DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bizim fifa 12 kardeşliğinden alan oldu mu bu oyunu? bunu da alsak ya 26 liraya süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hayırdır son oyunda basketçinin gözünden mi oynuyoruz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 nba 2k12 psn'de yok.gerçi bir iki haftadır bakmıyorum store'a belki gelmiştir neyse kardeşlik olayı yalan oldu zaten artık max 2 kişi paylaşabiliyor sanırım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 goldbären said: hayırdır son oyunda basketçinin gözünden mi oynuyoruz oyunu? ahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 knox said: nba 2k12 psn'de yok.gerçi bir iki haftadır bakmıyorum store'a belki gelmiştir neyse kardeşlik olayı yalan oldu zaten artık max 2 kişi paylaşabiliyor sanırım artık... evet kardeşlik diye birşey kalmadı artık, max 2 kişi alabiliyor bir oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 2012 yazmamak 2k12 yazmak nie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 çünkü oyunu yapan firmanın adı 2k games. oyunun adıda nba 2k12. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 sıfır tuşu bozukmuş firmanın 2 kişi de olsa yarı fiyatına alınabilir oyun. var mı psn'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 kaç gb oyun? benim alet 40 gb'lık ona göre karar veriyim, biriyle alırız. KREDİ KARTI VAR BEYLER!!!1!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar