incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 exodusa soralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 spor yapmassan yediklerin mala gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Red said: hayatında bi tempo varsa almıyorsun.bende öyleydi en azından.yediğime hiç dikkat etmezdim kilo da almazdım ama işte fakirlikle beraber tempo düştü.şimdi ittire ittire spor yapmaya calısıyorum 100 kilo olmayalım diye inşallah olursun. tuvalete bile arabayla git. olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahahaha. öyle deme lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 250k lık araba aldı adam hala fakirlik diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 goldbären said: 250k lık araba aldı adam hala fakirlik diyor. 130 bin lan ne 250 si sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 he ucuzmuş mk. ayrıca her şeyi ömle cevaplayan adam araba fiyatını forumdan cevapladı tam bir kıro sdfsdfsfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 olm valla öm attım lan. derdimizi anlatamayız şimdi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 agirlik calis acik ye alti ay sonra da yag bagladim biraz dediginde uzgun kaslilar bolumune bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 GERGE said: Spor yaptım, dağcı oldum, fayda etmedi, üzerine kalbim olduğu ortaya çıktı. hepimizde var ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Balık yağı denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yiceksin abi yiyip oturucan + gece yiceksin sürekli fastfood yiceksin kesin ama kesin gece öğünlerini atlama gece yemek dogrudan kilg0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi ben yemek yiyemiyorum. Aşırı sıkılıyorum yemek yerken. Sıkıldıgım gibi de kalkıyorum basından sikerler diyip doooogru pc'nin başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Somon said: yiceksin abi yiyip oturucan + gece yiceksin sürekli fastfood yiceksin kesin ama kesin gece öğünlerini atlama gece yemek dogrudan kilg0 Nerdeyse sürekli gece yatmadan yemek yiyorum ama yok abi kilo aldığım falan.Bigün tek öğün yesem direk kilo kaybediyorum ama mesela. Eskiden profesyonel şekilde spor yaparken bariz daha kiloluydum.Şimdi götümün üstünde oturup çok sık fastfood yememe rağmen kilo aldığım falan yok.Ki hani nutellayı kavanoz kavanoz yiyorum.Metabolizmayla alakalı heralde,bazısı 5 öğün yese bile yakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abv pis zayıflar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Harbi ha. Allah yiyip yiyip kilo alamayanların birliklerini bozsun, bir şey olma imkanı vermesin, önlerini kessin, evlerine ateşler salsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 az seviş, az masturbasyon yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 işe girmeden önce 72-74 düm, hiç spor da yapmazdım, deli gibi de yerdim, ha sadece haftada 2 gece akardık böyle ıptıs fln neyse işe girdim 1 senede 82 oldum be. niye ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 hakkatten 130 bin e araba alip fakirim demek de tam türk kafası. allahını seviyorsan krediyle aldım wotu döşeme şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Dworgian said: işe girmeden önce 72-74 düm, hiç spor da yapmazdım, deli gibi de yerdim, ha sadece haftada 2 gece akardık böyle ıptıs fln neyse işe girdim 1 senede 82 oldum be. niye ki sodexho madırfakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Yok lan hayatından stres eksilmiştir.İşe başlama başlayamama iş bulma para vs derdi azalmıştır iş bulunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 spor yap duzgun beslen aptal aptal burger king mc pizza yeme et ye tavuk ye spor yap balik ye spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Fistan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çorba sebze makarna da yemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Çorba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar