Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama aklıma takıldı. Jedi'lar nasıl level kasıyor? Gidip yaratık filan farmlayamazlar yani. Sith bile öldürmeleri şaçma olur. PvP nasıl yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yaratık ve sith kesiyolar: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bir olay örgüsü var hikayelerde. mesela eski bir tablet araştırmaya gönderiliyorsun. orada bişiler oluyor, yaratıklar sana dalıyor mesela. mecburen kesiyorsun gibi düşün. o sırada tecrübe kazanıyorsun level atlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 canlı droid bırakmıyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Jedi ın Sith öldürmesi neden saçmaymış Gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Öldürme eyleminin kendisine karşılar Jedi'lar. Self-defence için bile öldürmeleri doğru karşılanmıyor. Keza herkesin bildiği gibi Revan'ı bile öldürmediler. Sith'de canlı ne de olsa. Rehabilite etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 jedilar genelde öldürme taraftarı değiller. canlı yakalamaya çalışırlar. gerge heralde wow questleri gibi düşündü. git 30 tane böcek kes, gel tarzı questler var sandı. ama öyle değil işte. bir kurgu var, ona göre olaylar gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 GERGE said: Öldürme eyleminin kendisine karşılar Jedi'lar. Self-defence için bile öldürmeleri doğru karşılanmıyor. Keza herkesin bildiği gibi Revan'ı bile öldürmediler. Sith'de canlı ne de olsa. Rehabilite etmek gerek. kurbağa, fare ne varsa kesiyosun hocam. boşver lore'u falan. ne varsa kesiyosun kimse niye kesiyosun demiyor. grinding bolca var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 git 15 kurt kes questleri var tabiki ama otomatik alınıyor bunlar, o bölgedeysen geliyor quest listene kendisi, zorunlu değil yapması yada bitirmesi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sithi canlı ele geçirmek...Benim okuduğum lorede 2 master 1 padawan dışında ele geçirilen sith görmedim,lore mantığında olabilir ama sith canlı ele geçmez sonuç ölüm. Main sotry var her sınıf için ve cinematic tarzı ilerliyor onu takip edince zatn ulaşıyorsun max levela.Karşılaştığın npcler monsterlar oluyor kesiyorsun. Merak etme wowdan daha çok lore üstüne kurulu Star Wars. Tek eksiği bana sorarsan race sayısı çok az,1 yıl daha çalışsalardı güzel olurdu zaman göstericek head start ile ne olacağını. Bu arada şunuda unutmamak lazım Jedi simülasyonu değil.Microsoft flight edition almıyoruz bildiğin '' oyun '' oyunda oynanır yani. Başlamak istersen başla bence güzel olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 zaten o tablet q larının birinde bi sith geliyor dövmeden önce yarım saat dil döküyoruz yok seni kurtarabiliriz dark sidetan falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 aa evet. bonus questleri unutmuşum. onlar da dediğin gibi zorunlu değil. ama genelde questi yapmak için o rakama yakın bişi kesiyorsun zaten invis takılmıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 jedi ler süt bebesi erkek adam sith olur önüne geleni keser ciuv ciuv ciuv tarihte sith savaşı diye bir şey var dimi ama jedi yok neden çünkü jedilar light erkek, kılıbık savaşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Meditate ediyoruz, level geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 degobaha gidip koşup hoplayıp duruyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yeni çekilen total recall'un kadrosu çok iyiymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 valla ben jedi knight açtım baktım corrupt bi jedi var hepinizi kesicem çökerticem sizi dedi sen kimi çökertiyon eşek mi çökertiyon dedim giriştim buna, dark side puanı geldi dark side olmamak için gevşek mi olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 yok ya. benim de sith e light side puanları geldi paso. mesela 2 tane dallamanın kontrolunu almıştım. birine saldırtabilirdim ama egom çok yüksek diye "bu benim savaşım, naparsanız yapın bana ne" dedim. maksat ben bunu vese de keserimdi ama işte 100 light side puanı geldi. demek ki sen harbi leş bir hareket yapmışsın. haketmişsin o puanı bir pislik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 öyle bir konuşuyosunuz ki sanki jedi sadece ana görevlerden oluşuyor. mesajı