SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Balık restoranında oturuyoduk etrafımıza kediler doluştu. Hadi yemek vereyim dedim ben aşağı atarken yemeği ordaki kedilerden biri hop yemeği kapmak için elime doğru davrandı elimde tek bir çizik oluştu kanamadı falan. Ya da kanadıysada mikroskobik boyutlarda olmuştur. Dün oldu gerçi olay bu saatten sonra aşı olmanın manası olmaz. En son 7 ay önce bir köpek ısırmışı onun için 3 tane aşı oldum köpeğin kuduz olmadığı anlaşıldı bıraktım aşıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 gerek yok derin değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kafada, goze-beyne cok yakin bolgelerde, atar damarlarin ustunde degilse onemsemene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yani patisini yaladığı için salyasına bulaştıysa falan diye yapılır ama 100 kere sokak kedisinden tırmık yedim yani. kedi bu adar tırmık anormal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Virus, vücuda girdiği yerde bulunan sinirler yoluyla beyine gider, yerleşir ve orada çoğalır. Virusun vücuda girmesi ile hastalığın ortaya çıkması arasındaki süreye Kuluçka Dönemi denir. Genel olarak kuluçka süresi insanlarda 2-8 haftadır halen zamanın var. ama bence hemen git riske girmeye ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yuh, korkaklarla aptallar bir aray gelince boyle oluyor demek ki. Kedi tirmalamasindan, elini parcalayacak derecede olmadigi surece kuduz felan gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben olsam gitmem kac kere olmusturda aklıma bile gelmedi gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Esrk said: Yuh, korkaklarla aptallar bir aray gelince boyle oluyor demek ki. Kedi tirmalamasindan, elini parcalayacak derecede olmadigi surece kuduz felan gecmez. Yanlış kurmuşsun cümleyi. Fixliyorum. 2dk hastaneye gidip iğne olmaktan korkmak, aptallıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hiç kan yoksa vede kedinin durumunda da bir gariplik yoksa gerek yok. zaten hasta hayvan öle yaklaşmaz pek insana. + kedilerin bir çok hastalığı ağız kaynaklıdır, ısırması daha sakat o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 valla beni direk kedi ısırdı şöyle bi 5 dk kolumda asılı kaldı. hiç de bişi yapmadım. hala yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Lyvanna_Dolores said: valla beni direk kedi ısırdı şöyle bi 5 dk kolumda asılı kaldı. hiç de bişi yapmadım. hala yaşıyorum Senin turune bulasmiyor da olabilir ama bu cocuk insan sonucta. yih yih yih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kedi tırmığından kuduz olunsaydı Cihangir'de adam kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 di said: Lyvanna_Dolores said: valla beni direk kedi ısırdı şöyle bi 5 dk kolumda asılı kaldı. hiç de bişi yapmadım. hala yaşıyorum Senin turune bulasmiyor da olabilir ama bu cocuk insan sonucta. yih yih yih ahahahaha göt bu arada beni ısıran kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Yok zaten kedinin davranışlarına baktım tatlı bişey. Duruyodu böyle sakin sakin yemek vermemizi bekliyodu. Benim hatun resmini çekti tatlı diye flaş patladı hiç kımıldamadı bile. 3-5 kedi vardı onun yanında bizden yemek bekleyen onlara karşı veya onların bu kediye karşı bir saldırgan bir tavrı da yoktu. Bir de 7 ay önce olduğum 3 kuduz aşısının herhangi bir yararı olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kişisel fikrim kuduz aşısı olmana gerçekten gerek yok. Hayvan da sakinmiş elinde yemeği görünce tırmalaması gayet doğal o sırada diğer kedilerden önce kapmaya çalışma içgüdüsünden dolayı falan. Ama kendini rahatsız hissediyorsan hiç uğraşma git aşını ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Abi açıkçası hiç aşı olasım falan yok dert işler o zırt pırt aşıya gitme işleri falan. Kanamayınca da dert etmedim açıkçası. Kolonyalı mendille sildim sonra gittim sabunla yıkadım bitti. Bir sorayım dedim gene de. Bir yerde de şey yazıyordu. Küçük yaralarda kuduz mikrobu olsa bile oradan girebilecek miktarı vücut aşısız yenebilir tarzı birşeydi ama hatırlamıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kediyi Bul kafasını KOpart Doktora git KOntrol etsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bi arkadaşın başına gelmişti.. doktor kedi tanıdıksa 2-3gün gözlemleyin kediyi.. onun davranışları normal mi değil mi.. bundan sonrası önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Nerden bulayım kediyi sdf zor iş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Kuduz aşısını ısırıldıktan yada tırmalandıktan sonra 36 saat içinde yaptırman gerekiyor, yoksa geçmiş olsun. Bence risk alma git yaptır. Tam emin değilim ama ücretsiz yapılıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 olunması gerekiyormuş. köpeklerde yokta kedi sonuçta kendini yalayarak temizleyen bir hayvan, çok az da olsa bi ihtimal var demişti veteriner. Sonuç oldum aşıları. biraz ateş yapmıştı ilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 -Crawler- said: 2dk hastaneye gidip 2dk hastaneye gitmek cümlesini anlamadım ben. şimdi öncelikle en yakın hastaneyi bilmek gerekiyor. eczane değil ki bu her sokakta 2-3 tane olsun. eğer en yakın hastaneyi bilmiyorsan, bildiğin hastaneye bir saatlik yolculukla gitmen gerekebilir. sonra hastanede uzun uzun sıralarda kuyrukta bekliyceksin. seni kayıt ettirecek kişi sorcak "randevunuz var mıydı". randevün olmadığı için ya "bugün git yarın gel" diycek, ya da "1 saat bekleyin sıra size gelince geçersiniz" diyecektir. ordaki memurlar ya da doktorlar söylediğin şeyi anlamıycak, "kedi mi tırmık attı? çok ağır kanadı mı, dişini geçirdi mi" diye sorup duracak, ya da "yahu evladım kedi dokundu diye kuduz aşısı mı olunur" diye dalga geçecektir. 2dk bile değil, 1dk gidip geliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 git yaptır üşenme sokak kedisi belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar