-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Atv de reklamnı gördüm azönce. normalde hiç ilgmi çekmez böle diziler ama bi oyuncu gördümki şok oldum. sizlerle paylaşiyim. işte dev 2 oyuncu. (bana göre sadece bi dev..) -HALUK BİLGİNER -KENAN IŞIK haluk bilginer tatlı hayatın yanısıra birde bu yeni dizide oynicakmış bu sene ve bu dizi 2 haftaya kadar ekranlardaymış. Tüm haluk bilginer hayranlarına duyurulur.. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 valla hiç reklamını görmedim veya adını duymaıdm ama bu da kesin bi ingiliz efsanesi olan "emret başbakanım" ın özentisidir yanılıyo muyum acaba[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bu sanırım eski bi ingiliz dizisinin kopyası olacak.yaşı yetenler hatırlar.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 jankis özel cips cola[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 haluk bilginer oynadıktan sonra kopya olsa da mühim değil benim için.. bir de tatlı hayattan yorgo ve irfan'ı da çağırsak ehe süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Eylül 2004 16:44 tarihinde demiş ki: haluk bilginer oynadıktan sonra kopya olsa da mühim değil benim için.. bir de tatlı hayattan yorgo ve irfan'ı da çağırsak ehe süper :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Ra_d, 14 Eylül 2004 16:43 tarihinde demiş ki: jankis özel cips cola güzel tesadüf de bu lafına yorum yapamıyorum bile :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sen yorum yapmada ben yinede cips kolamı isterim.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 :) Haluk Bilginer'i sevemedim gitti.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 taklit taklit nereye kadar bu arada daha önce de söylendiği gibi emret bakanım (seneler ilerledikçe adı emret başbakanım olmuştur.) gelmiş geçmiş en başarılı ingiliz dizisidir,merak edenler bbc'yi izlesinler arada sırada akşamları rastlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bunuda Türk dizisi yaptılar sonunda el atmadıkları yabancı dizi kalmadı dizide buarada Yes Mr.Minister ve daha sonra Yes Mr.Vice President tarzında bir isme sahipti sanırım [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Eylül 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Açıkcası salakça dizi yapmalarındansa (BKZ. Bilimum aşk hikayeli, mafyalı, acıklı öykülü vs vs ) belli bir kaliteyi yakalayacağı kesin oyuncularla taklit dizileri yapmaları çok daha iyi. Haluk Bilginer ile izlemesi çok keyifli olacağına inanıyorum.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 absolut + 1 (plus one) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 bu arada coupling kapışır.[signature][hline]çok dobiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 başarılı derken bana göre en iyisi anlamında demedim,bence de coupling daha iyi ama hangisi daha çok sükse yapmış,daha ünlü diye sorsan değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 orjinalini yayinlasalar bence cok daha iyi olur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 kesinlikle çok sağlam bi dizi olmuş , roller cuk oturmuş , oyuncular süper olmuş , espiriler de çok sağlam )[signature][hline]Sen bunu BU YÜZDEN hakettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 bence hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Haluk Bilgilner gerçekten de son noktayı koymus. Rolüne bu kadar yakısır bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Azmodai, 14 Eylül 2004 19:33 tarihinde demiş ki: yes minister'in kopyasi olcak gibime geldi. Yillardir BBCde oynuyor, ilginc olanda isminin Turkceye direkt tercume edilmesi. dur bakalim neler olcak. :) zaten kopyasi..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Haluk Bilginer ne yapsa yakışıyor, ama tatlı hayat bittiği içinde üzgünüm açıkcası.[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bu bölümde çok güzel ya :D[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oyuncu kadrosu sağlam hakketen.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Virus, 05 Ekim 2004 21:43 tarihinde demiş ki: Haluk Bilginer ne yapsa yakışıyor, ama tatlı hayat bittiği içinde üzgünüm açıkcası. Bittimi ne zaman bitti?...Son bölümde ne oldu???[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Son bölümü daha verilmedi ama dizinin çekimleri bitti yakında verirler son bölümüde[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar