Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hatunlu konu version bilmemkaç

Pewpew

Öne çıkan mesajlar

Gönül işlerinde ortada gerçek bir dilemma yokken buraya topic açtıgın her sefer dalga geçilecek ve trolleneceksin.

Çünkü sorunun bizim relate edebileceğimiz birşey değil.

Sana ne hissetmen gerektigini biz söylemeyeceğiz elbette, ben şöyle bir soruyu hangi ekran kartını alsam diye sorarım, ciddi ciddi hardware muamelesi yapmışsın kadınlara.

tl;dr, baya kalitesizsin.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

sevgilisi olanla cirkini direk salla, salsaciya yanas, tavsiyeye de bi gozat, duruma gore karar ver. tavsiyeyi begenmezsen, salsaya devam, tavsiyeyi begenirsen salsa hala yuz vermiyosa tavsiye go. salsa yuz vermezse, tavsiyeyi de begenmezsen, ben bi fena oluyorum galiba su an, basim donmeye basladi, bi oturup kendime gelineongoibdfkbgs;dorthop;nety............

Adam konuşmuş işte.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe kalite için referans almalik insanlarsiniz ya sizler dinime küfreden müslüman olsa demelik durum olmus

ilişki gurulari döktürmüs gene sdfs

kafam yerine geldi bugün baya kötü anlatmisim sarhos halimle üsendim simdide neyse bişey olursa yazarim pazartesinden itibaren çalismalara basliycam bugün acayip hastayim
çirkin elden kaçmis bu arada dün skjdbfskj
Sosyal ağlarda paylaş

Pewpew said:

b)salsa kursundaki kiz;gene gayet güzel biri ayrica fiziksel temaslariyla beni haraslamaktan çekinmiyor ilgili oldugu bariz ama buzlari kiracak biseyim yok dans edip iyi aksamlar diyorum kiza
sürtünme sonucu ısı açığa çıkacaktır, kullan bunu.
ne konuda tereddüte düşüp başlık açtığını ben de anlamadım, kalan üçünü eşe dosta dağıtmak gibi bi fikir olabileceği geldi aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

d ile a'nın sevgilisinin arasını yap böylece a boşta kalacaktır
tabi boş gördün mü hemen kulak memesine yapış ona güzel şeyler fısılda
o sırada müzik başlayacak ve içeri b girecek, sakinliğini koruyarak ona burda ne aradığını söyle
seni arıyorum diyecek ve kıçını başını sallayarak sana doğru gelecektir. bunları ben her gün yaşıyorum havasıyla yanındaki a'ya bir bakış at ve ayağa kalkıp b ile harika bir dansa başla. a sizden etkilenecek ve böyle mükemmel bir oluşumun arasında yer almak isteyecektir. bütün bu süre boyunca c ile mesajlaşabilir ve onu daha yakından tanıyabilirsin, bu şekilde a ve b'ye ne kadar sosyal bir insan olduğunu da göstermiş olursun
Sosyal ağlarda paylaş

KARAR ANI
Kararların çok konuşulduğu bir gün oldu sanki bugün…

Ve kararlar hakkında konuşulurken ,kararsızlık ve karar verememe odağında da çok dolanır olduğumuz bir çoğumuzun daha bir göz önüne serildi gibi sanki…

Ben de yazayım dedim…Öylesine yazayım.Yine ortaya atayım…

Arkadaşlar;

*Karar vermek güzel bir şeydir ama karar verdiğinin farkında olmak daha güzel bir şeydir.

*Karar verirken bir amaca hizmet önemlidir.

*Karar vermeniz sizin seçim yapabilecek zenginlikte olduğunuzu gösterir.

*Karar vermenin aslen amacı size hizmet edecek ve sizi tercihen mutlu edecek olduğunu düşündüğünüz yere doğru yönelmektir.

*Karar verme aşamasında tüm olasılıklar gözden geçirilir ve bu karar verme aşamasında size yardım eden bölümdür.

*Karar verdikten sonra tüm odağınızı neye karar verdiyseniz ona doğru yöneltmeli ve yüzde yüzünüzle onu gerçekleştirmeye çalışmalısınız. Karar vermediğiniz yöne doğru bakmak, sürekli verilen kararı değil verilmeyen kararı düşünmek kişiyi amacından en uzaklaştıran şeydir.

*Arada her şeyde olduğu gibi kararlarınızda da yanlışlık yapabileceğinizi bilmeli, yanlış karar verme korkusunun sizi kararsızlık kapısında tutmasına izin vermemelisiniz.

*Verilen her yanlış karar da karardır, sizin kararınızdır ve sizi bir sonraki adımda doğruya daha hızlı götürecek olandır. Ne verdiğiniz karardan pişman olun, ne de yanlış karar vermiş olduğunuzu kabul etmekten gücenin. Yanlış karar verdiğinizden kesin emin olduğunuzda daha doğru olacağını düşündüğünüz karara doğru yönelin.

*Her karar o anda sizin olduğunuz en iyi halinizle verilen karar olmalıdır. Her gün kendini yenileyen bir insana üç sene önce aldığı karar artık hizmet etmeyebilir. Verdiğiniz kararları siz değiştikçe değiştirmeye devam etmezseniz bu sizi mutsuz kılacaktır. Kararları değiştirmekten çekinmeyin. Ama bunu ilgilendiren insanlar varsa o insanları da bu karar değişikliğinden haberdar etmek yine sizin sorumluluğunuzdadır.

*Kararsız kalmak kişinin vereceği en zor kararlardan biridir. Kararsızlık bir şeye benzetilmeye çalışılırsa en iyi şekilde sanırım şöyle anlatılır;
İki odanın arasında bulunan açılır kapanır demir kapının tam ortasında sıkışık şekilde kalıp, iki odaya da bakıp, ikisinden birinin keyfini veya rahatlığını yaşayacağınıza, o demir kapının arasında beklemek. En iyisine karar vermek isterken o kapının arasında can çekişmek gibidir sanki.

Arkadaşlar, kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, kendinizden başka.

Karar verin, istediğiniz odaya geçin, sonra beğenmezseniz odayı değiştirirsiniz. Ama o demir kapının arasında aç kalırsanız olay çok anlamsız bir şekle dönüşebilir.

Kararınız her ne ise…

Şansınız bol, eğlenceniz ve mutluluğunuz tam olsun…

Tüm sevgimle,
Banu Kalaycının kaleminden...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...