Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Emret sayın Bakanım"-atv nin bomba dizisi..

-Cleglaw-

Öne çıkan mesajlar

Atv de reklamnı gördüm azönce. normalde hiç ilgmi çekmez böle diziler ama bi oyuncu gördümki şok oldum. sizlerle paylaşiyim. işte dev 2 oyuncu. (bana göre sadece bi dev..)

-HALUK BİLGİNER
-KENAN IŞIK

haluk bilginer tatlı hayatın yanısıra birde bu yeni dizide oynicakmış bu sene ve bu dizi 2 haftaya kadar ekranlardaymış.

Tüm haluk bilginer hayranlarına duyurulur.. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

bunuda Türk dizisi yaptılar sonunda el atmadıkları yabancı dizi kalmadı
dizide buarada
Yes Mr.Minister ve daha sonra Yes Mr.Vice President tarzında bir isme sahipti sanırım

[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Eylül 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası salakça dizi yapmalarındansa (BKZ. Bilimum aşk hikayeli, mafyalı, acıklı öykülü vs vs ) belli bir kaliteyi yakalayacağı kesin oyuncularla taklit dizileri yapmaları çok daha iyi. Haluk Bilginer ile izlemesi çok keyifli olacağına inanıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
Azmodai, 14 Eylül 2004 19:33 tarihinde demiş ki:
yes minister'in kopyasi olcak gibime geldi. Yillardir BBCde oynuyor, ilginc olanda isminin Turkceye direkt tercume edilmesi. dur bakalim neler olcak. :)

zaten kopyasi..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...