Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 valla bu seneyi bilmem de geçen senelerde mourinho'nun barça'ya karşı uyguladığı tek taktik aşırı sert dalıp, geriye kapanmaktı (belki chelsea maçı dışında). Kendini atmayı vs.. hiç sevmesem de kasti faullerden daha çok nefret ediyorum. Artık bariz faullerde atlamayı desteklicek konuma geldim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Hırslı bir Real alacak gibi geliyor. Fakat karşıdaki takımda son derece profesyonel ve dünyanın en saygı duyulması gereken takımı. Güzel maç izleyeceğiz. Real'in bu seneki futboluna sempatim var, ama Barcelona her şeyiyle ideal bir takım benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 El-Barto said: valla bu seneyi bilmem de geçen senelerde mourinho'nun barça'ya karşı uyguladığı tek taktik aşırı sert dalıp, geriye kapanmaktı (belki chelsea maçı dışında). Kendini atmayı vs.. hiç sevmesem de kasti faullerden daha çok nefret ediyorum. Artık bariz faullerde atlamayı desteklicek konuma geldim resmen. pardon takımları karıştırdın galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 iddaa oynayan çoğu kişi 7+ oynar bu maça 2-3 gol olur bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Liebe said: pardon takımları karıştırdın galiba :D yoo gayet doğru takımlar hakkında yorum yapıyorum. anadolu takımları da böyle yapınca nefret ediyorum, mourinho pepe'yi salınca da nefret ediyorum. evet barçalı bir iki adam çok fazla atıyo kendini, gereksiz yere. özellikle busquets her boku abartıyo ama mourinho'nun yaptığı herşeyi yüceltmek çok anlamsız, bildiğin ersun yanal taktiği bu faullü oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 barca alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Hayatında futbolcu olarak sadece Messi izlemiş insanlara bazen üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bu real madride gelen herkesin 90 dakika boyunca hızlı çevik güçlü bir şekilde tempoyu sürdürmesini saglayan antrenörler kimse egitime seminara falan gelsin yazın türkiyeye de bize ögretsin şunu. 1. dakika pepe neyse herif 90. dakika aynı. Benzema bile 90. dakika 4-0 öndeyken gol atıcam diye koşuyorsa 5. için artık madrid olmuş demektir ki kabul etmeniz lazım bir morinyo gelmeden evvel böyle degildi madrid sonrasında bile boyle degildi daha anca anca şu azim ortaya çıktı bu kadar coşkulu oynama bu sene çıktı ortaya çok gördük barcelonadan topu kapamadıkları için söylenen ronaldoları bu sene imkanı yok öyle olayın barcelonanın savunmasının neyden yapıldıgını görücez bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Evet Reale son zamanlarda bakıyorumda, müthiş hırslı müthiş istekli ve çatır çatırda hızlı ve dikine şekilde paslaşıyorlar, eskisi gibi biri aldı gitti yok. Barça destekçisi olsam da ve kazanacağına inansam da şu ara Realden korkuyorum, eğer Barça'nın en önemli şeyi olan pas trafiğini bozarlarsa Barça gg olabilir bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 bala,hakeme oynama en kotu bir fenerbahce golu ile alir barca maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Ki o dinamo halleriyle koşturan ve deli gibi pres yapıp yorulmayan bir real madrid o pas trafigini bozar, ki zaten bu sene ki real madrid barcelonanın pas trafigini bozamazsa bir daha kimse bozamaz bu adamlar emekli olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Evi, arabayı Real'e yatırdım valla. Mourinho yine Barça karşısındaki kompleksi 3lü orta sahaya dönüyor. Khedira-Xabi-Lass(Coentrao) Barcelona bu sezon Camp Nou'nun ekmeğini yiyor, gol bile yemediler 30 küsür atıp. Ama deplasmanda resmen kayıplar. Tabi derbidir belli olmaz ama Real erken gol bulursa, sıfıra karşı bir intikam olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 maç türkiye saatiyle kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Barça!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bi 5 daha çakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Barça'nın defans ve ön libero kimler olacak acaba? Stoperde Mareşano-Buskez yapmaya başlamışlardı yokluktan. Puyol da sarsıntı geçirdiydi galiba. Mareşanoyu ön liberoya koyup onun süratinden faydalansa ve Pique'yi stoperde oynatsa daha mantıklı yoksa takım iyice kısalacak ki zaten baya bi kısa Madrid'e göre. Ama ön liberoya Buskez'i koyar sanırım. Real'de ise eksik yok fazla bile var, tek eksik Carvalho ama onun yerine aratmayacak adamlar var zaten bolca. Real bu sezonki agresif, hızlı sert paslı topunu oynar ve Barça'nın pas yollarına sızarsa, yıllardır olmayan değişik bir sonuç çıkabilir valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 barça 11: valdes, alves, puyol, pique, abidal, busquets, xavi, iniesta, fabregas, alexis, messi real 11: casillas, coentrao, ramos, pepe, marcelo, xabi alonso, lass diarra, mesut, di maria, ronaldo, benzema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 fabregası yine ilerde deneyecek sanırım. geçen seneki sistem mükemmeldi bu adam mükemmelinde ötesinde bir şey istiyor takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 betis ezdi lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 benzemanın guizalıgı tutmaz umarım bu arada maç ntvde dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 realliler aglamayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 http://i.imgur.com/KfoE6.jpg http://i.imgur.com/fgZOt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 kareografilerin hastasıyız, tv göstermedi ama tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar