Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

fizban said:

gizli tanık tümer kırmızı kart gördü kulübedeyken fener - bjk maçında demiş. kim kazansa o şampiyon olacaktı demiş. yuh be, o maçı fener kazanırsa fener, kazanamazsa ts şampiyon olacaktı. tümer'in kulübeden kırmızı gördüğünü de hatırlamıyorum doğru yalan bilemicem ama bu gizli tanıklar yargılamanın ciddiliğini azaltmak için var sanırım sırf.

ergenekonda da denizciye yeşil üniforma giydirmişti.

tümer o maçta ilk 11 de başladı, kırmızı felanda görmedi, tamamen palavra, kaç aydır iddaname hazırlıyor ulan insan bir bakar bu gizli tanık doğru söylüyormu diye, tabi gerçekten bir gizli tanık varsa!

işte kanıt

http://fotograf.gazetevatan.com/newpics/news/101220111038404858118_3.jpg

http://haber.gazetevatan.com/T/416789/1/twitter
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahce sivas maci icin bilet alip satmicaz istanbulda diye aciklama yapmadi mi sitesinde?
bilet mi oldu simdi sivas gorusmeleri?
lol.
ha bi de arkadasim futbol hakkinda konusurken gram, tarla, demir, insaat falan ne alaka yani ahahah.
AMA ADAMLAR INSAATCI!1!!
fenerin 2-3 maci var ki hic yirtari yok. talimat degismezse bank asya 1. lig 1. lig bank asya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Fb düşmese de olur , haksız şampiyonlukları ve kazançları alınsın , bunları yapan adamlar sonsuza dek futbolden temizlensin, bir daha da şike yapılamasın ligimizde. Tek istediğimiz bu . Yoksa 20m taraftarı olan bir klüp ligde olsun . Tabi ki aslında olmaması lazım şike ispatlanırsa , her suçun cezası olmalı ama , en önemlisi dediğim gibi bundan sonra gönül rahatlığıyla , her hafta tartışmadan maç izleyebilmek.

Bizim bahçeşehir üni.de spor yöneticiliği bölümü vardı , ilerde pro insanlar yönetse klüpleri keşke , ego kurbanı zengin işadamları değil.
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

ve evet kabul ediiyorum, telegol izleme hatasında bulundum=(

Telegol süper program , keşke her gün olsa , her gün gece 3 e kadar izleyebilsek hahaha . Çok garip şeyler oluyor , hiçbir şey olmasa bile güldürüyor adamlar . Geçen şapur şupur çiğköfte yiyorlardı programda ,ondan önce kafalarda top sektirdiler falan , baya eğlenceli :D
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

toroğlu dedi ki;
tff klüpler birliğine geçen seneyi oynanmamış kabul edelim ve küme düşmeyi kaldıralım teklifinde bulunmuş, tüm klüpler kabul ederse böyle birşey olabilirmiş

ve evet kabul ediiyorum, telegol izleme hatasında bulundum=(
bu ne abi, şike değil sevgiliyle kavga sanki mesele.

o değil de yıldız.tv'nin kapalı olması çok kötü oldu, insani şartlarda telegol izleyemiyoruz, üşüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

dün tayfur un avukatı kesin olarak söylüyorum dedi. etik kurulu raporunda , beşiktaş ın şike yapmadığı net olarak yazılıymış, mahkemeye sunulan etik kurulu raporunda varmış, yani tayfura adalıya yada beşiktaşa her hangi bir ceza uygulayacak bir neden görememiş etik kurulu.
Sosyal ağlarda paylaş

SERDAL ADALI,TAYFUR HAVUTÇU,AHMET ATEŞ,ÜMİT KARAN,KORCAN ÇELİKAY,İSKENDER ALIN,İBRAHİM AKIN TAHLİYE EDİLDİLER ...

oh sonunda tayfur ve serdal adalı çıkabildi. Yurtdışı yasağı konmuş ama.

Ayrıca stada giriş yasaklarıda kalkmış Tayfur takımın başına geçebilirmiş.

Merak ediyorum ne durumda adam çok zayıflamış diyorlardı zaten zayıftı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...