pcguru Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sage / balance oynadım Coruscant , Taris, Nar Shaddaa 'da dps / healer olarak oynadım bir sıkıntı çıkmadı muhtemelen Tatooine için'de yeterli olurum ama ondan sonrası için birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 female sith inq sesine hasta oldum hatun çok başarılı sesini kullanma konusunda. tek tip güzel bir sesi kaptırıp dümdüz gitmiyor. karşısındakinin nabzına göre şerbet işini çok iyi kotarmış. teasing seside orgazmik olmuş http://www.imdb.com/name/nm1287143/ claudia blackin pabucunu dama atabilir. biraz daha oynıyım şu kevasheyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DL1yupqlCGs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 video güzelde agent cover yapınca sage dot kite a baslayacak ole badoz olurmu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 video güzelmiş ha. belki imperial agent sayısının smuggler sayısının geçmesinin sebebi bu videodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Yüksek lvl sith inq healing (pvp yada pve) videosu bulamadım, betada düsük lvl oldugum icin merak ediyorum bilen varmıdır linklerse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 acil nerflenmesi lazım bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Arnis said: Yüksek lvl sith inq healing (pvp yada pve) videosu bulamadım, betada düsük lvl oldugum icin merak ediyorum bilen varmıdır linklerse sevinirim. aynı dertten muzdaribim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sparkcaster said: acil nerflenmesi lazım bunların Bilmedigimden soruyorum nesine nerf healing? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 warhammer releasedeki bright wizard gibiler, her warzone un yarısı consular öbür yarısı inq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 çok var diyemi nerflenmesi lazım anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bişey çok varsa retard friendlydir, 2 skille elini kolunu sallaya sallaya 75k heal 75k damage badgelarını alıyolar cclerin nerflenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 retard friendly olduğu için değil elinden 220 verdiği için oynuyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 inq sorcerer' en kötü damage sınıfı da olsaydıda aynı sayıda insan oynayacaktı onu anlatmaya çalışıyorum, sayıyla retardla alakası yok lore dan oynuyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ortalıkta smuggler/İA yok çok bunların ilacı onlar aslındada işte onlar olmayıncada coşuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 bi bok yiyemiyo smuggler ve ia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 oynayan çok güzel dağıtıyo ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 warzone 'da 23 level'da statslar base 50 oluyor. 2 farklı skillde 2.8k + 2.5 veya 3.3 gibi bir çakıyordum adam %50 HP den boom oluyor. skill cast ederkende 2 saniye kaldı .... ... görmeye demekte ayrı zevk ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Cacik said: inq sorcerer' en kötü damage sınıfı da olsaydıda aynı sayıda insan oynayacaktı onu anlatmaya çalışıyorum, sayıyla retardla alakası yok lore dan oynuyor millet büyük yalan. nerde oynaması kolay ve imbalanec yaratan class varsa, o çok oynanır. özellikle oyunun ilk 1 ayında böledir. sonra balance patchleri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 "its fine" really just l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sorce mantığına yatkın olmayan, oynayamaz. Gunlisher, sniper gibi sınıflarda dahil buna swtor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 sorc/sage ana skillerini çok erken alıyolar. lvl 16 dan sonra aoe hariç bütün skilleri gelmiş oluyo(slow u saymadım).talentlerden gelen skillerde öle main skiller deil.Ama sniper ve trooper 35 den sonra kendine geliyor.sorun burda aslında low level pvp de 1vs1 de sagenin alamayacagı adam yok denecek kadar az ama ilerki levellarda bu acık kapanıyor.Genelde herkes low level pvp yaptıgı icin betada pek anlasılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Force Shield çok iyi, erken levellarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Düşük lvl flashpoint oynadım sage ile çok keyif aldım çünkü healer olmama rağmen %60 dps amaçlı oynadım. İleride de böyle devam ediyordur umarım. Hibrid takılmak oyunu tekdüzelikten kurtarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bunlarda benden gelsin, Level 17 Sith Sorcerer. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar