Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 imdb 8.5 ahahah 13 bin oy da az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 insanlar oy vermesini bilselersi ülke bu halde olmazdı zaten. tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 copry said: insanlar oy vermesini bilselersi ülke bu halde olmazdı zaten. tey tey. filmi henüz izlemedim ama şu yorumuna +1 demeden geçemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Kusura bakmayın (Şahsi Görüşüm) olarak belirttim ancak Oski o yazıyı alıntıda kullanmamayı tercih etmiş. Oski said: Argue said: -Şahsi Görüşüm- Şimdiye kadar Türklerin yaptığı en iyi film. Herkese izlemesini tavsiye ederim. eşkıya falan varken yuh kişisel bir beğeni olarak bile fail Ve evet En iyi film demek saçma bir tanımlama, dün en iyi film oskarı alan the artist bana göre fragmanı bile izlenmeyecek kadar sıkıcı, ( diyorum ya BANA GÖRE) Belki en iyi drama Türk filmi desek Eşkiya 1. olur, ancak drama/aksiyon dan hoşlanmayan biri, diğer kategoriler de eklediğinde seçimi farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 copry said: insanlar oy vermesini bilselersi ülke bu halde olmazdı zaten. tey tey. o kitle ile bu filme gidenler kitlesi ayni zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Utanmadan da savunuyor dedigini. Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Thraine_Numeheru said: kötü yorumları anlamış değilim.bir hollywood yapımı değil sonuçta ne bekliyordunuz.filmde gereksiz komik sahneler vardi,filmin efektleri gerçekten kötü fakat ben her saniyesini dikkatle izledim hiç kopmadım.yer yer duygulandım öfkelendim kısacası filmi izlerken yaşadım.önyargıyla giderseniz hiçbir filmden tat alamassınız.az önce izledim filmi ve bende aynen böyle düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Yüzüklerin efendisine bile kötü diyen var bu forumda. Bunu mu begenicekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 vallahi az önce facebook'a da yazdım buraya da yazacağım, şu filme kötü diyenler marjinallik kasıyordur bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 tam tayyip kafası lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kötü değil ama ortalamanın üstünde bir filmde değil. çekimden yana bi derdim yok ama olayı saçma işlemişler bence. ne gerek vardı o aşklı-meşkli sahnelere. bana ne ulubatlı hasan'ın sevgilisinden. kaldı ki ulubatlı hasan'ın gerçekte varolup olmadığı bile şaibeli. padişah eğitimli gösterilmiş cılız bir adamı oynatmışlar fatih diye. hadi onuda geçtim osmanoğulları'nın hepsinin belirli bir burun yapısı var ailenin şuan hayatta olan bireylerinde bile kalmış o burun yapısı. bu tarz ince ayrıntılara değinse çok daha iyi olabilirmiş sanki. evet çok canım sıkıldı oturdum yazdım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Trailerın en başından daha fail film. Sırf o yuzden filmi bile izlemedim. Peygamber efendimizin sözünü koymuş sırf prim yapsın diye. Yahu istanbulun fethiyle peygamberimizin ne alakası var bir trailer böle mi olur.. Trailerden gördüğüm kadarıyla gerçek tarihi yansıtması açısından ayrı bir fail ona hiç değinmiyorum bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 aslında spoiler değil bakabilirsin https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/418140_233920133366233_145061932252054_497151_287893237_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ulubatlı hasan diye bir karakter tarihte yokmuş, gemi kaydırma da yokmuş. kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 BEYLER ULUBATLI HASAN BENİM TEYZEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 tarihi ufak detaylara takılan arkadaşlar belgesel izlediklerini falan mı sanıyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 panpa bi şey sorcam sana... şu forumda seni gördüğümden beri kafama takılan bir soru: SEN ESCAPE MİSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Tahtayla ergimiş metal karıştırırsan gülerler yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 fragmanı bile yarısında kapattım, bi de bunu görmek için para veriyosunuz abi. akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Başta Muhteşem Yüzyıl, Osmanlı kafasını yaşayanlar tarafından acayip fazla eleştirilmişti. Baktılar herkes izliyor, şimdi o eleştirenler falan trt'ye aynı dizinin çakmasını yaptırıyor. Filmini falan çekmişler. Yurtdışında nasıl Edward modasıyla herkes vampir romanı yazıp üttü bütün ergen kızları, burda da bizim halkın Osmanlı fetişinden para çekiyorlar şimdi de =) Fragmanı falan dandik geldi. Birde filme dindar çekmek için sağa sola boş dini laf çakmaları hoşuma gitmedi, izlemeyeceğim. Ama modayı yakaladıkları için para yaparlar diye tahmin ediyorum. Kalten said: Harbi eşkiya varken şu filme yapılmıs en iyi film demek çok abartı olmus. Katılmakla beraber bu arada Türklerin çektiği filmler yurtdışında ödül falan alıyor artık. Dizilerin film uzunluğundaki versiyonlarıyla kıyas kabul etmezler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Hannibal44 said: Trailerın en başından daha fail film. Sırf o yuzden filmi bile izlemedim. Peygamber efendimizin sözünü koymuş sırf prim yapsın diye. Yahu istanbulun fethiyle peygamberimizin ne alakası var bir trailer böle mi olur.. Trailerden gördüğüm kadarıyla gerçek tarihi yansıtması açısından ayrı bir fail ona hiç değinmiyorum bile.. ahaahauhsfuahfuahsfuhasduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sirf osmanli turasi yuzugu, kolyesi takan tipleri gitmis saysak herifler deli kazanmistir yani. madem bu kadar curuk film yapacaktiniz yani amac isimden para kazanmak zaten, bari daha once cekselermis filmi yaziktir gunahtir sene 2012 hala istanbulu senmi alcanlar, benmi alcamlar gibi araklama repliklerle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 film boyunca aklımda kalan tek şey; filmde varolan 2 adet hatunlu-popolu-bacaklı sahnelerin ikisinde de yanımda oturan muhafazakar karı kocanın, sahne başlangıcında ufak bir diyaloğa girmesi ve sahne bitene kadar yere bakmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bende gözlemledim aynısını. ulubatlı era'yı öperken telefon kurcalayan türbanlı kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bence güzeldi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar