Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

Emniyet niye diyemesin? Nasıl karısını döven, tehdit eden kocaya uzak durma cezası gibi bir şey çıkıyorsa ve bunu polis uyguluyorsa içeri girmeye çalışan adama izin vermeyecek kurum da emniyet olacak tabi ki. Disiplin kurulu kararı değil ki bu savcılıktan gelen bir şey, emniyet uygulayacak doğal olarak.

Zaten savcılık listeyi emniyete göndermedi mi?

ya neye inat ediyorsun. dün çıktılar televizyonda avukatlar söyledi. bu işi uygulayacak olan federasyondur diye. statlar onların denetimi altında emniyetin değil. maçın gözlemcisi gidiyor bu adam oynayamaz statlara giremez diyor bukadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bana şu sorunun cevabını verebilir misin rica etsem, türkiyede statlardaki güvenliği, giriş-çıkış denetimini özel güvenlik mi sağlıyor yoksa polis mi? Avukatlar pek çok şey söylüyor ama bu savcılığın listeyi emniyete gönderdiği gerçeğini değiştirmiyor. Zaten bölümdeki bir diğer başlığa bakarsan TFF nin listede adı olmayan birini engelleyerek rezil olduğunu görebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/u/unalaysal120411_yB.jpg
Başkan Ünal Aysal’dan Açıklama

Dünkü TV programında da belirttiğim gibi Kayserispor’da top koşturan Amrabat’la Galatasaray SK olarak ilgimiz 30 Kasım 2011 tarihinde 2. Başkanımız Ali Dürüst’ün Kayserispor Başkanı Recep Mamur’la yaptığı telefon konuşmasında Kayserispor Kulübü yönetimine resmi olarak aktarılmıştır. Sayın Başkan’ın böyle bir transferi düşünmediğini belirtmesi üzerine konu, Kayserispor’da bir karar değişimi olmadığı sürece gündem dışına alınmıştır. Kayserispor menajeri Süleyman Hurma’nın bu telefon görüşmesinden haberi olması gerekirdi.

Her iki camianın da bilmesini isterim ki, bir kulüple resmi mukavelesi olan bir sporcuya kulübü dışında bir teklif götürmemiz söz konusu değildir.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.bjk.com.tr/images/news/albums/132310392_C81AEFE7A1-450x300768749.jpg

İspanya'da 3 gün süren Alliance toplantısı sona ererken, ikinci buluşma Şubat ayında İstanbul'da yapılacak.
Beşiktaşımız'ın yanı sıra İspanya'dan Atletico Madrid, Çin'den Shanghai Shenhua, Tayland'dan Muang Thong United, Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain, Amerika'dan Chicago Fire, Meksika'dan Club America, Brezilya'dan Internacional ve son olarak da Fas'ın Raja Casablanca kulübünün katılımıyla yer aldığı ortaklığın ilk buluşması İspanya'da gerçekleşti.

3 gün süren toplantılarda kulüpler tarihlerini ve faaliyetlerini anlatan sunumlar gerçekleştirirken, yapılabilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Basın Sözcümüz Prof. Dr. Mete Düren ile Futbol Komitesi Üyesi, Sponsorluklar, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Küçükemre’nin kulübümüzü temsil ettiği toplantının sonunda 9 kulüp ortak deklarasyonu imzaladı.

Toplantının sonunda kulüp temsilcilerinin yer aldığı aile fotoğrafı çekildi.

Alliance ortaklığının ikinci toplantısının Şubat ayında Beşiktaşımız'ın evsahipliğinde İstanbul'da yapılması kararlaştırıldı
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben kızdım kapadım. Rıdvan'a da kızdım çünkü hem haksız olduğu yerler var hemde haklı olduğu yerde de kendini savunamıyor. Hem barındırdığı kişiler hem de içerik olarak baştan sona tam bir fiyasko program. Biri de öbür yandan avazı çıktığı kadar bağırır ergenekon ergenekon diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...