Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wolas said:

lütfen bana çıksın gerçekten çok ihtiyacım var ihtiyaçlarımı alayım kalan parayı bu topic altındaki üyelere başışlıycam söz :d
eğer öyle yapmassan çükün düşsün...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

kuruş çıkmaz

haydi çok şanslıysam belki amorti

dasaaa said:

random olarak 100 tane bilet alsam sadece 5-6 amorti ile çıkmayı başarabilirim.

o kadar iyiyim ben bu konuda.

dasaaa said:

çıkmaz bana

http://www.itusozluk.com/image/totem-satin-alirken-dikkat-edilecek-hususlar_104794.jpg
Mesaj tarihi:
Ben de ilk defa piyango alıcam , 10 lu seri patlatıcam . Çıkma şansı çoook düşük olsa da , illaki birine çıkıyor , sana çıkmazsa bana çıkmazsa , kime çıkıcak bu meret :)

Bu arada almasam bile geçen senelerde görüyordum , son günlere hatta belki haftaya bile bilet kalmıyor sanırım , almaya niyetli olan , her tarafta varken alsın , türk işi son dakkaya bırakamsın :P
Mesaj tarihi:
Iggy said:

seri alınca noluyo

Birşey olmuyor aslında . 10 al 8 öde olmuş oluyor sadece. Madem bütün biletlerin şansı eşit , 10 / x şans alıp 8 tane ödemiş oluyorsun .

4-5 bilet alan kişiler oluyor ya , 3-4 parası daha var 10 a tamamla dha mantıklı , bence tabi.
Mesaj tarihi:
İnşaat işine girerim, küçük bi şehre çöreklenir avm bok püsür falan yaparım, hem şehri büyütürüm hem ben büyürüm. Of çok pis adammışım lan, vazgeçtim bana çıkmasın.
Mesaj tarihi:
dasaaa ve goldbären ile birlikte tatile çıkarım lan. Bi yat alırız, içinde full hatun doldururuz.

Bi araba alırım kendime, çok lüks olmayan tatlı bi araba.

Bide akışkanlar mekaniği hocasına gider bi deste para atar, "hakettiğim o puanları istiyorum lan" derim.
Mesaj tarihi:
Çıkarsa integral bilen, eli t cetveli tutabilen ama bıyıksız olan böyle güzel bi hatun koyucam önüne dasaaa.

Yatı da veririm 1 hafta takılırsınız ekieki
Mesaj tarihi:
O para çıkarsa önce araba sonra ev sonrada hanımı değiştirmek lazım. Müteahhit adamın eline para geçince bunları yapıyoruş sırasıyla istatistik olarak :P
Biliyorda vermiyor hehehe.
  • Yeni Oluştur...