matama Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bu kadar para harca bu kadar kotu oyunculuk ve senaryo olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 film 17 milyona mal olmuş şimdiden 35 milyon gişe yapmış bence karın böylesi olursa daha böyle filmleri çok yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 habertürk said: İlk 4 günde 1 milyon 400 bin 351 izleyiciyle buluşan film, geçen hafta sonuyla (2-4 Mart) beraber toplamda 4 milyon 651 bin 715 izleyiciye ulaştı. Yönetmen Faruk Aksoy'un, Servet Aksoy ve Ayşe Germen'in ile yapımcılığını üstlendiği 17 milyon dolar bütçeli film, böylece Türkiye'de gösterime giren filmler arasında tüm zamanların en çok izlenen filmi oldu. Yönetmen Faruk Aksoy'un yapımcılığını üstlendiği ''Recep İvedik'' serisinden ''Recep İvedik 2'' ve ''Recep İvedik'', tüm zamanların en çok izlenen filmleri arasında ikinci ve üçüncü sırada yer alıyor. 4 milyon seyirci barajını aşan ''Kurtlar Vadisi: Irak'' ve ''G.O.R.A.'' da sırasıyla dördüncü ve beşinci sırada yer alıyor. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Abi hala Ulubatlıydı, tarihdi diyorsunuz. Bu film, Beyazıt Akman'ın Dünyanın İlk Günü kitabından uyarlamadır. Tarihimiz, ceddimiz, mehteran diye izlediyseniz normaldir hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 en azından "türkiyede en çok izlenen film recep ivedik" title'ından kurtulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 photographer said: film 17 milyona mal olmuş şimdiden 35 milyon gişe yapmış bence karın böylesi olursa daha böyle filmleri çok yaparlar O 35 miyon 45e yaklaşır sanırım gösterim bitene kadar, DVD ve TV gelirleriyle de 50ye vurur, valla yapanlar bile bu kadarını hayal etmemiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 güzel para bir bakıma sevindirici ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ya daha önce çekilmişmiydi böylesi karamurat tarkan falan dışında çekilmemişti başlangıç için iyi zaten ilk seferde bi lotr tadında olamazdı ama arkasının gelmesi açısından güzel başlangıç olmuş bu hasılat duyduğuma göre 2. haftasında 45 milyon olmuş hasılat dışarıda satılır dvd falan derken dediğiniz gibi 60ı bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 O zaman hala zararda yapimci, %42 si kaliyor yapimciya filmlerin photographer said: film 17 milyona mal olmuş şimdiden 35 milyon gişe yapmış bence karın böylesi olursa daha böyle filmleri çok yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 sonunda izleyebildik dün,bence kötü değildi(6.5/10),bu arada salon fulldü,zor yer bulduk,izlemeyen kalmıycak bikaç hafta sonra sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 senaryo ve diyaloglar O KADAR DANDİK ki, samanyolu tv'nin 3. sınıf dizilerine benziyor. ilk yarıyı şöyle özetleyebilirim: sahne 1: padişah etrafındaki lavuklar şu tarz laflar ediyor -ama padişahım, bu delilik olur! +konstantiniyye kralı justinyen çoktan haçlılardan yardım almıştır, bu imkansız! kamera padişaha zoom yapar, padişah google'dan bulunmuş sıradan fatih sultan laflarını eder karizmatik bi biçimde, herkes şaşırır kalır. bu senaryoda şu olsun -ya istanbul beni alacak, ya ben istanbul'u. sahne 2: bizans kral içki ve hatunlarla takılıyor -bu kez lanet olası türkleri tarih sahnesinden sileceğiz hah hah hah hah hah +elbette jüstinyen, haydi içelim, ahah hah hah hah hah kötü adam kahkahaları -- bi de samanyolu tv terk bi dede girdi aradam. ---- ulan 4932*042 milyon dolar izliyosun, efektler falan süper, bazı yerler özellikle çok iyiydi, ulan biraz daha güzel senaryo yazdır da belgesel gibi film olsun, yabancılara önerebilelim. ben öneririm diyordum, filmi bi izledim, mesela bi türk olarak gemiler nereden nereye kaydırıldı, nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum. bu derece kopukl, saçma sapan bişi. 10 üzerinden 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 4 çok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 allahtan para vermedim şu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 SeaGle said: Tahtayla ergimiş metal karıştırırsan gülerler yanlız. müyendiz bey. net fail oldun. bildiğin çam tomrukları ile karıştırırmışlar gerçekten eriyik haldeki metali o zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Abi öyle birşey varsa bile yine dediğin şey tomruk. Parmak kadar tahta girer girmez dağılır orda. Tomruk da belki kömürleşiyorsa belli bi kalınlıkta bi ihtimal. O da pek mantıklı gelmiyor gerçi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 olm o devirde o kadar sıcak şeyin içinde dayanacak metal mi var? ocak dediğin şey bile bildiğin toprak, ateşle pişire pişire içine metali dökecekleri kap yapıyorlar düşün, bi de metal işleme tekniklerinde osmanlı ileri o zamanlar. hatta bak wikide ne var: 1637'de gene ince çubuklarla çinliler işte ekekeke http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7f/Chinese_Puddle_and_Blast_Furnace.jpg/762px-Chinese_Puddle_and_Blast_Furnace.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 eriyik metal candır sabah aç karnına bir çorba kaşığı içecen...o değilde allahtan döküm sektöründe değilim çok canım yanardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 görmemişim bu başlığı, geçen hafta gittim, savaş sahneleri inandırıcı olmuş (tamam bi alex değil :P) yine de bu türk sineması için güzel bir gelişme. bir de oyunculuğa aynı özeni gösterselermiş keşke. hele bizans taht odasındaki muhabbetler maskeli beşler'i aratmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Abi tamam işte, seramik gibi toprak esaslı malzemeler kullanıyorlar kap olarak. Seramikten kap yapan adam seramik çubuk da yapar sdf. Bide o wikideki resimlerde ne kullandıkları belli olmaz. Dediğim gibi toprak esaslı şeyler de olabilir onlar. Gerçi şunu türkiye'de farkına varıp tartışan totalde 2 kişiyizdir kesin sfdsagfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ben de bugün izledim. Savaş sahneleri gayet yeterli. Cast daha iyi olabilirmiş. Senaryodan çok bi beklentim olmadığı için yorumsuz. Sonlara doğru Tarih derslerinden aklımda kalan en önemli nokta gemileri karadan geçirme olayıydı. Filmde o sahne arada fazla kaynamış gibi geldi bana. Biraz daha pohpohlayabilirlermiş orayı. :D Müzikler ise çok standard. Zaten yabancı birine yaptırmışlar. Demişlerdir "Böyle destansı bir filmimiz var. Koy senfoniyi, bas davulları savaş müziği olsun.". Adam da rastgele bir şey atmış ortaya. Bir iki sahne dışında yeniçeri göremedim. O biraz hayal kırıklığı yaşattı. vivavale said: fragman fena diilde dunyaca taninan bi kac isim oynasa dilde ingce olsa sukela olurdu Bu yoruma ise "yok artık" diyorum. Filmi Hollywood'a yaptırtıp Fatih Sultan Mehmet'in ismini de Lil Michael koysaydık hatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Beklediğimden iyi olmuş sonuçta şovenist tarih filmi olacaktı zaten bundan iyisini beklemek saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 film harbi ağır boktandı. yani boktan olduğunu bile bile gittim yani beklentimi baya bir aşağıya çekmiştim yine de çok kötüydü ya... tek heyecanlandığım nokta: urban usta'nın antalya'daki komşumuz olan erdoğan amca olduğunu anladığım yerdi :D sağlam diksiyonu vardır antalya devlet tiyatrosundan emeklidir de filmde mağrur bir adam sesi kullanmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 "roket adam" said: senaryo ve diyaloglar O KADAR DANDİK ki, samanyolu tv'nin 3. sınıf dizilerine benziyor. ilk yarıyı şöyle özetleyebilirim: sahne 1: padişah etrafındaki lavuklar şu tarz laflar ediyor -ama padişahım, bu delilik olur! +konstantiniyye kralı justinyen çoktan haçlılardan yardım almıştır, bu imkansız! kamera padişaha zoom yapar, padişah google'dan bulunmuş sıradan fatih sultan laflarını eder karizmatik bi biçimde, herkes şaşırır kalır. bu senaryoda şu olsun -ya istanbul beni alacak, ya ben istanbul'u. sahne 2: bizans kral içki ve hatunlarla takılıyor -bu kez lanet olası türkleri tarih sahnesinden sileceğiz hah hah hah hah hah +elbette jüstinyen, haydi içelim, ahah hah hah hah hah kötü adam kahkahaları -- bi de samanyolu tv terk bi dede girdi aradam. ---- ulan 4932*042 milyon dolar izliyosun, efektler falan süper, bazı yerler özellikle çok iyiydi, ulan biraz daha güzel senaryo yazdır da belgesel gibi film olsun, yabancılara önerebilelim. ben öneririm diyordum, filmi bi izledim, mesela bi türk olarak gemiler nereden nereye kaydırıldı, nasıl oldu, neden oldu bilmiyorum. bu derece kopukl, saçma sapan bişi. 10 üzerinden 4 ekşide bunu yazan sen misin yoksa direk cp mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 reyou said: patide ozgun yani kisinin tamamen kendisine ait dusuncelerdeki postlari bulmak baya zor zaten cogu kisi ilk 15 mesajin akisina gore koyun piskolojisi ile hareket ettigi icin basliga bakmadan tu kaka yapmaktan baska careleri yok sdfsdfs zaten ilk 15 kiside cogu zaman, 99 yilindan kalma biz marjinaliz, kubricten baska film seyretmeyiz, anime dedinmi kanimizin icindeki alveorlar durur, of ulen cok entellektueliz yansimasini yasadiklari icin geriye kalan kurbanlik arkadaslardan beklentimiz yuksek olmamali :D this! Bide başka bi arkadaşta kendi kendini epic faillemiş metal + ağaç karıştırırsan gülerler diye, ben şimdi sana gülüyorum mr.fail :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Yalnız bu forumda çoğu kişi tartışmayı gayet de seviyor hiç öyle ilk 10 mesaj laf atmış, kalanları da ondan atmıştır değil yani. Yığınla başlıkta karşıt görüşler tartışırken burda genel olarak bir kanı oluşması bunu doğruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar