Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Az Kaldı Hatırlatmam Gerek...

CryMeARiverfix

Öne çıkan mesajlar

CryMeARiverfix said:

Özellikle 2012 Nisan AYINA Vurgu Yapılıyor

http://www.acus.org/new_atlanticist/erdogan-consolidates-civilian-rule-turkey

" 2012 Nisan TÜRK BAHARI "

huh ?

Peki nisanda neler oluo ? Rus ordusu suriyede Tam yerleşmiş olucak
İngiltere donanmasi uluslararası sularda yerleşmiş olacak

Rus yönetimi, Batı’nın çok yakında Suriye ve İran’a Türkiye üzerinden müdahale edeceği inancıyla Türkiye sınırına yakın birlikleri birinci derecede savaş konumuna getirdi.

Putin: ABD’nin kölelere ihtiyacı var

burda yazmis bisiler sanirim
http://forum.paticik.com/read.php?13,6024800,page=6#msg-6085320
Sosyal ağlarda paylaş

Daha once soyledigim nato istemesede bu olaylarin icine girmis bulunmakta.

Ustte gordugunuz resimdeki Alete "SM-3 Block IA missile" lari yerlestirdiler ve suan akdenizde ve karadeniz gezmektedirler Bu defans amacli gemiler Turkiyedeki Fuze kalkanini korumak amacli bulunmaktadirlar.

1 ay once dusunulmustu bu olay ama devereye gecirilmesi son Tehtitler oldu.

Nato ile bir gorusme yaptim ve Nato nun bir yenilenme asamasinda oldugunu gordum. Ismini vermek istemeyen ust duzey nato gorevlisi ima ettigi bir kac sey oldu ve kesin olarak TUrkiye ile ilgili bilgiler verdi."Eger Turkiye ortadogudaki savasin icinde yer alip basi cekerse... Turkiye Natonun Lideri olabilir." dedi... ve Nato Anladigim kadariyla suan itibari ile dusundugu bir proje var o projede 5 Main Leader Country dusuncesi var. Bunlar ingiltere, almanya, fransa, amerika ve bunlarin Lideri olarak Turkiye...

Ayrica benim dikkatimi ceken nokta ise ortadogudaki savas ile ilgili konusmasi. Eger savas olursa demedi Ortadogudaki savasta dedi buda akillara savasin onceden planlanmis ve olacak kesin bir event oldugu ortaya cikiyor.

CIA bu konuda biraz natoyu izlemekte zayif kaldigini soylemeliyim cunku bu gorusmeyi yapana kadar boyle bilgimiz yoktu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...