DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Corsec: Tomb of Freedon Nadd Black Dawn Syndicate: Luka Sene Coexist: Peragus Mining Facility FrF: Legions of Lettow RIP: Legions of Lettow TURX: Legions of Lettow Vay AK: Ahto City Interstellar Corp: Ahto City Var mı başka belli olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 What happens if our Guild Leader doesn’t join the game immediately? Guild Leaders have until two weeks after launch (January 2nd, in our case) to accept their automatic invite. At that point, if your Guild Leader has not arrived in-game and accepted their invite, the most senior Officer will be automatically promoted to Guild Leader. Please note that this means it could be possible for the guild to be leaderless for up to two weeks after launch, so make sure your Guild Leader is ready to join the game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 WTF ahto city haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 evet şu server-guild olayını biri toparlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 daha web siteleri cokuyor, customer support baya les. of of of. PATLADIK BEYLER!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 serverlardaki guildlere nerden bakıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Insomniacs: Legions of Lettow The HUN Empire: Legions of Lettow gözüküyor listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Anlaşılan Burning Legion is back :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Asgard said: serverlardaki guildlere nerden bakıyoruz? http://www.swtor.com/guilds/search?shardName%5B%5D=he6044 Legions of Lettow linkine tıklayınca liste çıkıyor o serverdeki guildler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 eyv:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ne leş bir prelaunch bu arkadaşım. launcherda bu accountta oyun falan yok yazıyor şimdi de hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kredi kartını girince düzelicek o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 "Stephen Reid" said: FYI - guild deployment emails have started to send, but will be sending over next few hours. Expect website traffic to be high. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ilk oyuncular yarın TSİ kaçta başlıyorlar oyuna?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 15:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 15.00 mi 14.00 mü ? 14.00 diye aklımda kalmış benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 7:00 am, +8 ile 15:00 oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hmm, 05.59 am diye bir şey hatırlıyorum ben ondan. sen haklı olabilirsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 çok dandik server isimleri var ama Mind Trick - PVE (East) Star Map - PVP (EU-FR) Hex Droid - PVP (EU) Battle Meditation - RP (EU-FR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 expanded universe kasmışlar biraz da, en alakasız şeyleri almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 -Deno- said: hmm, 05.59 am diye bir şey hatırlıyorum ben ondan. sen haklı olabilirsin ama. "Stephen Reid" said: Early Game Access. Which starts tomorrow (for some). 7am EST. Lafına istinaden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 o zaman 15.00 olacak büyük ihtimalle. benim merak ettiğim şu indirmemiz gereken 7 gb'lık patch'i ea başlamadan indirip indiremeyeceğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Öyle bi patch yok? Geçenlerde yazdılar, gerekli yer 18, kalanı patchlemek için geçerli diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ben dün launcherda play acilinca oyunun video ayarlarina bakmistim hemen, en fazla high quality ayari vardi, belki grafik iyilestirmesi olur release günündeki patch ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Ya bu release günü patch olacağını kim nerden duydu ? ben hiçbir yerde denk gelmemiştim öyle birşeye bu işin aslı varmı varsa kaynak linklesin birisi bizde görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar