Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Antu.com'dan değerli bir üye maçtan önce manifestoyu yayınlamış, ibret alalım, destek çıkalım:

antu.com said:

Her türlü kirliliğin‚ kalleşliğin‚ oportünizmin kaynağı‚ alçaklığın kitabını yazmış ‚ şikenin tarifini ve tarihini yazmış‚ kurulduğu günden beri karanlık ilişkilerle bu ülkenin kanını emmiş‚ sadece kendi çıkarlarını savunmuş‚ vatan haini oluşumlara organik olarak bağlı olmasına rağmen‚ devlet‚ medya ve ekonomi içindeki piyonları sayesinde daima "eşitler arasında birinci" konumunu taşımış‚ bu sayede maddi‚ manevi ölçülemeyecek kadar çıkarlar elde etmiş‚ kötülük yuvası gse külliyen yok edilmelidir.
Artık Fenerbahçe´nin bir bütün olarak hedefi sadece ve sadece gsenin külliyen yok edilmesi olmalıdır. Bu savaş artık küçük cephelerde değil‚ var oluş‚ ya da yokoluş savaşıdır‚ bu böyle biline. gselilerde bu bilinç ve kararlılık var. Bizde ise yok. hala en ufak gse şempanzeliğinde‚ yok işte ezeli dost‚ yok ebedi bilmemne diye hemen yumuşuyoruz. (camiadan bahsediyorum yoksa ben ilk günden beri gseliere karşı nefret doluyum‚ haklı bir nefret).
gse hep belden aşağı oynadı‚ hep arkasına başkalarını taktı. Fenerbahçe ise yalnızdı ve bilinçsizdi. Sadece sahada mücadele etti. Zannetti ki bu yetiyor. Hayır yetmiyor. Her alanda‚ her yerde nihai çözüme yani gsenin yok edilmesine kadar bir mücadeleyi artık bu camia başlatmalıdır. Kıvırtmadan. Mertçe‚ düşmanını bilecek şekilde. Tüm enerjisini bu işe vererek.
Şer yuvası gse yok edilmelidir.

al bunu prezervatif reklaminda kullan iste.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Ultraslan kadar olmasa da Antu da gereksiz tabii

Bu da cok tarafli sacma bir yorum olmus. Antu'nun nerdeyse agzini her acisi yeni bir cigir aciyor sacmalamada.

Bir de fenerliler kendine nasi ezik rp'sini yediriyor ona uzuluyorum.

"Herkes bize vuruyor ama biz tanklariz , biz bize yeteriz , uzerimize oynuyorlar uhuuhuhuhuhu" yakisiyor mu bu tavir ?

Zamanina aziz yildirim saga sola atarlanirken nasil da sahlaniyodunuz arkasinda , herkese is attiniz simdi kuruyup kaldiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

ikisi de aynı derece gereksiz ama antukafasıyaşayanfenerli/toplam fenerli oranı ultraslankafasıyaşayangsli/toplam gsli oranının bir hayli üstünde

aradaki fark sadece ultraslan siteleri fenerlilerin umrunda bile değil ama galatasaraylılar antudan çıkmıyor. merak işte. ne gelirse meraktan.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Antu.com'dan değerli bir üye maçtan önce manifestoyu yayınlamış, ibret alalım, destek çıkalım:

antu.com said:

Her türlü kirliliğin‚ kalleşliğin‚ oportünizmin kaynağı‚ alçaklığın kitabını yazmış ‚ şikenin tarifini ve tarihini yazmış‚ kurulduğu günden beri karanlık ilişkilerle bu ülkenin kanını emmiş‚ sadece kendi çıkarlarını savunmuş‚ vatan haini oluşumlara organik olarak bağlı olmasına rağmen‚ devlet‚ medya ve ekonomi içindeki piyonları sayesinde daima "eşitler arasında birinci" konumunu taşımış‚ bu sayede maddi‚ manevi ölçülemeyecek kadar çıkarlar elde etmiş‚ kötülük yuvası gse külliyen yok edilmelidir.
Artık Fenerbahçe´nin bir bütün olarak hedefi sadece ve sadece gsenin külliyen yok edilmesi olmalıdır. Bu savaş artık küçük cephelerde değil‚ var oluş‚ ya da yokoluş savaşıdır‚ bu böyle biline. gselilerde bu bilinç ve kararlılık var. Bizde ise yok. hala en ufak gse şempanzeliğinde‚ yok işte ezeli dost‚ yok ebedi bilmemne diye hemen yumuşuyoruz. (camiadan bahsediyorum yoksa ben ilk günden beri gseliere karşı nefret doluyum‚ haklı bir nefret).
gse hep belden aşağı oynadı‚ hep arkasına başkalarını taktı. Fenerbahçe ise yalnızdı ve bilinçsizdi. Sadece sahada mücadele etti. Zannetti ki bu yetiyor. Hayır yetmiyor. Her alanda‚ her yerde nihai çözüme yani gsenin yok edilmesine kadar bir mücadeleyi artık bu camia başlatmalıdır. Kıvırtmadan. Mertçe‚ düşmanını bilecek şekilde. Tüm enerjisini bu işe vererek.
Şer yuvası gse yok edilmelidir.

Yani nasıl bir ezikliktir anlayamadım.Taraftar olunur rekabet olur ama böylesi ilginç gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bjk li olarak canlı izleyeceğim.. Maç öncesi yorumlarını yapayım..

1. Banko fener diyorum
2. Alex i melo ile durdurmaya çalışmak bence büyük hata olur Melo çok iyi pozisyon alıp top kesiyor ama adam kapatma özelliğini pek beğenmedim. Bunun yanında kendine hakim olabilen bir oyuncu değil Alex ve emrenin 2-3 klas hareketi olursa ortamı gerer. Yani birebir vermek yerine alan kapatırsa çok daha faydalı olur. Direk alex i tutmak yerine alex in pas yollarını kapatmalı diyorum.

3. Gökhan gönül feci düşüşte o kanat otoban olabilir GS için.

4. GS kanatlarda gayet kötü durumda özellikle Kazım ın formsuzluğu büyük etken bunda.

5.Emreden salak bir hareket bekliyorum. Emreye en az 2 maç, GS yede en az 2 maç saha kapatma cezası bekliyorum.

6. 4 4 2 oynarsa GS, Telekomda tarihi bir yenilgi alır.

7. Stadı göreceğim için heyecanlıyım..

8. Selçuk inan, elmander ve eboue iyi gününde olursa GS rahat bir maç çıkartır.

9. Alex, emre ve oynarsa stoch bence FB için en kritik oyuncular..

Kendimi Rıdvan gib hissettim, maçtan sonra geleceğim bakacağım bakalım ne kadar iyi yorum yapmışım :)
Sosyal ağlarda paylaş

gellidus said:

Bir bjk li olarak canlı izleyeceğim.. Maç öncesi yorumlarını yapayım..

1. Banko fener diyorum
2. Alex i melo ile durdurmaya çalışmak bence büyük hata olur Melo çok iyi pozisyon alıp top kesiyor ama adam kapatma özelliğini pek beğenmedim. Bunun yanında kendine hakim olabilen bir oyuncu değil Alex ve emrenin 2-3 klas hareketi olursa ortamı gerer. Yani birebir vermek yerine alan kapatırsa çok daha faydalı olur. Direk alex i tutmak yerine alex in pas yollarını kapatmalı diyorum.

3. Gökhan gönül feci düşüşte o kanat otoban olabilir GS için.

4. GS kanatlarda gayet kötü durumda özellikle Kazım ın formsuzluğu büyük etken bunda.

5.Emreden salak bir hareket bekliyorum. Emreye en az 2 maç, GS yede en az 2 maç saha kapatma cezası bekliyorum.

6. 4 4 2 oynarsa GS, Telekomda tarihi bir yenilgi alır.

7. Stadı göreceğim için heyecanlıyım..

8. Selçuk inan, elmander ve eboue iyi gününde olursa GS rahat bir maç çıkartır.

9. Alex, emre ve oynarsa stoch bence FB için en kritik oyuncular..

Kendimi Rıdvan gib hissettim, maçtan sonra geleceğim bakacağım bakalım ne kadar iyi yorum yapmışım :)

yahu hem banko yenilgi bekliyip 4-4-2de tarihi yenilgi olur diyosun hem de 2 adam gününde olsa gs rahat maç çıkarır diyorsun çok ayarsız değil mi yorum uçlarda geziyor :)

4-4-2 oynarsa GS şu anda biraz bocalar çünkü kanatlar çalışmıyor ama kanatlar iyi denk gelirse (kazım gününde emre iyi olursa) çok daha etkili olur bana göre 4-5-1e göre.

Kim kazanır belli olmaz ama çok fazla gol olmaz bu maçta Fenerde forvet yok, GS'de forvet var ama forvete top taşıyacak adam yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...