Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Gül reyiz bedelliyi de veto etse de yaş düşse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://www.mediavizyon.net/wp-content/uploads/2011/05/unal_aysal_2011_1b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 gülün forsu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 son foto çok iiiymiş ya cb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Cumhurbaşkanı bağımsız hareket ediyor olsa başım gözüm üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 cumhurbaskani da helikopter ihalesindeymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Kayseri'nin renklerinin sarı-kırmızı olması bir komple kokusu getiriyor burnuma hmmmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 cumhurbaşkanlığı forsunun da renkleri sarı kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Fenere haksızlık yapılmış bu kez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bank Asya muziği konulmamış kötü oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Masquerade said: TOZGOH BONLOR COKOMOYORLOR FONORBOHCOYU podbot[%1] e düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sormak lazım Hüseyin Üzmez e yardımcı olan yasayı çıkartırken miden bulanmamıştı da bundan mı rahatsız oldun diye. Devlet rolünü çok güzel oynadı, kendileri istermiş gibi yapıp cumhurbaşkanından dönmesine izin verdiler. Mehmet Berk gibi bir savcıyı bu iş için kullanmalarından geri dönmeye niyetlerinin olmadıgı belliydi zaten, fiş kesilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 klasikler başladı sanırsam aziz beyde revire kaldırılmış twitterda dönmeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 http://img1.loadtr.com/b-13489-sar%C4%B1_kanarya.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Myshkin said: Sormak lazım Hüseyin Üzmez e yardımcı olan yasayı çıkartırken miden bulanmamıştı da bundan mı rahatsız oldun diye. Devlet rolünü çok güzel oynadı, kendileri istermiş gibi yapıp cumhurbaşkanından dönmesine izin verdiler. Mehmet Berk gibi bir savcıyı bu iş için kullanmalarından geri dönmeye niyetlerinin olmadıgı belliydi zaten, fiş kesilmiş. http://4.bp.blogspot.com/-LM0UMB_qkUw/TjXDo86xC_I/AAAAAAAABAU/Q4Ak5Vd2PHI/s320/beyin-bedava.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Myshkin said: Sormak lazım Hüseyin Üzmez e yardımcı olan yasayı çıkartırken miden bulanmamıştı da bundan mı rahatsız oldun diye. Devlet rolünü çok güzel oynadı, kendileri istermiş gibi yapıp cumhurbaşkanından dönmesine izin verdiler. Mehmet Berk gibi bir savcıyı bu iş için kullanmalarından geri dönmeye niyetlerinin olmadıgı belliydi zaten, fiş kesilmiş. Devlete suc bulma bunlar hep UEFA'nın oyunu. FB Barcelona ile yarısacak duruma gelmisti Platini olaya el attı. Saglam bir tokat yiyeceginiz belli oldu artık. Ha ama ben demistim size aylar once. Siz hep suc ispatlanana kadar sucsuzuz dediniz. Ben de iddianame acıklandıktan sonra sizin bunların komplo oldugunu soyleyeceginizi soylemistim. Aynen tahmin ettigim gibisiniz. Aziz'e tapmaya devam edin, daha beteri senin gibilere mustehak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sana daha önce bana cevap yazma sana cevap vermeye zekam yetmiyor dmeiştim dimi ben. hiç şaşırtmıyorsun bak her başlıkta aynı şey. bana cevap yazma lütfen, yetemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Zekanın yetmedigini biliyorum. Ayrıca kime cevap verecegimi de sana soramam kusura bakma. Cevap vermek istemiyorsan bir sey yazmazsın olur biter. Yazdıgına gore kendi kendine soz geciremiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Masquerade said: cumhurbaskani da helikopter ihalesindeymis. hahaaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yasanın vetosu çok iyi oldu bu şekilde aklanıcaklarsa aklansınlar yoksa yatsın okumadan yasa çıkarmadan önce düşüneceklerdi. Ben her zaman diyorum benim aşkım o formaya ve armaya.Eğer kanı bozuk adamlar bu işleri yaptılarsa sadece benim futbol zevkimi elimden almış olucaklar. Aziz Yıldırım hala başkanımız suçlu bulunana kadar da öyle olucak.Eğer aklanırsa omuzlar eğer suçluysa kelepçeler ona layık olucak. Benim için ölümsüz olan büyük olan Fenerbahçe amatör kümeye düşsede fark etmez gene izlerim gene ömürümün sonuna kadar gene o formaya ve armaya sadık ve aşık kalırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yahu değişlik olunca suçlular suçluyken kurtulacak değildi ki, ceza süreleri kısalacaktı. Ha bana göre saçma çünkü geçen yasayı hazırlayan da aynı kişilerdi şimdi 2 yıl geçmeden değiştirmeye kalkıyorlar böyle saçmalık olmaz. Ama eğer hazırlandıysa geçmeli. Bu ülkede RTE başbakan olabilsin diye yasa çıkmadı mı, Hüseyin Üzmezden sonra yasa çıkmadı mı? Şimdi Kalkıp veto edilmesi kişiye özel diye saçma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Zaten olay orada.Herkes Aziz Yıldırım'ı kurtama değişikliği falan dediler bilmem ne. Bende diyorum ki kendi çıkartırdıkları bu ağır yasa ile yargılanıp aklanırsa buna bütüm siyasiler de dahil göt gibi kalıcaklar ortada o zaman da bu ülkede futbol da Fenerbahçe ne derse o olucak. Olur da Aziz Yıldırım aklanırsa Tff,Uefa kaçıcak delik arıyacaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Bence yarın Aziz Yıldırım'ı aklarlar, yasa da çıkmadığı için sanki yargıyla yönetme ayrıymış, birbirlerinin işlerinden haberleri yokmuş, demokrat bir ülkeymişiz her şey süpermiş gibi gösterirler. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 pembe pudralı rüyalara dalmış herkes yine hehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 büyük bir merakla bekliyoruz . adalete güvenimiz sonsuz .. adı suça karışan her kimse en büyük cezayı alsın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar