throine Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 meraba, sdf demen sonra caps lock eğreti durmuş olmamış. Alıntıla
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Olmamışlığa ağlıyorum şuanda.......... Alıntıla
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ahah ya tamam tamam. Kusura bakmayınız capsli girişimden dolayı, şeker gibi bi insanımdır esasen, fake de değilim. Şimdi yatıyorum iyi geceler sizlere Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 la uğraşmayayım diyorum editliyorum yaptığına bak. Alıntıla
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yazdıktan sonra gördüm editlediğini, dur halledeyim ben de. Alıntıla
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tatre_ said: yazdıktan sonra gördüm editlediğini, dur halledeyim ben de. hahah süper ya Alıntıla
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 patide yine bir balonlu patlaması var bu aralar. hoşgelmişsin yine de Alıntıla
liberal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tatre_ said: hoş geldin. Forumu nerden buldun anlat bakalım. Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 balondan once sen gitme de. Alıntıla
Holy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 yattın mı dilek? tüh, çok önemli bir şey söyleyecektim. Alıntıla
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Olm bugün hava sıcakmış lan mont fazla geldi allama Alıntıla
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Hoşbulduk, uzun süredir okurdum yeni üye oldum işte, üye arkadaşlarımdan biliyorum patiyi. Alıntıla
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 -Deno- said: balondan once sen gitme de. Yok, gitmem. Edit: Ha banlanma açısından diyorsan bilemedim şimdi. ''Umarım gitmem'' diyeyim. Alıntıla
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sdfsdf ve olmomos'tan alırlar büyük ihtimalle... Alıntıla
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tatre_ said: -Deno- said: balondan once sen gitme de. Yok, gitmem. Edit: Ha banlanma açısından diyorsan bilemedim şimdi. ''Umarım gitmem'' diyeyim. yok, devo diye bir yetomuz var ama bu forumda, da2019 nickli. Alıntıla
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 -Deno- said: Tatre_ said: -Deno- said: balondan once sen gitme de. Yok, gitmem. Edit: Ha banlanma açısından diyorsan bilemedim şimdi. ''Umarım gitmem'' diyeyim. yok, devo diye bir yetomuz var ama bu forumda, da2019 nickli. Sorduydum da, yanlış okumuşum ^^ Alıntıla
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ahh tatre venüs ün uydusu değil miydi bu? B) Alıntıla
liberal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tatre_ said: Hoşbulduk, uzun süredir okurdum yeni üye oldum işte, üye arkadaşlarımdan biliyorum patiyi. ve o arkadaşlarının nickleri de... Alıntıla
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ninlempis said: Ahh tatre venüs ün uydusu değil miydi bu? B) Değil B) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.