açan arkadaşa mesaj: jedi diğer bütün classlar gibi grinding yaparak level kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 jedi falan farketmeden yaklasik olarak... Quest Stage 1: Kill 15 guild members Quest Stage 2: Kill 45 guild members Quest Stage 3: Kill the leader repeat x 5412389 ...boyle level aliyorsun yada pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Aynı oyunu mu oynuyoruz ? Class fark etmezsizin main story quest zinciri var gidiyorsun. Gittiğin yerleşim birimlerinde random questler var bu questler yada ana quest aracılığı ile gittiğin yerlerde BONUS questler var buda zonedaki herhangi bir monsterı kestiğin an çıkıyor,kill x15 kill x25.İlk levellarda npc count yaparken ileriki levellarda chain oluyor bu bonus questler leader kes ile bitiyor. Medallı trollük falan mı söz konusu,ne amaçla soruyorsun ki merak ettim.Bir sürü video var ek olarak yorumlar.Kesiyorsun tabi monsterda sithde robotda oyun oynuyoruz amaç eğlenmek oh no jedi npc kesmez sith öldürmez diplomatik olur diyorsanız please level read more derim. Son olarak seçim sana ait istersen yaparsın random veya bonus questleri istemezsen yapmazsın badge dışında light side dark side puanı dışında ve 1 2 title getirisi dışında bir şey göremedim ben betada. Çoğu testerın yaptığı gibi ana quest ile gidiyorsun yine kesiyorsun bir sürü şey olay bu yani.Fazla bir espirisi yok eğer evren hoşuna gitmiyorsa ana kılıç sallar oh well me jedayy dersin.Bulaşmayın bile derim parayı yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Yiyosa adam kesmeden lvl alın, jedi lığınız belli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 HellHound said: jedi falan farketmeden yaklasik olarak... Quest Stage 1: Kill 15 guild members Quest Stage 2: Kill 45 guild members Quest Stage 3: Kill the leader repeat x 5412389 ...boyle level aliyorsun yada pvp bütün bonus questler böyle değil, ayrıca hepsini ypamak zorunda da değilsin, oyunda xp veren çok şey var imkansız kitlenmek ayrıca kotordada bol bol adan kesiyoduk nesi garip ki, anakin de paso droid farmladı da level kastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Sparkcaster said: HellHound said: jedi falan farketmeden yaklasik olarak... Quest Stage 1: Kill 15 guild members Quest Stage 2: Kill 45 guild members Quest Stage 3: Kill the leader repeat x 5412389 ...boyle level aliyorsun yada pvp bütün bonus questler böyle değil, ayrıca hepsini ypamak zorunda da değilsin, oyunda xp veren çok şey var imkansız kitlenmek ayrıca kotordada bol bol adan kesiyoduk nesi garip ki, anakin de paso droid farmladı da level kastı garip dememiş ki kimse neden üstüne alıyorsun? adam sormuş, herkes farklı bir oyun oynuyormuş gibi yorumlarda bulunmuş. dolayısıyla böyle bir cevap gelmesi gayet normal, adam keserek level alıyoruz tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kill questleri gordugum kadariyla en cok olan ve kill xpleri falan da eklersek direkt olarak levela en fazla katkisi olan gorevler ve hayir kesinlikle cogu aradan cikmiyorlar. trooperla oynarken mecburen spawn camp yapmak zorunda kaldim 3 ana coruscant quest bolgesinde de, cunku hayvani sayida mob kesmeni istiyorlar... Ozellikle mevcut fedex/gather side questleri arasinda yapiim diyerek bitirilecek seyler degil ilerisi icin bilmiyorum, ama sahsen mesela Coruscant'ta shadow ile stealth ile main questi bitireyim dedim toplamda 1 level almamisimdir 6 levellik pve contenti olan mekanda, pvp ile level eksigini kapatmasam son class questini de yapamazdim zira lvl 16 elite vardi boss olarak... dolayisiyla sirf class questlerinde ilerlemek icin o side questlerin cogunlugu yapilacak. Mekan dizaynlari bariz bir sekilde eger gorev yaparak saglikli ilerlemek istiyorsan bu questleri yapacaksin seklinde. Bunda oyle cok ters bir sey yok, standart bir olay ve bizzat "ah jedi adam oldurmez, cok dandik olmus" gibi dertlerim yok, ama "yok yahu main questi takip edip bitiriyorsun ilerleniyor" demek gayet yanlis oluyor. pvp ile levelingde (eger warzone level range'i sirf beta oldugu icin boyle sacma sapan degilse) release'de kanser eder, zira hangi okuzun aklina geldiyse warzonelari lvl 10-50 arasi yapip "ya farki base stat buffiyla kapatiriz np" demek madalya lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar