cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ahah=) adamlar işte biz yapmadık tff yaptı demek istiyorlar işin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 uefa'nın tarzı o zaten, biz karışmayız ama şöyle yapmazsan 5-6 yıl seni organizasyonlarımızdan men ederiz. Demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 SON DAKİKA! Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya geldi. puan silme ile cezalar verilcek olay bitecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bakalım paticikler birliği toplantısından ne çıkacak, bi anket ekleyiverdik konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ilk sayfaya kimse bakmaz ya. yeni bi konu açın bence sırf anket için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 başlıkta sarı sarı yanıyor cevaplanmamış anket, oradan merak edip bakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Şike yaptığı kesin olarak "kanıtlanan" kulüpler tabikide düşürülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 yahu adamlar kendileri bile masum olmadığından emin ki cezayı değiştirmeye zorluyorlar aylardır, hala şüphe mi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 şike kesinlik kazandıysa eğer kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Zep said: şu toplantının olayını anlamış değilim.demirören açıklama yapıyor "58 maddenin değiştirilmesinden yanayız" diye,orda ts klübü başkanı var,gs'dende adnan öztürk katıldı galiba. ee hani bunlar karşıydı 58.maddenin değiştirilmesine?buradaki değişirilmeden kasıt "şike yapanla,teşebbüs eden bir tutulmasın teşebbüs eden küme düşmesin" mı yoksa "kimse küme düşmesin" mi?buna bi açıklık getirmek gerekiyor önce galiba.hadi demiröreni anladıkta gs ve ts nasıl yanında yer alıyor bu kararın eğer bu klüpler birliğini ortak kararıysa? şike yapıldığı 100% ispatlanamayacak sanırım. o sebeple şike yapan düşsün. teşvik verene - puan teşebbüs yapana para cezası istiyor kulüpler. teşvik ve teşebbüs kanıtlanabilir durumda çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Şike yapan da teşebbüs eden de düşmeli bana göre. Teşebbüs demek yapmak için elinden geleni yapmış kendisinde olmayan sebeplerle yapamamış demek. Madem cezayı göze alarak yapmayı kabul ediyor cezasını da çeksin. Cezaların asıl amacı rehab değil caydırıcılıktır. Bu unutulmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 mokoko said: Şike yaptığı kesin olarak "kanıtlanan" kulüpler tabikide düşürülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 sampiyon fenerbahce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 kümeye düsürülüp -30 puan ile baslasin bank asyaya sike yapanlar ( fener ) vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 raad olun beyler, bi bok olmicak kaynak saglam fdssfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 atladığınız bir nokta da var; şike yaptığı ispatlanamayan bir kulüp eğer küme düşerse, daha sonra doğacak zararlarını, mahkemeden "şike yapmamıştır" kararı çıktığında fersah fersah alabilir ? baştan beri bunu söylüyorum da anlatamıyorum ben. gerçi bence teşebbüs eden de düşürülsün ama teşebbüs edeni sırf bu öne sürdüğüm sebepten ötürü düşüremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fener kesin kumeye. ilker basbug tutuklandigina gore birinin gundemi degistirmesi gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 fizban said: atladığınız bir nokta da var; şike yaptığı ispatlanamayan bir kulüp eğer küme düşerse, daha sonra doğacak zararlarını, mahkemeden "şike yapmamıştır" kararı çıktığında fersah fersah alabilir ? baştan beri bunu söylüyorum da anlatamıyorum ben. gerçi bence teşebbüs eden de düşürülsün ama teşebbüs edeni sırf bu öne sürdüğüm sebepten ötürü düşüremezsin. Aslında sizin atladığınız bir nokta var, federasyon özerk, sadece kanaatle bile ceza verme hakkına sahip. Dolayısıyla mahkemeden ne karar çıktığı çok da önemli değil, şuan ortada rahatlıkla "kanaat" getirebilicekleri kadar materyal mevcut dolayısıyla kimseyle muhatab olmadan cart diye küme düşürseler hiç kimse başlarını ağrıtamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 federasyon özerk; bu ülke yasalarından bağımsız değil. fenerbahçe halka açık bir kurum. haksız yere fenerbahçe hisselerinin düşmesine sebep olacak bir karar vermesi durumunda fenerbahçe dava açabilir tff'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 haterların tek derdi küme düşürülmesi olası bir mağduriyet pek önemli değil. bu saatten sonra umarım düşürürler hem her hatalı karardan,mağlubiyetten sonra haterların dilinden kurtulamayız hemde şu videodaki çocuğa dönüşebilecek olanlardan çekiniyorum.fb küme düşmediği için eli ayağı titreyenler var ortalıkta :) http://www.youtube.com/watch?v=ftNbCgW0AaA edit:amma çok typo yapmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 fizban said: federasyon özerk; bu ülke yasalarından bağımsız değil. fenerbahçe halka açık bir kurum. haksız yere fenerbahçe hisselerinin düşmesine sebep olacak bir karar vermesi durumunda fenerbahçe dava açabilir tff'ye. İşler öyle yürümüyor, TFF cezaları öyle yargıya intikal ettirilemiyor kolay kolay. Atıyorum Başkanlara verilen disiplin (para) cezaları var ve örnek olarak bi kaç tanesi Aysal'a verilen bu sene direk hukuksuz. Adil yargıya taşısan çoğunu kazanırsın ama federasyon diyor ki ben kendi içimde şu içtüzüğe dayanarak ceza verebilirim karışamazsınız. Özellikle futbol federasyonu ülkedeki en özerk kurum olabilir yasalar tarafından korunma açısından, dolayısıyla verdiği kararlar kendi tüzüğüne uygun olduğu sürece kimse karışamaz. Dediğim gibi kanaatle küme düşürülen takımlar oldu ve kimse ağzını açamadı mahkemeye falan taşıyamadı. Ankaraspor şike yapabilirler düşüncesiyle küme düşürüldü, adamlar dava açamadı şu kadar pislik ortaya dökülmüşken kimse dava falan kazanamaz kendinizi kandırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ya bilmiyosun, zerre uluslararası hukuk normlarından anlamıyorsun, anladık da konuşma o zaman. http://goo.gl/SoEdh said: Ankara 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin açtığı davada 5894 sayılı Kanun’un, ”Tahkim Kurulu kendisine yapılan başvuruları kesin ve nihai olarak karara bağlar ve bu kararlar aleyhine yargı yoluna başvurulamaz” ibaresinin, ”… ve bu kararlar aleyhine yargı yoluna başvurulamaz” bölümünü 2′ye karşı 13 üyenin oyuyla, oy çokluğuyla iptal etti. .. Deneyimli hukukçu, CAS kararlarının bile Federal Mahkeme denetimine tabii olduğuna dikkat çekerken, "Tahkim için de usül yönünden denetim doğal" tespitinde bulundu. Tahkim Kurulu eski başkanı Türker Arslan ise "Futbolda olayları fazla uzatamazsınız. Bence disipliner olaylarda Tahkim'in kararı kesin olacaktır. Ancak parasal ve sportif ihtilaf durumlarına yargı yolu açılır. Diğer şekli de Türk futboluna büyük sıkıntı getirecek olay olur. Bence bazı adli kararlar dışında uygulanması tehlikeli olur” diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 - Alo + Efendim - Ha, Merhaba İbocum nasılsın? + İyidir abi sağolasın senden n'aber? - Daha iyi olacam inşallah şimdi İbocum. + Hayırdır abi? - Haftasonu bizim maçta kötü oynuyorsun, karşılığında 50 bin avro, 1 at ve 2 eşşek koçum. + Şike mi yapacağız yani abi? - Aynen öyle koçum, şike yapıyoruz. + Tamamdır abi ama paranın yarısını kapora olarak isterim. - Ayıp ettin şimdi gönderiyorum havale olarak kontrol ediver hesabını. + Şike parası falan diye yazarsın açıklamaya abi. - Tamam merak etme yazarım. + Eyvallah abi. - Sağolasın İbo, görüşürüz. Böyle olması lazım sahaya yansıması için şikenin. Hiç bilmiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 fizban said: ya bilmiyosun, zerre uluslararası hukuk normlarından anlamıyorsun, anladık da konuşma o zaman. http://goo.gl/SoEdh said: Ankara 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin açtığı davada 5894 sayılı Kanun’un, ”Tahkim Kurulu kendisine yapılan başvuruları kesin ve nihai olarak karara bağlar ve bu kararlar aleyhine yargı yoluna başvurulamaz” ibaresinin, ”… ve bu kararlar aleyhine yargı yoluna başvurulamaz” bölümünü 2′ye karşı 13 üyenin oyuyla, oy çokluğuyla iptal etti. .. Deneyimli hukukçu, CAS kararlarının bile Federal Mahkeme denetimine tabii olduğuna dikkat çekerken, "Tahkim için de usül yönünden denetim doğal" tespitinde bulundu. Tahkim Kurulu eski başkanı Türker Arslan ise "Futbolda olayları fazla uzatamazsınız. Bence disipliner olaylarda Tahkim'in kararı kesin olacaktır. Ancak parasal ve sportif ihtilaf durumlarına yargı yolu açılır. Diğer şekli de Türk futboluna büyük sıkıntı getirecek olay olur. Bence bazı adli kararlar dışında uygulanması tehlikeli olur” diye konuştu. Adminlerle tartışmaktan nefret ediyorum mutlaka sonunda kendimi banlanmış buluyorum ya neyse, bakıyoruz ne demişim ben; "Dolayısıyla verdiği kararlar kendi tüzüğüne uygun olduğu sürece kimse karışamaz." Sen ne demişsin, Deneyimli hukukçu, CAS kararlarının bile Federal Mahkeme denetimine tabii olduğuna dikkat çekerken, "Tahkim için de usül yönünden denetim doğal" tespitinde bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar