Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Beta - 2 Aralık Cuma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Logout yapıp yemeğe gitmiştim. Karakter seçim ekranında duruyordu. Döndüğümde error vermiş no 3 diye. Şimdi önümde sunucu listesi var. Ama ben karakterleri hangi sunucuda açtığımı hatırlamıyorum. Belki de kullandığım sunucu kapandı.

Karakterleri hangi sunucuda açtığımı öğrenmenin bir yolu var mı?
Mesaj tarihi:
bemre said:

Bazı itemlar turuncu legendary mi bana mı öyle geliyor. 10 Lvlde 2 tan lagendery item verdi (=

onlar sadece classların kullanabildiği itemlar oluyo sanırım mesela black talonda bi item düştü sith warrior için lightsaber mesela onu bana -bounty hunter- rollatmıyo bile

vendorlarda da görülüyo zaten class itemların çoğu turuncu hmm ama o zmn epic itemlar fln nasıl olucak acaba? epic saber düştü diyelim o mor deilde turuncu mu olucak yani?
Mesaj tarihi:
ya oyunda auto attack yok mu? moba dalıyorum tek tek clickliyorum vursun kafasına diye, zaten bir kere başlamışım vurmaya her seferinde angut gibi tek tek clickliycem mi normal vuruş skillini, ben mi göremedim varsa öyle bir ayar.

artı pvp'de hangi videoya baksam millet durarak oynuyor adeta, geliyor biraz yaklaşıyor böyle mal mal vuruyuor, karşılıklı ateş ediyorlar ölene kadar, wow'da kovalardın kaçardın, los yapmaya çalışırdın, arkasına geçerdin ne bileyim paso bi hareket vardı, gerçekten bu kadar tek düze ve sabit mi geçiyor kombatlar, lvl 10 olmadım bilmiyorum durum nedir.
Mesaj tarihi:
aente said:

ya oyunda auto attack yok mu? moba dalıyorum tek tek clickliyorum vursun kafasına diye, zaten bir kere başlamışım vurmaya her seferinde angut gibi tek tek clickliycem mi normal vuruş skillini, ben mi göremedim varsa öyle bir ayar.

artı pvp'de hangi videoya baksam millet durarak oynuyor adeta, geliyor biraz yaklaşıyor böyle mal mal vuruyuor, karşılıklı ateş ediyorlar ölene kadar, wow'da kovalardın kaçardın, los yapmaya çalışırdın, arkasına geçerdin ne bileyim paso bi hareket vardı, gerçekten bu kadar tek düze ve sabit mi geçiyor kombatlar, lvl 10 olmadım bilmiyorum durum nedir.

auto attack yok. spellerle vuracaksın özeillikle bardaki ilk spell
Mesaj tarihi:
Bu sabah itibariyle bitti evet.

Grafikler çok güzeldi. Gölgelendirme ve renk paleti tamamlanmış sanırım. Yine de ufak tefek buglar var ama olsun.

Oyun şu hali ile release e hazır gözüküyor. Geyik olsun diye JK açayım dedim, kendi kendime dedim "Bioware yapmış" diye. Her karakterden birer tane açıp story questlerini yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
bir kere datacrona ulaşayım derken varillerin arasındaki boşlukta havada takıldım ama kurtuldum kendim, onun dışında yolu bırakıp dağlar tepeler baya dolandım ama başka bi yerde stuck problemim olmadı şahsen.
Mesaj tarihi:
bende 2. betada bi tab targetin bugı aldı yurudu ...
non player hickimseyi tabla targetleyemedim :) manual mause click ...
bu arada sage lvl 20 de kendini kaybediyor ... %50 daha fazla dps yaptım bi warzone da en yuksek 2. dps den, plx no nerf ...
Mesaj tarihi:
da das,

Thank you for your participation in the Star Wars™: The Old Republic™ Game Testing Program. In preparation for the game's official release, if you are receiving this email, you must uninstall the game-testing client before installing the launch game client.

1. Click on the Start bar and open up your "Control Panel."
2. Under "Programs" select "Uninstall a Program" (Windows 7) or "Add or Remove Programs" (Windows XP).
3. Select "Star Wars – The Old Republic."
4. Right Click on the title and select "Uninstall" (Windows 7) or "Remove" (Windows XP).
5. Follow all the uninstall steps to remove the game from the PC.
6. Make sure the following directories no longer exists (or are empty):
• C:Program Files (x86)EABioWareStar Wars – The Old Republic
• C:Program Files (x86)BioWareStar Wars – The Old Republic

Note: If you do not see an entry for Star Wars – The Old Republic in your program list, please try the following...
1. Click on the Start bar and open up Computer.
2. Navigate to C:Program FilesCommon FilesBioWare
3. Locate the "Uninstall Star Wars – The Old Republic.exe" file and launch it.
4. Follow all the uninstall steps, listed above, to remove the game from the PC.
Mesaj tarihi:
sanırım oyuna tr den baglantı yasak olacakmış satış falanda olmayacakmış. Yapımcının bir röportajını okumuştum orda korsan piyasını çok takip ettiklerini turkiyenin de ilk sıralarda oldugunu falan belirtmişler bunları dikkate alcaz demişler
  • Yeni Oluştur...