Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Elimde bulunan hic acılmamıs logitech g15 klavyemi satısa sunuyorum ürünü faturasıyla birlikte göndericem istanbul icinde elden teslim yapabilirim eger istanbulda degilseniz kargo masrafını sizin karsılamanız sartıyla hesabıma para yatınca gönderebilirim ürün linkteki resimdeki gibidir http://www.itusozluk.com/image/logitech-g15_259257.jpg Fiyat pazarlıksız 150 liradır. İyi günlerde kullanmanız dilegiyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Burada zaten 151 lira yenisi http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?products_id=340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Untouchapple said: Elimde bulunan hic acılmamıs logitech g15 klavyemi satısa sunuyorum ürünü faturasıyla birlikte göndericem istanbul icinde elden teslim yapabilirim eger istanbulda degilseniz kargo masrafını sizin karsılamanız sartıyla hesabıma para yatınca gönderebilirim ürün linkteki resimdeki gibidir http://www.itusozluk.com/image/logitech-g15_259257.jpg Fiyat pazarlıksız 150 liradır. İyi günlerde kullanmanız dilegiyle ... Hayatında hiçmi ticaret yapmadın abi mağazada 151 TL'lik ürünü 150 TL'ye satmak istiyorsun birde kargo masrafını alıcı ödemeli şartını koymuşsun. Geçen günde arda nickli bir üye flash disk ile mouse satıyor ayrı ayrı olmazmı dedim, satamam hepsi tek faturada faturalanmış dedi. Şaşırıyorum cidden üyelere hani faturanın fotokopisini çekmek bile aklına gelemeyen bir çeşit "güruh" var forumda maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yalnız şeyi anlamadım 2. el ürün değil ki.dükkanda 151 diye adam 130 a mı satmak zorunda kutusu açılmamış edilmemiş 0 ürünü pazaralanında illa çomak sokcanız http://www.sanalmarketim.com/urun/LOGI.KBD.G15/LOGITECH-G15-Gaming-Klavye-920-000367 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 İki farklı yerde 1 ürün var: Birincisinin garanti süresi 1 ay sonra bitecek ve kargo ücretinide sen karşılayacaksın. Diğerinin garanti süresi yeni başlayacak ve kargo kısmınıda karşı taraf karşılayacak. Hangisini tercih edersin? Bunu cevaplarken bir zahmet altar egonu kenara bırak öyle cevapla lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Aynı fiyatta ise magazayı tercih etmeyecek adam var mı burada? Garantiyi falan bir kenara bıraktım. Varsa tebrik ediyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 millet "ya tutarsa" diye şansını deniyo işte. klasik türk çakallığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 amacım ne cakallık yapmak ya da sans denemek sanal marketimden fiyatı 166 tl gördüm bu nedenle 150 den koydum asıl klasik türk cakallıgı sizde anca yazıyı kirletirsiniz böyle garantisi yeni baslamıstır fiyat 150tldir turnuvadan kazanılmıstır kutusu ACILMAMISTIR 0 DIR 2. EL DEGILDIR bu kadar acık ve net mantıklı acıklamasından dolayı red'e tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bi de banka havalesi fiyatını koymuşlar. hanginiz öyle alışveriş yapıyo lan kredi kartı ile alıyosunuz işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Adam WoW Auction House kafasıyla satıyor ya ahahahah. 9.99 goldz u guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Yine de sıfır fiyatına satmak saçma. KDV'yi devlete geri ödemiyor sonuçta elden satan adam. Mağaza o fiyatın %18'ini KDV olarak devlete veriyor. Bu yüzden 0 bile olsa ikinci elden ürün satan insanların en az %18 fiyat indirimi yapması gerektiğini düşünüyorum. Ha isterse 300 liraya satıyorum desin, kimse almaz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 kutunun açılması beyinde bi kere. onu önemsememek gerek. geri kafalı olmayın. kdv indirimi şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Hanginiz beğendiniz klavyeyi de ekipce adamı trolleyip ölücülük yapıyosunuz? Söyleyin çabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 100 lira veririm trink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 100 lira dedigin trink diye ses cikarabiliyo mu lan ? "tri"de kalir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 iyice mezarcı olmuş buralar wakeup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 alın bunu gidin bozun garanti kapsamında, direk g510 veriyolar daha iyi asdfzdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Rotweiler said: Hanginiz beğendiniz klavyeyi de ekipce adamı trolleyip ölücülük yapıyosunuz? Söyleyin çabuk. bedavaya versen ancak alırım ama kdv indirimi şart evet ne bu? adam devlete vergi mi verecek şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hepimize bi tuş söküp yollasın bence kardeş payı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Untouchapple said: asıl klasik türk cakallıgı sizde Mağza ile aynı fiyata sattığını eleştirmemizin çakallık ile ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sanal marketimde 170 tl olan klavyeyi 150 ye satmak magaza fiyatımı anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 teknosada 210 liraya satılıyor bence 170'e satmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ürün dükkandan çıktığı anda yada çekilişle yada ödül de olsa gönderildiği anda açılsada açılmasada 2.el olur.ha fiyat konusunda yorum yapmak bana düşmez adam tok satıcıdır istediği fiyattan koyar alan alır almak istemeyen almaz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 garantisi olan ve acılmamıs 0 ürün nasıl 2. el olur anlamıyorum bunada nasıl varıyorsunuz cözemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 DoruK said: teknosada 210 liraya satılıyor bence 170'e satmalısın evet teknosa yurdumuzdaki en uygun fiyatlı yerlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar