suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ah bebeğim kıyamam , çıkmadı di mi cümle?
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 44600 postun hepsi bu konudan daha az saçmaydı di mi :)
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yok, baskasinin soyledigi sey icin benden aciklama talep etmen anlamsiz geldi.
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 peki açıklamayı sahibinden bekliyelim o vakit.. sana iyi geceler..
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 eyv, zaten birazdan ezan okunur, abdestimi alim, namazimi kilar yatarim.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 amerikada hepten kafir (kuffar) oldu bu çocuk oha 44.600 post ve artıyor! İYİ FORUMLAR
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 adam sırf iki madalya garbıca atmış. mesaj başına 30 saniye harcasa, 53000 * 0.5 = 26500 dakika. 26500 / 60 = 441 saat 441 saatte uçuş öğrenilir. dil öğrenilir. enstrüman öğrenilir. ne bileyim developer olunur. sdf tabi arada yazmadan okumayla geçen süreleri de eklersen rahat 2000 saat olur
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 dasaaa said: abi caponlar çok gereksiz ya. kaldıralım bence hepsini kişi başkasını kendisi gibi bilirmiş. (  ̄ー ̄ )
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 suBzer0 said: Rahatsız oluyor olabilirsin bunu anlarım ama ben şunu da beklerim mesela insanlardan ; günde kaç kere okunuyor 5 , sabah namazı haricinde çok rahatsız ettiğini düşünmüyorum , yani ekstra bir uyuzluğun varsa rahatsız olursunda burda bahsedilen ses düzeyi. Şimdi mesela benim de çok hoşuma gidiyor ezan ,yani güzel okununca gerçekten etkiliyor beni bu da benim görüşüm. Sen kalkmasını istiyorsun bende abi 2 dk benim ve benim gibi düşünenler için sabredin diyorum.. Bunu yapında çağ atlıcaz mı peki? aynen sabah ezanı ve ramazan davulcuları dışında rahatsız etmiyor alıştık zaten artık fakat her sokak başında bir camii olunca ve eş zamanlı olarak ezana başlamadıklarında yine rahatsız edici bir gürültü oluşuyor.merkezi sistemle ezan işini yapsalar bir nebze olsun bu rahatsızlık giderilir. Frantic said: ezana ihtiyac olmayan yerde minareye de ihtiyac yok. minarelerin bir zararı yok hem mimari olarak güzel gözüküyor hemde inanan insanlara + faith verir :)
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ya tartışacak bişi yok işte hepiniz allaha inanıyorsunuz inanmayanlar da cayır cayır yanacak. olacak bitecek.
idilik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ezan sesinden rahatsız olmak, müslümanlığa saldırı gibi algılanıyor. bence ezana bu çağda gerek olmadığını her aklı başında insan kabul eder, ve bunun müslümanlıkla bir ilgisi yok. ama işte ''çoğunluğu müslüman bir ülkede yaşıyoruz; hoşluk olsun, turistik açıdan çekicilik olsun, ezan sesi duymaktan hoşlananlar mutlu olsun'' deniyorsa da, böylesine gürültü kirliliği yaratacak bir biçimde olmamalı. ezan 20 adım aralı camilerden, biri bitmeden diğeri başlayacak şekilde, bet sesli müezzinler tarafından bir de üstelik hoparlörle okunduğunda tepki çekmesi gayet doğal.
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bizim mahalledeki imamın techizat kötü feedback fazla gain az mesela
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 valla üsküdar'da bi ezan okuyorlar. adamın içi huzur doluyor. allah razı olsun
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bizim burda duyulmuyor ezan sesi mahallece imza topladık karşı araziye cami yapılcak nasipse
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 inşallah kardeşim apartmanında beğenmeyen, rahatsız olan olursa onlara yanacağını bildirir misin lütfen? kendilerini ateşe atmalarını istemem ben. haberleri olsun tebliğ et sen
throine Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bildiğin bedava bir Kilise to Cami Converter var mı kardeş?
Llama Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 valla imza attılar bi öğrenciler var işte onlarıda devamlı polise şikayet ediyoruz giren çıkan belli değil erkek alıyorlar eve apartmanda çoluk çocuğa kötü örnek hep
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 aquila said: eyv, zaten birazdan ezan okunur, abdestimi alim, namazimi kilar yatarim. örnek pati üyesi
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 "nutella yerim" said: sımdı pekı gunde 5 kere allah var dıyen ımam bır ateıst ın ınanclarına saygısızlık gostermıs olmuyor mu bu muabbetin "vanda ölenler ilahi adaletle ölmüş oh olmuş" tan pek farkı yok.
oldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Suark said: "nutella yerim" said: sımdı pekı gunde 5 kere allah var dıyen ımam bır ateıst ın ınanclarına saygısızlık gostermıs olmuyor mu bu muabbetin "vanda ölenler ilahi adaletle ölmüş oh olmuş" tan pek farkı yok. niyeki ben baglantıyı kuramadım ne alaka
Öne çıkan mesajlar