Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

Her ne kadar Bekir bu sene çok iyi olsa da Bilica'nın oynamasına daha çok sevindim, zira adam çok daha sağlam, kasap ama sağlam ve güçlü adam. Derbide önce defansın sağlam olacak, ondan Bilica iyidir.

Su iyiymis.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

bu kadar olay , bu kadar dar kadro + bilica (ne idüğü belirsiz odun) anca bu kadar oldu.ilk 20 dakikayı izlerken 5-6 tane yicez galiba dedim içim içimi yedi.tebrik ederiz gslileri , ikinci dönem saraçoğlunda görüşmek üzere =)
2.dönem ne olm vize mi bu dafs
Mesaj tarihi:
toggie said:

"Tatar Ramazan" said:

Her ne kadar Bekir bu sene çok iyi olsa da Bilica'nın oynamasına daha çok sevindim, zira adam çok daha sağlam, kasap ama sağlam ve güçlü adam. Derbide önce defansın sağlam olacak, ondan Bilica iyidir.

Su iyiymis.

Evladım belli ki laf atmak için fırsat kolluyorsun ama önceki sayfalarda cevap verdim buna git onu oku, boşa kasma yani seni muhatap almak bile gereksiz zira.
Mesaj tarihi:
aquila said:

ikinci donem notunu yukseltip, gecicek fener.

CthuLhu said:

Liebe said:

bu kadar olay , bu kadar dar kadro + bilica (ne idüğü belirsiz odun) anca bu kadar oldu.ilk 20 dakikayı izlerken 5-6 tane yicez galiba dedim içim içimi yedi.tebrik ederiz gslileri , ikinci dönem saraçoğlunda görüşmek üzere =)
2.dönem ne olm vize mi bu dafs

kedi canınızı sizin..
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

toggie said:

"Tatar Ramazan" said:

Su iyiymis.

Evladım belli ki laf atmak için fırsat kolluyorsun ama önceki sayfalarda cevap verdim buna git onu oku, boşa kasma yani seni muhatap almak bile gereksiz zira.

Yazıp yazıp sonunda seni muhatap almak gereksiz demek de iyiymis :) Devam et panpa.
Mesaj tarihi:
Red said:

abi kısa süren bişi o oley olayı sonuçta

oturup 45 dakak kimse oley oley yapmıyor

olur o kadar fds

yok yani, mesela aynı şeyi inönü'de yaptı GS, ıslıkladık. Ama Beşiktaş yapsa inönü'de ona da oley çekilir.

Barça hep yapıyor mesela, her deplasman deli gibi ıslık yiyor falan, ama evde OLE OLE çekiyorlar asdfdsa

garip bir tribün alışkanlığımı denir, ne denir bilemem
Mesaj tarihi:
çok doğal bişey abi :) karşı takım gol atınca da ıslıklanıyo sonuçta, senin takımın gol atınca da seviniyosun. pas yapmak sürekli geriye olmazsa gayet olumlu bi hareket.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/393682_10150423305459389_170401154388_8586037_2101545435_n.jpg

asdfdgh son zamanlarda gördüğüm en anlamlı pslerden, kalmasın arkada.
  • Yeni Oluştur...