana. bi silkilin gidin lan yakasından insanların. Ne meraklılarmış milletin anası babası olmaya.
Mesaj tarihi:
güzel, geçen şeyi konuşmuştuk çocuk sahibi olacaklara ehliyet falan verilmeli hususunu.
En azından bi eğitim, nasıl emzirilir nasıl temizlenir ne yapılır vs gibi
Mesaj tarihi:
çocuğu doğuran doktorun veya ebenin zaten görevlerinden ve sorumluluklarından birisi o. Zorunlu yapmak nedir. Bu tarz ücretsiz kurslar açılır, belediyeler bünyesinde olur insanlar teşvik edilir, hatta maddi açıdan da yardımcı olacak şekilde projeler üretilir ama bunlar zorunlu olmaz, dayatılmaz.
Mesaj tarihi:
Güzel bir uygulama umarım o 10 günde düzgün konuları işlerler. Ev ekonomosi ve eşlerin birbirine saygısı ana konu olmalı.
İlk ders ailenin reisi ERKEKtir diye başlarlarsa o adam o dersten başka bişi öğrenmez. Evin reisinin ERKEK olduğunu son derse kadar söylemesinler.
Mesaj tarihi:
Joker said:

10 günlük zorunlu eğitimde uzman bir heyet evlenecek çiftleri gözlemleyecek, onlara çeşitli konularda seminerler verip bire bir görüşmelerde bulunacak.

Bu işin sonunu iyi görmüyorum.
Mesaj tarihi:
Böyle bir devlet müdahelesi olabilir mi? Gayet iyi falan diyenler, bence ilginç kafadalar. Tamam, Türkiye'de ev içi şiddet problemlerini inkar ediyor veya önemli değil demiyorum ancak, devletin kişilerin hayatlarına bu şekilde müdahelesiylede çözülecek iş değildir. İki yanlış bir doğru etmez kanaatindeyim.
Mesaj tarihi:
Basbayağı 3 çocuk ve din propagandası yapılacak, alkolden uzak durun denecek vs.

"alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olanlar ya da ruhsal sorunları olanlar ortaya çıkacak." said:

Ortaya çıkmışları var zaten ortada, devlet kendine başvurup yardım isteyen kadını korumaktan aciz, bir de psikolojik çözümleme yapıp olaylar olmadan mı engelleyecek peh
Mesaj tarihi:
fede said:

olm o kursta adamlar başka kadınlara yavşarlar, çok magazin döner orda. acun yarışma yapsın bu kurs konseptinde

abi allasen gidip bu fikri söyleme acuna falan sakın
  • Yeni Oluştur...