Wolas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 glow yanlış yazmış olabilirim efektini kapatıncada epey bir fark ediyor bunun yanında gölge ve terrain ile beraber mükemmel sonuça ulaşılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Graphics presetten önce HIGH yapıp sonra LOW yapıp shadow kaldırırsanız fps problemi ortadan kalkıyor ayrıca grafiklerde daha iyi oluyor garip bir durum var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 birde hala shadow quality fullken bile pixel pixel karakterimin shadowları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 O sorun bende de var. Bir diğer sıkıntı da uzaktaki hareketli nesneler (kuş kanadı, vs.) slow motion gibi ağır hareket ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Birde atiyle nvidia niye halen driver desteği çıkarmadılar şu oyuna illa official launchmu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Furfantte Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gtx590 sli 24 gb 1600 mhz ram hersey full vertıcal on sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hadi ya, kasması lazım değil mi o makinede :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 olmasın zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hahaahu benim makine core2duo 6600 olasmı lazım tam hatırlamıyorum 4 gb ram 6850 1 gig full hd herşeyi fulledim, sadece shadow low'da hiç kasmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 e8400 core2duo 4gb 1066mhz ram 460gtx 1920*1080 her şey full, shadow'lar kapadım fıstık gibi oynanıyor. hatta shadow varken bile kasmıyordu. sadece benim bilgisayara çooooook uzun süredir format, defrag falan filan yapılmadığı için, ondan dolayı bazen bi kastırır gibi oluyo. biraz hdd boşaldıp defrag yapsam o da çözülür diye düşünüyorum. kısacası oyunun grafikler hiper olmadığı için bir sıkıntı yok. ama tabii hutball falan girmediğim için bilmiyorum orada playerlar varken kasacak mı kasmayacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 açık alanlarda 50-60+ fps , dövüşürken 35-40 fps, binaların içinde hiç sorun yaşamadım ama fps kaçtı bakmadım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu arada fps yi göstertme komutu nedir zanzalar, akşam gidince bakayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ctrl-shift-f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bende cıkmıyor ctrl+shift+f yaptıgımda, bi yerden acmamız mı gerekiyor o ozelligi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 degistirmedilerse yerini sol alt kosede yesil renkte cikiyor belki dikkatini cekmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 fraps yukleyin kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 hah cıktı simdi, ben mi adam gibi basamıyorum anlamadım =), 3. sertce basısımda cıktı ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 tuş bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Nvidia ayarları için bilgi bulabilen var mı? Neyi nasıl açsak da en güzel şekilde oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 alt tab yapınca oyun takılıyor ya. kuyruk beklerken ders çalışayım dedim paso takılıyor. yanıt vermeyi kesiyor. zor bir seçim arasında kaldım şimdi sdfs. başka olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 windowed mode yok mu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 barbu said: alt tab yapınca oyun takılıyor ya. kuyruk beklerken ders çalışayım dedim paso takılıyor. yanıt vermeyi kesiyor. zor bir seçim arasında kaldım şimdi sdfs. başka olan var mı? sıra beklerken sıra atladıgı zmaan böyle 1 dakkalık bi donma oluyor.kapama bence oyunu beklemeyi dene öyle bi duruyor sora sıra azalmış şekilde geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yok donma değil olay. direk yanıt vermeyi kesiyor. yani masaüstünden geri dönemiyorum oyuna. task managerdan kapatmak zorunda kalıyorum. şimdi windowed mode denicem. vardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bende de öyle oluyor işte.kitleniyor oyun.ne masaustune dönüosun.ne de masaustundeyken oyunu açıyosun ama sonra kendiliğinden geliyor bende öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar