Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 İlk öğlen maçımız sanırım bu sezon. Bakalım nasıl olacak. Derbi öncesi daha fazla adam kaybetmezsek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Hurşut'tan gol bekliyorum, Gençler yardırcak!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kazım kadroya alınmamış ama aydın alınmış asfgasf.iyi tarafı mertanıda almış kadroya umarım mertanı oynatır.gençler bu sene iyi oynuyor baya zorlarlar bizi 3 puan almamız zor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Gençlerbirliği şu an ligin iç saha lideri. 2-0 geriden gelip Beşiktaş'ı 4-2 yenen takım herhalde yoktur son senelerde. Bu maç iyi oyun falan beklemiyorum sadece Melo ve Semih kart görmesin ve Baros sakatlanmasın. Tahminim disiplinli oynar, topu iyi çevirirsek gol yemeyiz. Ha nasıl gol atarız bu kadar eksikle onu bilmiyorum sdjfsd, gerçi ligin en çok gol atan 2. takımı nasıl olduk şu an onu da anlamadım Bu arada milletin gazına geldim de Melo kart sınırında değilmiş ? Fenerbahçe'de var mı kart sınırında adam fasulyeler hariç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Melo kart sınırında olmasa da olur, alır kırmızıyı melo kankam. Yoksa gelip alex'i sakatlayacak ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 maci aksama aldirabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 akşama doluymuş hem öğlen olunca ışık parası vermiyorsun iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 akşama doluymuş hem öğlen olunca ışık parası vermiyorsun iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 aydın oynuyor sdfs bu arada tokat gelicek gençler daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 adam adama savunma yapıyor gençler, çalım atabilecek bi oyuncu olsa negzel olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Zan-Servet-Balta oynuyor, bi Sarbi reis eksik valla. O da olsa mahşerin 4 atlısı tamamlanırmış asddsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 abi aydın ya.yeminle kafasını gözünü kırıcam yine ilk 5 dakka 2-3 defa topa değdi.kayboldu her maç oldugu gibi yoksa abi bi tane topu götürebilen adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 gokhan zanı gördüm tekrar semihe hayranlıgım arttı adamın 20 pasdan 19 u isabetsiz ya böyle bişi olur mu kimse bu adma uzun pas atma yapram demiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 şu futbol denen spor inanılmaz sıkıcı ya. hele bizim maçlar daha da sıkıcı. %70 topa sahip oluyoruz, 1 pozisyon bile bulamıyoruz. bu kadar mı bayabilir bir maç? takım bağırıyor yaratıcı oyuncu lazım diye. arda'nın gitmesi çok koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 O kadar boktan bir maçtı ki ders çalışmaya geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sercan tam yeto ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Aydin riera sercan ucu de sifir. baros da tek basina nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 abi sercan yeto ama suan riera ve aydın yerine 2 tane sercan olsa daha çok pozisyonumuz olurdu sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 riera ve aydın'i yazmaya bile gerek duymadım ben ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 iki takım da o kadar yeteneksiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hadi bakalim yeto kanatlar cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Oh bee nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ooo maymun attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 kutsal zenci!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bi sabri değil bu arada aydın yerine emre çolak şans bulsun biraz.aydın kadar şans verilmedi ona biraz adam olmuş gibi cunku çolak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar