guernica Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 nihat özdemir pati hesabı açmış abov.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 "Altay Başkanı : "TFF alt lig takımlarına puan silmeye evet oyu vermeleri için rüşvet teklif etti."
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tff başkanı fenerli yapar normal kurtarmak icin yapmadigi dansozluk kalmadi simdiye kadar zaten
poopla Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 o yüzden fener istemiyoruz diyor haftalardır böyle bişeyi . hey allahım
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 şaka maka ciddi bir suçlama.TFF rüşvetle suçlanıyor.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 benjani said: "Altay Başkanı : "TFF alt lig takımlarına puan silmeye evet oyu vermeleri için rüşvet teklif etti." nerde geçti bu
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Vay anasını. Demirören ve Cavcav bu federasyon ile olmayacak istifa etsinler seçime gidelim diyorlar. Haha, son çare bu çünkü artık. İstifa gelirse bütün süreç yeniden başlayacak bu da en az 4-5 ay demek. İşi uzatmak için kıvıra kıvıra bir hal oldular. Umarım MAA istifa falan etmez, UEFA ısrar ile playofflara kadar cezaları kesin diyor yoksa tokat geliyor. Siyasi kanadın da istifaya izin vermeyeceğini sanıyorum. İşin ucu Milli Takımlar, prestij kaybı ve ev sahipliği adaylıklarımız için olumsuz görüş teşkil ettirmeye doğru gidiyor çünkü. MAA da artık görsün kendisinin kullanıldığını. 7 aydır oyalıyorlar adamı delil yok, iddianame yok, savunma yok şimdi de istifa et ya da mahkemeyi bekle. Gülerler adama. İyi tokat vurmuş Galatasaray önderliğinde 2. ve 3. Lig takımları bunlara. Hiç hesapta yoktu bu önergenin red edilmesi. Demirören'in oylamadan önce çıkıp çaresizce güven tazelesin, seçim hedehödö saçmalamasına acıyarak güldüm. Tıkasın kulaklarını Federasyon, belgeler elinde. Al savunmaları kes takır takır cezaları kim suçluysa. Disiplin Kurulları da sokaktan geçen adam değil, kelli felli hukukçu adamlar hepsi, gayet de aklı selim kararı verirler. Mahkeme beklensin diye kıvranmaya ya da saçmalamaya gerek yok.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 abi o güven tazeleme bir daha maa nın seçilmesi değil mi başka başkan seçimi için konuşmadı ki
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahah masq şimdi de maa'nın yılmaz savunucusu oldu :)
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Llama said: abi o güven tazeleme bir daha maa nın seçilmesi değil mi başka başkan seçimi için konuşmadı ki Seçime gidelim diye ekledi, bulursan izle tekrar. El-Barto said: ahah masq şimdi de maa'nın yılmaz savunucusu oldu :) Adaletin bekçisiyiz biz. :) Neyse. Tablo net. Fenerbahçe kendisini Aziz Yıldırımdan koparıp mücadelesini verseydi bu iş buralara varmazdı. İşin sakız gibi uzatılma çabası çok net ortada. MAA bu pisliği temizlesin sorna gider mi kalır mı kendi bilir ama adam bile Ali Koç'a veryansın ediyorsa oturup bir düşünsün Fenerbahçeliler. Vaziyet belli.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yakında tayyip'in de savunucusu olur bakarsın. 25 milyon gs taraftarının 20 milyonu akp'ye vermiş zaten oylarını.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 tamam işte federasyona güven oyu diyor... bizim ona takımların yanı ona güvendiğini göstermek adına.. neyse 5 gün tatil yapsın geldiğinde maa zaten ederse istifa ortalık çok karışcak çoook
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 fizban said: yakında tayyip'in de savunucusu olur bakarsın. 25 milyon gs taraftarının 20 milyonu akp'ye vermiş zaten oylarını. Çok mu zorunuza gitti Galatasaray'ın tavrı? :) MAA'nın tarafında falan değilim. Kendini kullandırarak yanlış yapıyor ama bu pisliği ortadan kaldırmadan kaçmaca yok. Llama said: tamam işte federasyona güven oyu diyor... bizim ona takımların yanı ona güvendiğini göstermek adına.. neyse 5 gün tatil yapsın geldiğinde maa zaten ederse istifa ortalık çok karışcak çoook Seçim diyor seçim. Mehmet'in yanında Ahmet de girerse o seçime ve Ahmet seçilirse ne olacak? http://www.youtube.com/watch?v=Xh4EKpDN2qI 4.06 Ama seçim de mantıklı şimdi. Mevcut kurulların hepsi Fener düşmanı çünkü, güvenmiyoruz diye bas bas bağırıyor Nihat Özdemir, Ali Koç vs. Yeni kurul Papazın Çayırı, Lube Ayar, Ömer Çavuşoğlu, Emin Özkurt gibi isimlerden oluşursa adil bir karar verilebilir bence. Evet. :) Neyse derse dönmem lazım. 58 belli, Fener de kabul etmiş işte. Kongre de değişmesin diyor. Şike, şikeye teşebbüs, teşvik ve teşviğe teşebbüse kim bulaştıysa Bank Asya 1. Lig'de başarılar dilerim onlara. Siz şikeci biz yalaka, adaletin bekçisi. Kabul buna da.
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Llama said: benjani said: "Altay Başkanı : "TFF alt lig takımlarına puan silmeye evet oyu vermeleri için rüşvet teklif etti." nerde geçti bu tv8'de canlı yayına bağlanıp söylemiş.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 http://www.t24.com.tr/media/12072011/%C3%BCnal%20aysal.jpg Bu Ateş Üfleyerek Söndü, Çözüm Zamana Yayıldı Ünal Aysal Başkan http://www.santrahaber.com/haber/20-Milyon-G-Sarayli-AKP-ye-Oy-Verdi/61987 benim başganım değil artık bir tane dik duran adam gelmişti o da bozulmuş
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396948_350823641613867_145037558859144_1317720_1836405111_n.jpg
Red Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 forgiver said: http://www.santrahaber.com/haber/20-Milyon-G-Sarayli-AKP-ye-Oy-Verdi/61987 benim başganım değil artık bir tane dik duran adam gelmişti o da bozulmuş abi adam orda 2 saat boyunca 10 numara konuştu bi tane komiklli şakalı laf etti cımbızla çekildi medya tarafından yazık oldu valla 32. günü oturup izleyin tekrar sdfs
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 öyle işte ama hükümete laf etmesi gereken yerde kıvırması hoş olmadı
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ya esas bi şekip mosturoğlu vardı o noldu? adam bir sürü iddianın merkezindeydi, sonra shaggy'e dönüştü bi dönem, şimdi de baya kayboldu ismi ortadan. edit: kıvırmak veya konu saptırmak amacıyla söylemedim bu arada, ünal başganın dediğini gereksiz buldum biraz ben de. bi an aklıma bu takıldı ehe
mani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 http://galeri4.uludagsozluk.com/109/adam-gibi-adam-recep-tayyip-erdo%C4%9Fan_157542.jpg
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 2002'de açılmış pankartın konuyla ne alakası var?
S-H Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kaspar said: ya esas bi şekip mosturoğlu vardı o noldu? adam bir sürü iddianın merkezindeydi, sonra shaggy'e dönüştü bi dönem, şimdi de baya kayboldu ismi ortadan. edit: kıvırmak veya konu saptırmak amacıyla söylemedim bu arada, ünal başganın dediğini gereksiz buldum biraz ben de. bi an aklıma bu takıldı ehe metriste,medyadaki haberlere göre 2 kez intihar girişiminde bulunmuş. doğruysa pek şikeyle vs ilgilenecek psikolojide değil.
knox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ahahaha nasıl yani off alayı leş al birini vur azize
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Düşününce yanlış değil şimdi kabul edelim. Hala Mesut Yılmaz'ın Fenerliler sayesinde barajı geçemediğini düşünenler vardı. Her 2 oy verenden biri bu adam oy verdi, 20 milyon olmaz 10 milyon olur. Doğruya doğru. Bunun Fenerlilikle, GS'lilikle pek alakası yok. Mantık yanlış değil yani, bir kulübün başbakanın karşısında olması gibi bir durum kulağa çoook hoş gelse de, öyle bir dünya yok unutun onu:)..
Öne çıkan mesajlar