mep Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 buna inanan, ergenekona da inandı. beyen yorumyap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 beşiktaş ile kısmı okudumda , yazık günah ya, bu adalı ve tayfur u aylardır hapiste tutuyorlar, buyuk rezillik, maçtan önce transfer teklifi yapılmıl evet, ama kalkıp bu transfer teklifini şikeye çeviren futbolcuların menejeri, kalkıp i.akın relax oyna beşiktaşa gideceksin diyen menejer, tam rezillik, beşiktaş zerre ceza almaz , usulsuz transfer teklifi cezası alabilir en fazla, ki şu transfer teklifinin gs ın amrabat ın kayserıden ızınsız menejerı ve futbolcuyla gorusmesınden farksızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Darksun said: fb-kasımpaşa maçında murat şahine para verildiği tespit edildi yazıyor, o maçta yediği dandik golde yazanları forumlardan çıkarmak lazım, komik kaçabilir şimdi =)bununla ilgili olan kismi okudum simdi iddianamede. murat sahin o macta oynamadi. iddianamede 'tespit edildi' deniyor. delil sunulmuyor 75,000 $'i murat sahin'e verdiklerine dair. simdiye kadar okudugum tek ciddi kisim, yoneticileri dovme tehdidi. sayfa 170 te flnim. abi hicbir macta delil yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben 27'deyim. teknik takipte şike yaptığı anlaşılmıştır diyor ama herhangi bir belge sunmuyor. bir sürü yer var böyle. ileride gelir mi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 DarKRideR said: http://i582.photobucket.com/albums/ss266/hofirat/emenikektk.jpg abi niyeyse şuna çok güldüm ya, adamın adresi samandıra tesisleri asdfsd a Otuuocha köy/mahallesi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fizban said: Darksun said: fb-kasımpaşa maçında murat şahine para verildiği tespit edildi yazıyor, o maçta yediği dandik golde yazanları forumlardan çıkarmak lazım, komik kaçabilir şimdi =)bununla ilgili olan kismi okudum simdi iddianamede. murat sahin o macta oynamadi. iddianamede 'tespit edildi' deniyor. delil sunulmuyor 75,000 $'i murat sahin'e verdiklerine dair. simdiye kadar okudugum tek ciddi kisim, yoneticileri dovme tehdidi. sayfa 170 te flnim. abi hicbir macta delil yok. koydum iste delili polis kamerasiyla fotograflamislar cillop gibi 400 bin dölaresi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 gelmedim ona. sayfa kac ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 herseyı kapatın sadece 275 - 276 - 277 ncı sayfalar i.akın itirafını okuyun sadece bu itiraf feneri küme düşürür, yani diğer 300 sayfayı boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://b1112.hizliresim.com/s/9/zylk.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 tinu said: herseyı kapatın sadece 275 - 276 - 277 ncı sayfalar i.akın itirafını okuyun sadece bu itiraf feneri küme düşürür, yani diğer 300 sayfayı boşverin. sonra reddettiydi bunları sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 bu çok fena işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahmedinejad said: tinu said: herseyı kapatın sadece 275 - 276 - 277 ncı sayfalar i.akın itirafını okuyun sadece bu itiraf feneri küme düşürür, yani diğer 300 sayfayı boşverin. sonra reddettiydi bunları sanırım evet reddettı o posette forma var dedı, ama goruluyorkı bu son ıfadesınde forma var dedıgı ıfadede yalan soyledıgını posette para oldugunu soyluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 O değil mütehhait adamlarında şike şifresi olarak inşaat ı seçmeleri çok iyimiş. Şimdi ya bu suçu bu adamların üzerine atan hakikaten işi biliyor ya da bu aziz ve çetesi cidden işi biliyor =) Adamlar günde 100 kere inşaat der be telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kollukta verdikleri ifadeler birsey ifade etmiyor. kume dusurulmemize yeter bunlar gibi gorunuyor goz gezdirdigim kadariyla (ibrahim akin icin konusuyorum), ama insanlari suclamaya yetecek delil yok hic ne yazik ki. yani iceridekiler cikmali. o 400,000 hikayesi de cok cetrefilli. detayli okumadim, ama sonuc kismini okudum. onda da pek birsey yazmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 http://i.imgur.com/CiQej.jpg şurada kayıtlardan parçalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iyide şimdi akın ben aldım posette fenerin gönderdiği para vardı diyor resimlede var. direk itiraf bu ve bu itiraf da feneri yakar gibi geliyor, yani itiraf dan daha önemli bir delil olabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 su usttekiler ciddi degil mi? (masquarede'in yazdıkları) 400 sayfa sıkmıs olamazlar ya. hala kendinizi kandırmaya calısmayın. iddianame iddianame dediniz, alın size iddianame iste. daha ne kaldı isteyip de ogrenemediginiz? fizban said: Darksun said: fb-kasımpaşa maçında murat şahine para verildiği tespit edildi yazıyor, o maçta yediği dandik golde yazanları forumlardan çıkarmak lazım, komik kaçabilir şimdi =)bununla ilgili olan kismi okudum simdi iddianamede. murat sahin o macta oynamadi. iddianamede 'tespit edildi' deniyor. delil sunulmuyor 75,000 $'i murat sahin'e verdiklerine dair. simdiye kadar okudugum tek ciddi kisim, yoneticileri dovme tehdidi. sayfa 170 te flnim. abi hicbir macta delil yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ya ben daha önce de demiştim, bu süreçte fenerbahçeyi resmen sömürdüler. şike vardıysa düşürselerdi abicim. diğer kulüpler ağladı diye ligden düşürmediler. şu kadar zaman maç oynandı bok yere. toşak geçtiler resmen fenerbahçe ve taraftarla. yazık günah ya. yeminle yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 o ibrahimin ifadesi yeter gibi dusurmeye.. bakalım fenerasyon smdi neler yapcak.. ortalık cok karıscak. son hafta fener-ts macnda büyük olaylar olur.. sonra ülkede futbolu kapatir gideriz profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ahmedinejad said: ya ben daha önce de demiştim, bu süreçte fenerbahçeyi resmen sömürdüler. şike vardıysa düşürselerdi abicim. diğer kulüpler ağladı diye ligden düşürmediler. şu kadar zaman maç oynandı bok yere. toşak geçtiler resmen fenerbahçe ve taraftarla. yazık günah ya. yeminle yazık. arena'da gs yensin sonra dusurelim demişler.. kompo teorisinde sınır yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 niye şike yapıosunuz lan :( Beşiktaş'la ilgili bişey var mı? yoksa gerisi allahlarından bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben i.akının ifadesını okuduktan sonra bıraktım okumayı , yani daha ötesi yok, diğer şifreli konuşmalarda kıvırırsın ispatlıyamazsın belki ama akın ın itirafı direk küme düşürür. beşiktaş kısmınıda okudum , aylardır adalı ve tayfur bosu bosuna içerde yatıyormuş gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 sene başında düşürüceklerdi abi işte. yemedi bitarafları ya haksız çıkarlarsa diye. şimdi iyice karıştı olay. biz bu sene şampiyon olursak falan nolcak. sayılmicak mı bu sezon? yoksa sezon ortasında mı düşürücekler. e ozmn 2 senemiz heba olucak gerizekalı yönetimleri sayesinde. sene başında düşürselerdi bari şu anda lige çıkma mücadelesi verirdik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 applev0dka said: ahmedinejad said: ya ben daha önce de demiştim, bu süreçte fenerbahçeyi resmen sömürdüler. şike vardıysa düşürselerdi abicim. diğer kulüpler ağladı diye ligden düşürmediler. şu kadar zaman maç oynandı bok yere. toşak geçtiler resmen fenerbahçe ve taraftarla. yazık günah ya. yeminle yazık. arena'da gs yensin sonra dusurelim demişler.. kompo teorisinde sınır yok.. kulüpler birliği, lig tv ne kadar adam varsa yalvardı fenerbahçe düşmesin batarız diye. komplo teorisinde sınır vardır da bazılarının aptallığında sınır yok cidden. şu zamana kadar olan olayları bir hatırlayın. futbol camiasında fener düşmesin diye ağlayanların çoğu fenerbahçe ile ilgisi olmayan diğer kulüp yöneticileri ve lig tv idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 mokoko said: sene başında düşürüceklerdi abi işte. yemedi bitarafları ya haksız çıkarlarsa diye. şimdi iyice karıştı olay. biz bu sene şampiyon olursak falan nolcak. sayılmicak mı bu sezon? yoksa sezon ortasında mı düşürücekler. e ozmn 2 senemiz heba olucak gerizekalı yönetimleri sayesinde. sene başında düşürselerdi bari şu anda lige çıkma mücadelesi verirdik... abi zaten ali koç'da bunun farknda oldgndan zaten dusurun bizi dedi.. hani baslarna gelecegi bildgnden lig baslamadan dusmek istediler ama yapmadi federasyon tabiki.. smdi dedgn gibi 2 senesi gidicek fenerin belki 3 senesi.. ceza'nin tam boyutlarni bilemeyiz.. ama görunen o ki. yırtma sansi yok gibi.. ayrica artık aziz yapti da klube hedööne yapamazlar demez sanrm kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar