Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nnry7hH24Vg&context=C2f561ADOEgsToPDskIAdvcCSMVPVwzwGh42qtjG bakın çocuk salak olmuş hatta mala bağlamış bile diyebiliriz yoksa dubstepin wubwubları cıvcıvları beyin hücrelerini mi öldürüyor? bunu konuşalım bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ilk başta güzel de ,sonra uzun süre maruz kalınca kafa s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ahah yazar 80-90'lı yıllarda çıkan hızlıritmle disko müzikleri ile şeytani rock riffleri salak yapıyor efsanesine selam çakmış olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Ben farklı bir önerme ile gelmek istiyorum. En başından dubstep dinleyen/seven insanlar zaten yeterince beyin hücresine sahip olmadıkları için, daha fazla dinlemenin onlara herhangi bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 axedice'in iç sesi: ne kadar kaliteli müziklerden hoşlanıyorum çok zeki olmalıyım kesin iqum 165'tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 her hangi bir müzik tarzının salaklık yapma etkisinin olmayacagini düsünüyorum desem cpt obvious olmam di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 iç seslere girersek bu işin içinden çıkamayız lütfen konuya bağlı kalalım arkadaşlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 dubstep kötü ama şimdi geleceği pek yok, yani zaten hepsi birbirine benzio. E sıkıo bi yerden sonra, 15 dakka olan dubstep şarkısı var mı? yani tabi birileri çıkar progressive dubstep yapar ne bileyim sonuna güzel şeyler koyar değişik o zaman olaiblir ama bana aynı gelio hepsi şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 dubstep 10 sene sonrasinin apaci konsepti olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben de overall insan zekasına ulaşabilmek için dubstep dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şu anda da öle deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 İçine pokemon kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Dubstep mi salaklıktan çıkmış salaklık mı dubstepten onu tartışalım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Muzik les de eleman guzel yapmis. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 fapstep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bulgularımızı international journal on causes of stupidity de yayınlayabiliriz. salaklıktan değil de bence personal taste deficiency disorder olarak isimlendirilebilir bu. buarada googledan zevk kelimesinin ingilizcesine bakmak için girdiğim de google'un önerdiği aramalardan biri de şu çıktı said: zevk suyu ile hamile kalınabilir mi bunu da paylaşmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 axedice said: Ben farklı bir önerme ile gelmek istiyorum. En başından dubstep dinleyen/seven insanlar zaten yeterince beyin hücresine sahip olmadıkları için, daha fazla dinlemenin onlara herhangi bir zararı olmayacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 çekilmiyor .çok alkol olsa dans ettirir desek o bile yapılmaz bu ritmlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 salaksa bile mimikleri çok iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 axedice said: Ben farklı bir önerme ile gelmek istiyorum. En başından dubstep dinleyen/seven insanlar zaten yeterince beyin hücresine sahip olmadıkları için, daha fazla dinlemenin onlara herhangi bir zararı olmayacağını düşünüyorum. AYŞE SU SANA DİYO ALOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 skrillex'e dubstep demek ve baştan kaybetmek. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u5eMKfHj3N4 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ardeth said: salaklıktan değil de bence personal taste deficiency disorder olarak isimlendirilebilir bu. salak diyemediğimize bunu yapmayalım artık. çok üzülüyorum ya -aa salak değil o dikkat bozukluğu var onda -zevkler ve renkler tartışılmaz tımammıııııııığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 yav said: axedice'in iç sesi: ne kadar kaliteli müziklerden hoşlanıyorum çok zeki olmalıyım kesin iqum 165'tir Benim 177 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Son videoyu izledikten sonra salak yaptığına hemfikirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar