Chemical Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi boyner poşet lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Organizatör fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Adamlar baya mahcup oldular, sınırsız çayımızı içtik tek kuruş almadılar saolsunlar. Şubata dogru tekrar yapıcaz, makineleri upgrade ettiklerinde. Zaten diger makinelerden ram transferi yapalım 2 dakikada dediler de zaten işlemci sorunu falan peydah olacagı için kalmadık. Çünkü bunu ayarlaması gereken eleman baya sorumsuzluk etmiş, 1 hafta önceden oyun listeleri verildiği halde kadıköy'ün en son haberi olmuş. Barcelona vs Real Madrid gününe denk geldiğini söylemeyen foruma tüküreyim, 5 kişiyi maça feda ettik zaten. Sonra Kensinin evinde her zaman ki gibi lan partiden on kat daha fazla eglenildi, çok sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 şubattakine ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sercanin_arkadasi sercanin_arkadasinin_arkadasi sercanin_arkadasinin_aski sercanin_siyah_tshirtü bensercandeğilim sercanin_arkadasi_orjinal dün gecenin özetidir. selam be sercanın arkadası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Fotograftakileri saysaniza bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Xenocide said: şu da anısal foto; http://i.imgur.com/Z44Ug.jpg Soldan sağa 1) Kenshin'in "ben patiye pek girmiyorum" diyen arkadaşı. 2) Xenocide 3) Xunn 4) Senarious 5) Bunu tanımak istemezsin 6) Zaugna 7) Kenshin 8) Deno 9) Borastus 10)Kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 trainspotting23 said: sercanin_arkadasi sercanin_arkadasinin_arkadasi sercanin_arkadasinin_aski sercanin_siyah_tshirtü bensercandeğilim sercanin_arkadasi_orjinal dün gecenin özetidir. selam be sercanın arkadası. Ben Denonun_orantısız_vücudu ve Sercanın_siyah tshirtüydüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sercanın_arkadaşının_aşkı bendim. bu arada vücudum gayet orantılı bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 xunn said: Sonra Kensinin evinde her zaman ki gibi lan partiden on kat daha fazla eglenildi, çok sagolsun. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 kaede tam pedobear çıkmış ya. genç çocuğu gülerek kolundan çeken kasketli bi tip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 fenris said: genç çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gençten bi çocuğu olacaktı işte... bi de somebody call the cops ı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ben de bensercandegilim'dim. oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar