ginaly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 CryMeARiverfix said: Ama Bugünkü duruma bakın ne hallerdeyiz... Rusya-Nato-Iran-IRAK-Arapbirliği-israil-Lübnan-Suriye-Türkiye-Yunanistan Fransa ve ABD... hee ülkeler bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 12/12/12 olsa tamamdı da 12/12/11 olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 IRAK ve ABD büyük harflerle yazılmış şimdi çözücem bak I 12 R 21 A 1 K 14 14*(2+1)-(1+2)+1= 40 ETTİ A 1 B 2 D 5 1*2*5=10 40 ETMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Hayırlı bir şey yazsaydın be savaş mavaş.Lolipop atıcaz sanki birbirimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 marshmallow da atacaksanız savaşalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 aquila said: illuminatullahulazim. allahumunati eyni büdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dasaaa said: IRAK ve ABD büyük harflerle yazılmış I 12 R 21 A 1 K 14 14*(2+1)-(1+2)+1= 40 ETTİ A 1 B 2 D 5 1*2*5=10 40 ETMEDİ ABD işin içindeyse kesinlikle CIA de vardır o yüzden; C 3 I 12 A 1 1*(12/3)=4 CIA ABD'nin bir uzvu olduğundan 4x10=40 ETTİ Görüldüğü gibi CIA'in dünya savaşında oynayacağı rol tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 said: Hemen makarna koş fede, çabuk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 dasaaa said: IRAK ve ABD büyük harflerle yazılmış şimdi çözücem bak I 12 R 21 A 1 K 14 14*(2+1)-(1+2)+1= 40 ETTİ A 1 B 2 D 5 1*2*5=10 40 ETMEDİ 5!/(1+2)=40 Gayet güzel 40 etti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 benim komplo teorim şu,12.12.2011 de bir eşşeğin zi.i kangren olup yere düşecek ve düşer düşmez 3.dünya savaşı başlayacak,uzaylılar piramitlerin içinde bize gözükmedikleri halde bunca senedir,çıkıp hepimize ebemizin mikini gösterecekler,sonrası,herkes eminönündeki işportacılar gibi galaksinin uçsuz bucaksız yerlerinde işportacı olacak,kimi kokoreç satacak,kimi köprü altlarında hayatını eşşek mikli uzaylılara feda edecekler ,yani bu daha mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 benim asıl merak ettiğim nekadar sürecek ve biz nekadar içinde olacaz olayın... Ek olarak merak ettiğim Borsa ne alemde olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ney biz de mi olacağız ? [code] viskiyi tazeler [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 senin adaya bişe olmaz korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 BramStoker said: senin adaya bişe olmaz korkma Benim adayı takas yaptım satışı yapıldı yok artik adam filan bırakın ada muhabbetini burada daha önemli şeyler konuşuyoruz / tartışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Norak said: said: Hemen makarna koş fede, çabuk!! tıhıhı. evde 120 paket makarna var şuan. laf mı bu da /fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 -Deno- said: göktaşı düşse dünyaya, tüm dünya halkları olarak toplanıp voleyi koysak ne efsane olur ha. düşünsene böyle, tam ayağa oturacak. MARDUK AVOIDED Göktaşı düşse ve kim ona sahip olursa, 4. dünya savaşını kesin kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ne zaman olacağı belli olsada 1*2 yunanlı hatun araklasak hiç fena olmaz yer altında yaşam zor geçer yoksa,bir mağara da olsun da 2 tane yunanlı hatun olsun birgün birine öbürgün diğerine,3.gün hepsine,4.gün hepsi bana sdahasdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Abartma Balonlu kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ben artık dünyada savaş çıkıcağına inanmıyorum en azından şubat gibi çıksın çıkıcaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Loex said: ben artık dünyada savaş çıkıcağına inanmıyorum en azından şubat gibi çıksın çıkıcaksa Neden ? Obama suriye ye elcisini geri gonderdigi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 aquila said: illuminatullahulazim. illuminecati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 CryMeARiverfix said: benim asıl merak ettiğim nekadar sürecek ve biz nekadar içinde olacaz olayın... Ek olarak merak ettiğim Borsa ne alemde olacak ? senin adaya taşınaydık? millet savaşırken not a single fuck was given edalarıyla tropik meyvelerimizi yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Xenocide said: CryMeARiverfix said: benim asıl merak ettiğim nekadar sürecek ve biz nekadar içinde olacaz olayın... Ek olarak merak ettiğim Borsa ne alemde olacak ? senin adaya taşınaydık? millet savaşırken not a single fuck was given edalarıyla tropik meyvelerimizi yerdik. Eski adamda Tropik meyva yoktu zaten düzgün toprağı bile yoktu kaya idi tamamen ama şimdi Bahamalardan Düşündüğüm Bi arsa alanı var orayı alırsam oraya paticik ailesi olarak gidebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 omigosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar