Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleneceklere 10 günlük zorunlu eğitim


Joker

Öne çıkan mesajlar

10 günlük zorunlu eğitimde uzman bir heyet evlenecek çiftleri gözlemleyecek, onlara çeşitli konularda seminerler verip bire bir görüşmelerde bulunacak. Bu amaçla kurulacak komisyonda psikolog, sosyolog, doktor, eğitmen, narkotik yetkilisi, akademisyen, müftülük yetkilisi gibi çeşitli temsilciler olacak. Komisyon üyeleri uzman oldukları konularla ilgili evlenecek çiftlere bilgi verecek, sorumlulukları hatırlatılacak. Uzmanlar çiftlerin evlenmeye hazır olup olmadığını gözlemleyecek, alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olanlar ya da ruhsal sorunları olanlar ortaya çıkacak.

http://www.haberturk.com/polemik/haber/695512-bu-proje-tartisma-yaratir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çocuğu doğuran doktorun veya ebenin zaten görevlerinden ve sorumluluklarından birisi o. Zorunlu yapmak nedir. Bu tarz ücretsiz kurslar açılır, belediyeler bünyesinde olur insanlar teşvik edilir, hatta maddi açıdan da yardımcı olacak şekilde projeler üretilir ama bunlar zorunlu olmaz, dayatılmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir devlet müdahelesi olabilir mi? Gayet iyi falan diyenler, bence ilginç kafadalar. Tamam, Türkiye'de ev içi şiddet problemlerini inkar ediyor veya önemli değil demiyorum ancak, devletin kişilerin hayatlarına bu şekilde müdahelesiylede çözülecek iş değildir. İki yanlış bir doğru etmez kanaatindeyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basbayağı 3 çocuk ve din propagandası yapılacak, alkolden uzak durun denecek vs.

"alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olanlar ya da ruhsal sorunları olanlar ortaya çıkacak." said:




Ortaya çıkmışları var zaten ortada, devlet kendine başvurup yardım isteyen kadını korumaktan aciz, bir de psikolojik çözümleme yapıp olaylar olmadan mı engelleyecek peh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...