Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövün beni

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Ağzımı kırın.

Sanırım aşırı alkol tüketiminden dolayı sinir sistemimi harap ettim. İçmediğim zaman depresif bi hangover, hangover olmadığı zaman da sarhoşum, öyle geziyorum işte. Neyse. Dün akşam yine kafa döşşek gibi bardan eve dönerken hayvan gibi bi melankoli girdi, böyle ani ve masif bir moralsizlik hali. Dedim demek ki yeterince içmemişim iyisi mi biraz daha içiyim, döndüm attım kendimi bi bara kaldım öyle. Ulan hiçbişey yapamıyorum, ortada sebep yok ama bileklerimi kesicem nerdeyse.

Öyle salak salak biramı yudumlarken içeri 4 tane taş gibi kız girdi karşımdaki masaya geçtiler, içlerinden biri daha kıçını koltuğa koymadan fırladı yanıma geldi aha dedim gitti böbrekler. Neyse dedi sen niye tek başınasın niye böyle üzgünsün falan, nemrudun önde gideniyim diyemedim yalan uydurdum "ya sevgilimden ayrıldım işte eheh" falan dedim.

Dedi sevgilin Polonyalı mıydı, "evet" dedim. Oho dedi "denizde balık çok, sen bizim masaya gel de senin şu kız durumuna bir çare bulalım."

Gittim işte "nasıl buradaki kızlar güzel mi" falan diye sorular sordular, "güzeller" dedim. Beni masaya çağıran "seç birimizi" dedi.

"Çok güzelsiniz ama ben sevgilimi seviyorum hala eheh" dedim.

Sonrasında esas niyetleri konusunda yanlış bir yargıda bulunmuş olabileceğimi farkettim zira bu cevabımdan sonra benle bir daha konuşmadılar...

Baktım ceplerime herşey yerinde, ne yapiyim anasını satayım iyi dedim eve döneyim bare. Otobüste de aklıma "çık git lan burdan" swfsi geldi yol boyunca güldüm. Öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret, Ziya konulmadı hala sdf.

Neyse siz de haklısınız tabi, "bize ne birader amacın ne yani?" da diyebilirsiniz. Kendimi biraz keriz hissettiğimden dolayı attention whoreluğum tuttu kusura bakmayın :)

Yoksa haşa öyle "beni bi görenin dibi düşüyor" gibi bir subtext kesinlikle yok, keza şu ortamda az da olsa beni tanıyan var öyle biri olmadığımı bilen insan var.

Neyse bu tepkileri de bir nevi dayak olarak yorumluyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

Sen beni tanımasan da ben seni tanıyorum Yiğit. Anlattığın gibi bir insan olduğunu, hatta neden alkol ile bu kadar işinin olduğunu ne yazık ki herşeyi biliyorum.

O bardaki kızları da sana ben gönderdim. Çünkü arkadaşlar arasında dedikodu yayılmış durumda. Ve üzülerek söylüyorum ki, akşam beni hayal kırıklığına uğrattın. Bana anlatılan ve benim gözlemlediğim böyle bir insan değildi, çok uğraştım senin hakkında ileri geri konuşmamaları için ama sen hiç çabalamadım.

Şimdi kendine çeki düzen ver. Bir toparlan. Alkolü azaltmaya çalış. Seni seven bir dost.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...