Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 okan bayülgen yan sanayi biriyle takilmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Pewpew said: salsa kursundaki kiz;gene gayet güzel biri ayrica fiziksel temaslariyla beni haraslamaktan çekinmiyor ilgili oldugu bariz ama buzlari kiracak biseyim yok dans edip iyi aksamlar diyorum kiza kız oramı buramı elliyor diyosun sonra buzları kıramadım diyosun wtf bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Gönül işlerinde ortada gerçek bir dilemma yokken buraya topic açtıgın her sefer dalga geçilecek ve trolleneceksin. Çünkü sorunun bizim relate edebileceğimiz birşey değil. Sana ne hissetmen gerektigini biz söylemeyeceğiz elbette, ben şöyle bir soruyu hangi ekran kartını alsam diye sorarım, ciddi ciddi hardware muamelesi yapmışsın kadınlara. tl;dr, baya kalitesizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zielpunkt Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 NolaxThensbane said: Why not all?! ahahha this! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Simdi Emrecim, Ozune don cocum, bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Pewpew said: okan bayülgen yan sanayi biriyle takilmaktan iyidir bağa mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 gogo b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 aquila said: sevgilisi olanla cirkini direk salla, salsaciya yanas, tavsiyeye de bi gozat, duruma gore karar ver. tavsiyeyi begenmezsen, salsaya devam, tavsiyeyi begenirsen salsa hala yuz vermiyosa tavsiye go. salsa yuz vermezse, tavsiyeyi de begenmezsen, ben bi fena oluyorum galiba su an, basim donmeye basladi, bi oturup kendime gelineongoibdfkbgs;dorthop;nety............ Adam konuşmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 de de diyom ben çirkini seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 b'yi mıncıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 fivesome olmasada en azından bi threesome zorlamalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bence fotoğraf koy, böyle tam yardımcı olamicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 xunn said: tl;dr, baya kalitesizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 hehe kalite için referans almalik insanlarsiniz ya sizler dinime küfreden müslüman olsa demelik durum olmus ilişki gurulari döktürmüs gene sdfs kafam yerine geldi bugün baya kötü anlatmisim sarhos halimle üsendim simdide neyse bişey olursa yazarim pazartesinden itibaren çalismalara basliycam bugün acayip hastayim çirkin elden kaçmis bu arada dün skjdbfskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Pewpew said: hehe kalite için referans almalik insanlarsiniz ya sizler dinime küfreden müslüman olsa demelik durum olmus ilişki gurulari döktürmüs gene sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 said: çevremde aralarinda secim yapmam gereken 4 hatun kişi var... gerisini okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 yalnız B seçeneği varken böyle bi topic açmak nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Pewpew said: b)salsa kursundaki kiz;gene gayet güzel biri ayrica fiziksel temaslariyla beni haraslamaktan çekinmiyor ilgili oldugu bariz ama buzlari kiracak biseyim yok dans edip iyi aksamlar diyorum kizasürtünme sonucu ısı açığa çıkacaktır, kullan bunu. ne konuda tereddüte düşüp başlık açtığını ben de anlamadım, kalan üçünü eşe dosta dağıtmak gibi bi fikir olabileceği geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 d ile a'nın sevgilisinin arasını yap böylece a boşta kalacaktır tabi boş gördün mü hemen kulak memesine yapış ona güzel şeyler fısılda o sırada müzik başlayacak ve içeri b girecek, sakinliğini koruyarak ona burda ne aradığını söyle seni arıyorum diyecek ve kıçını başını sallayarak sana doğru gelecektir. bunları ben her gün yaşıyorum havasıyla yanındaki a'ya bir bakış at ve ayağa kalkıp b ile harika bir dansa başla. a sizden etkilenecek ve böyle mükemmel bir oluşumun arasında yer almak isteyecektir. bütün bu süre boyunca c ile mesajlaşabilir ve onu daha yakından tanıyabilirsin, bu şekilde a ve b'ye ne kadar sosyal bir insan olduğunu da göstermiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 henüz dans edemiyorum adam gibi plan uygulanabilir degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 B'yi çıkışta eterle götür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Salsa'dan tangoya geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Armudun da sapı var ama koparıp yıyorsun. Kalede kaleci var diye gol atmayak mı panpa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BGO Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 KARAR ANI Kararların çok konuşulduğu bir gün oldu sanki bugün… Ve kararlar hakkında konuşulurken ,kararsızlık ve karar verememe odağında da çok dolanır olduğumuz bir çoğumuzun daha bir göz önüne serildi gibi sanki… Ben de yazayım dedim…Öylesine yazayım.Yine ortaya atayım… Arkadaşlar; *Karar vermek güzel bir şeydir ama karar verdiğinin farkında olmak daha güzel bir şeydir. *Karar verirken bir amaca hizmet önemlidir. *Karar vermeniz sizin seçim yapabilecek zenginlikte olduğunuzu gösterir. *Karar vermenin aslen amacı size hizmet edecek ve sizi tercihen mutlu edecek olduğunu düşündüğünüz yere doğru yönelmektir. *Karar verme aşamasında tüm olasılıklar gözden geçirilir ve bu karar verme aşamasında size yardım eden bölümdür. *Karar verdikten sonra tüm odağınızı neye karar verdiyseniz ona doğru yöneltmeli ve yüzde yüzünüzle onu gerçekleştirmeye çalışmalısınız. Karar vermediğiniz yöne doğru bakmak, sürekli verilen kararı değil verilmeyen kararı düşünmek kişiyi amacından en uzaklaştıran şeydir. *Arada her şeyde olduğu gibi kararlarınızda da yanlışlık yapabileceğinizi bilmeli, yanlış karar verme korkusunun sizi kararsızlık kapısında tutmasına izin vermemelisiniz. *Verilen her yanlış karar da karardır, sizin kararınızdır ve sizi bir sonraki adımda doğruya daha hızlı götürecek olandır. Ne verdiğiniz karardan pişman olun, ne de yanlış karar vermiş olduğunuzu kabul etmekten gücenin. Yanlış karar verdiğinizden kesin emin olduğunuzda daha doğru olacağını düşündüğünüz karara doğru yönelin. *Her karar o anda sizin olduğunuz en iyi halinizle verilen karar olmalıdır. Her gün kendini yenileyen bir insana üç sene önce aldığı karar artık hizmet etmeyebilir. Verdiğiniz kararları siz değiştikçe değiştirmeye devam etmezseniz bu sizi mutsuz kılacaktır. Kararları değiştirmekten çekinmeyin. Ama bunu ilgilendiren insanlar varsa o insanları da bu karar değişikliğinden haberdar etmek yine sizin sorumluluğunuzdadır. *Kararsız kalmak kişinin vereceği en zor kararlardan biridir. Kararsızlık bir şeye benzetilmeye çalışılırsa en iyi şekilde sanırım şöyle anlatılır; İki odanın arasında bulunan açılır kapanır demir kapının tam ortasında sıkışık şekilde kalıp, iki odaya da bakıp, ikisinden birinin keyfini veya rahatlığını yaşayacağınıza, o demir kapının arasında beklemek. En iyisine karar vermek isterken o kapının arasında can çekişmek gibidir sanki. Arkadaşlar, kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, kendinizden başka. Karar verin, istediğiniz odaya geçin, sonra beğenmezseniz odayı değiştirirsiniz. Ama o demir kapının arasında aç kalırsanız olay çok anlamsız bir şekle dönüşebilir. Kararınız her ne ise… Şansınız bol, eğlenceniz ve mutluluğunuz tam olsun… Tüm sevgimle, Banu Kalaycının kaleminden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar