Hollow-Man Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Selam arkadaslar, Herkes gibi bende büyük bir heyecan ve merakla yüzüklerin efendisi serisinin son filmi olan kralın dönüşü'nü bekliyorum.Filmle ilgili yorumlarınızı istiyorum.Ayrıca filmle ilgili poster,fotograf vs..bulduysanız lütfen buldugunuz adresi yazarmısınız? Film hakkında bilgisi olan warmı?[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Sap geldim sap gidicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Yuzuk yokedilecek Sauron yenilecek... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hellhound varya, böh yani :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: HellHound, 25 October 2003 20:57 tarihinde demiş ki: Yuzuk yokedilecek Sauron yenilecek... :P ya bolede spoiler werilmezki yuh kınadım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bu spoiler sayılmaz ki ama sonuçta kitabın sonu yani böyle olcaı bellia ama filmin sonu öle bitmiyo onu bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ayrıca film mutlu sonla bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 birinin parmagı kopudou galiba :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 google.com 8)[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ben gri limanlar'dan mavi yolculuğa çıkıyorum filmin sonunda..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ewt sam yolculuğa çıko ama bütn herkes bierlerden bierlere yolculua çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Peki blademaster nası bitiyo film? Sauron yüzüğü ele geçirip orta dünya ya egemen mi oluyo?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hayır daılmaları zaten bizim için kötü son :([hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Arkadaşlar lütfen yapmayın. En ufak bi ipucu olurda büyüyü bozar diye walla okumicam bu threadi bundan sonra hadi kitabı biliyoruzda çıkar biri ciddi bişey duymuştur kitapta olmayan filmde olan onu söyler bütün zewkimizin içine eder bırakın bütün bunları filmi serettikten sonra tartışalım hepberaber.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 dusunsenıze fılm ole oluyomus (SPOILER)(ne olur ne olmaz)son anda nazgul yetısıyomus frodoya[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Sam, 25 October 2003 22:41 tarihinde demiş ki: ben gri limanlar'dan mavi yolculuğa çıkıyorum filmin sonunda aslinda cikamiosun :P Yuzuk yokedildikten sonraki kisimlar (Shire'a donus, Shire'in kurtulmasi gri limanlardan yolculuk falan) kesilmis filmde[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 o zaman saçmalamışlar, o hesaba göre ilk filmde rivendell'de, ikincisinde de helm's deep yolunda kesmeleri gerekirdi.. öyle olursa çok kötü olur doğrusu, kitabın yarısı filan yüzükten sonra geçiyor neredeyse.. kafam girsin sana liv tyler ve hollywood senaryo maantığıııııııııı.........[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Niye 3. filmi beklemdiğimi açıklamış insanlar. Sam +1 diyebiliyom sadece. 2. filmde saçmaladıkları şeylerden sonra 3. filmde de daha da saçmalarını beklemekteyim.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 bence bekleylim görelim derim önyargılı olmanın lüzumu yok sonuçta genede çok güzel film olacak bence[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Sam, 25 October 2003 23:22 tarihinde demiş ki: kafam girsin sana liv tyler Benimde benimde![hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Fragmanı seyredin heyecanınız artsın. Bu filmde baya sawaş flm war ben güzel olucağını düşünüyorum kim ne derse desin hayatım boyunca izlediğim en iyi filmlerdi lotr serisi 1 ve 2 şimdilik.. Ayrıca hobbit de çekilmiş diye duydum warmı aslı astarı duyan fln?[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 su film i kitaptan bagımsız degerlendirmeniz lazım ki bence film in atmosferi hic fena degil shire bolumleri gereksiz film için kitapta bence tolkien bitirmeye kıyamamıs kitabı uzatmış o kısımları bi arkadaş hobbit tin trailer ını gordugunu soylemisti kazaa da ama ben yazıştır demiştim dogru mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 fragmani ben biraz sonuk buldum dogrusu. Matrix fragmanindan sonra verdikleri icindir belki de ama bilemiyorum..[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 liv tyler konusunda sam'e katilmamak elde degil[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hanged_Man Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 hehe oke liv tyler'ın girmesi saçma maçma ama boşwerin ama liv tyler yerine başkasını da oynatabilirlerdi dimi ? yani liv tyler a bişi demiyelim taş gibi maşallah zaten.ayrıca tam bi elf bacı olmuş :D fantazi de süslüye biliyo. :) bide hem belkide 3. filme bi orca ona tecavüz de ettirebilirler dimi hı hehe :)[hline]Put your arms around my neck just like a pathetic lace of death displays like a tarot deck I am the card of the hanged man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 dönüş faln kesilmiş olmayabil ir ama film yüzüün yok edilmesiyle bitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar