Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 TAKVIM: http://www.marca.com/en/sports/football/euro-schedule.html Grup kuraları çekildi, başlık zamanı gelmiş bence. A Grubu: Polonya Yunanistan Rusya Çek Cumhuriyeti B Grubu: Hollanda Danimarka Almanya Portekiz C Grubu: İspanya İtalya İrlanda Hırvatistan D Grubu: Ukrayna İsveç Fransa İngiltere Ankete takımların gerisini eklemeye üşendim. Bi Yunanistan çıkmayıversin bi zahmet tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ilk 2ler mi çıkıyo gruptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 şıklar nie öyle abi belki portekiz kazanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Portekiz o gruptan çıkarsa zaten kazanmış sayılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Evet ilk ikiler çeyrek final oynayacak A1-B2 şeklinde. A grubu inanılmaz dandik gözüküyo, resmen Polonya'ya kıyak. B grubunda Hollanda-Almanya çekişmesi güzel olur, diğerlerine yazık olur muhtemelen o arada. C grubu İtalya patlamazsa eğlencesiz olur. D grubu: Fransa patlasın gerisi mühim değil. Şıklar: ben üşendim, modlar üşenmezse eklesin. Bana kalsa tek şık Almanya da yeterdi yoksa ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 İspanya yine laciverte boyar herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 tek 4 ihtimalli grup b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 aynen ölüm grubu B olmuş asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 almanya - ingiltere final oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 almanya alır gibi ama grup maçlarında çok yorulacaklar. bu kez ispanya almayacak bence, ingiltere'nin şansı var ama kadroları henüz yeterli değil böyle bir şampiyonluk için. fransa ve italya'nın şansı hollanda'nınkinden büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Hollanda kupaya uzanır. Namağlup çıkarlar gruptan. Çekler gelir rahat geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Hollanda diğer takımlara bol gol atar, Almanya'dan bol gol yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ispanya yine alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Eşleşme ve kura senaryolarına göre Almanya/Hollanda - Fransa/İspanya yarı finalleri olur, final muhtemelen İspanya-Almanya/Hollanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 b grubunda hollanda'dan puan alan grubu çıkar bu kadar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 a grubu ile b grubu arasındaki adaletsizliğe bak yazık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ne kadar kolay grup varsa hepsi yunanistan'a denk geliyor, ben asıl ona ayar oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 fizban said: a grubu ile b grubu arasındaki adaletsizliğe bak yazık yahu. bu arada, öbür taraf da kendi çapında ölüm grubu :D net favori yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Kaspar said: Evet ilk ikiler çeyrek final oynayacak A1-B2 şeklinde. A grubu inanılmaz dandik gözüküyo, resmen Polonya'ya kıyak. B grubunda Hollanda-Almanya çekişmesi güzel olur, diğerlerine yazık olur muhtemelen o arada. C grubu İtalya patlamazsa eğlencesiz olur. D grubu: Fransa patlasın gerisi mühim değil. Şıklar: ben üşendim, modlar üşenmezse eklesin. Bana kalsa tek şık Almanya İspanya da yeterdi yoksa ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 almanya hollanda finali olur penaltilarda almanya alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Aynı grupta oldukları için en fazla yarı final oynarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hollanda 1. çıkar Çekleri, takip eden maçta almanları eler. Finalde ispanyollarla oynar, onları da yener ve Avrupa şampiyonu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 İspanya bağarta bağarta şampiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yetersiz arkadaşım, aynı gruptan çıkan takımlar finalden önce karşılaşamıyo Avrupa Şampiyonasında. İspanya'nın avantajı gruptan öyle kavga dövüş yaşamadan gelmesi olur muhtemelen, ama geçen turnuvalardaki kadar baskın görmüyorum nedense. Sıkıldım adamlardan, ondan öyle geliyo da olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Uzatma lale bahçesi tohumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar