Nekro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Kurtlar Vadisi Constantinopolis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ne kadar eleştirmeyi seven bir toplumuz, hele hele filmi dahi izlemeyip duyduklarıyla 45sn izlediği fragmanla yorum yapmayı seven o kadar çok ki... -Şahsi Görüşüm- Şimdiye kadar Türklerin yaptığı en iyi film. Herkese izlemesini tavsiye ederim. Not: Keyif almak istiyorsanız, eksik/yanlış bulmak için izlemeyin, böyle bir arayış içinde olmazsanız filmi beğeneceğinize eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 paticik milleti genelde game of thrn dizisini çeken ve yöneten kadrodan oluştuğu için beğenmemeleri gayet doğal,fetih gibi bir filmi beğenmeleri olurmu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 allah herkes yılmaz ozdilin yazısını paylaşacak bugun fbda orda orda burda yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Gittik bugün biz de. Yazılanlar kadar kötü değil, vizyona girmesinden önce reklamı yapıldığı kadar da abartı değil. 1-2 hata gözüme çarptı onu yazayım. Karamanoğullarına mı ne mektup giderken bizim bu hasan mızraklıyor ya elemanı en sonda. Gırtlağına giriyor hani. Orda adam yere düştükten sonra mızdağın ucu ve sapı farklı doğrultuda kalıyor. Yani mızrak kırılmış gibi. Adamın gırtlağına giren mızrak kırılmaz elbette, o yüzden çok kötü durmuş o. Gerçi onu ben farkettim kız arkadaşım farketmemiş mesela, çok hızlı geçiyor zaten. Ama illa gören olmuştur. Daha düzgün bişey kullanabilirlerdi. Sonra top dökme olayında. Potadaki ergimiş metali tahta ile karıştırıyorlar lan sahgsdgfdsaf. Makineciler de izliyor olm bu filmi. Yakalıyoruz hemen. Bide meryem ananın resmi düşüyo ya hani. Orda ayın görünümü hilale benziyor. Sonraki sahnede nerdeyse dolunay olmuştu sdf. O iki durum arasında nerdeyse 25 gün falan geçiyor normalde. Ama filmde o kadar geçmiyordu sanırım. Sen de nelere dikkat etmişsin arkadaş öeh diyenleri duyar gibiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bide yılmazın orda var burda var diye bahsettiği çoğu şey genel olarak tarihte yaşanan kalsik olaylar ki. Savaş öncesi komutanların konuşması vs, çok savaşta yaşandığı gibi istanbul'un fethinde de yaşanmıştır yani. Bazı savaşlarda komutanlar değil elçiler fln gidebiliyo hatta. Yanlız yüzük sahnesi çok kötüydü evet. said: Ulubatlı’nın zıplayarak Jüstinyanus’a yukardan kılıç saplaması, hık demiş... Böyle bişey de yok ki. Tam tersi ulubatlı düşüyor justinyanus üzerine atlıyor kılıçla. Ama kılıç kimseye girmiyor. Justinyanusun boynu kesiliyor o üste atlama olayından 3 dk sonra fln. Özdil biraz işkembeden atmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şehadet şerbeti içmeden duvarları şey etmeyecez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 izledim bugün çok efsane olmuş.10 üzerinden 9 veririm. yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 abi iğrenç bir film ya green screen yapmayı bile becerememişler böyle adamların etrafı falan parlıyodu sdşlkmnvklşdscms senaryo ayrı kötü oyunculuk zaten yok figüran oynatmışlar manchester city porto maçını kaçırdım bide 4-0 bitmiş. allah belasını versin bu filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bide gerizekalılar salonda alkışladılar falan of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 300 lağımcı ve ulubatlı hasan olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ELLAHUEKBER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ruhu yoktu filmin ya efekler çok güzeldide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 aga türk sinemasi bitmis yesilçamdan sora takip etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Masquerade said: 300 lağımcı ve ulubatlı hasan olmuş film. fatality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 saplashaman said: paticik milleti genelde game of thrn dizisini çeken ve yöneten kadrodan oluştuğu için beğenmemeleri gayet doğal,fetih gibi bir filmi beğenmeleri olurmu hiç? your argument is invalid, as always. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 daha iyisini yapamıyorsan eleştirmeyeceksin kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Sakirtizm belirtileri bunnar. Milliyetcilik ve din soslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Efekt olarak türk standartlarını baya bir aşmış bir film olsada karakterlerin diyalogları tipleri hatta direk senaryo çok ağır faildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Sırf meraktan gitmeyi planlıyorum, değer mi? Daha sonra bilgisayarda izlemek istemedim savaş filmi olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Gidilebilir ya eğer savaş sahnelerini filan seviyorsan bolca var ama senaryo leş özellikle diyaloglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Argue said: Şimdiye kadar Türklerin yaptığı en iyi film. Herkese izlemesini tavsiye ederim. eşkıya falan varken yuh kişisel bir beğeni olarak bile fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Myshkin said: Sırf meraktan gitmeyi planlıyorum, değer mi? Daha sonra bilgisayarda izlemek istemedim savaş filmi olduğu için. Gidilebilir. Önceki sayfada da söyledim abartıldığı kadar iyi değil ama üstüne yazılan çizilen kadar da kötü değil. Verdiğim paraya acımadım film bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Oski said: Argue said: Şimdiye kadar Türklerin yaptığı en iyi film. Herkese izlemesini tavsiye ederim. eşkıya falan varken yuh kişisel bir beğeni olarak bile fail Harbi eşkiya varken şu filme yapılmıs en iyi film demek çok abartı olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 fragmanlardan bile belli oyunculuğun leşliği. sırf para basılıp bir iki effect yapılmış diye en iyi film demek gerçekten komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar