Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWTOR sistem performansları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Graphics presetten önce HIGH yapıp sonra LOW yapıp shadow kaldırırsanız fps problemi ortadan kalkıyor ayrıca grafiklerde daha iyi oluyor garip bir durum var ahaha
Mesaj tarihi:
hahaahu

benim makine

core2duo 6600 olasmı lazım tam hatırlamıyorum
4 gb ram
6850 1 gig

full hd herşeyi fulledim, sadece shadow low'da hiç kasmadı.
Mesaj tarihi:
e8400 core2duo
4gb 1066mhz ram
460gtx

1920*1080 her şey full, shadow'lar kapadım fıstık gibi oynanıyor. hatta shadow varken bile kasmıyordu. sadece benim bilgisayara çooooook uzun süredir format, defrag falan filan yapılmadığı için, ondan dolayı bazen bi kastırır gibi oluyo. biraz hdd boşaldıp defrag yapsam o da çözülür diye düşünüyorum.

kısacası oyunun grafikler hiper olmadığı için bir sıkıntı yok. ama tabii hutball falan girmediğim için bilmiyorum orada playerlar varken kasacak mı kasmayacak mı
Mesaj tarihi:
alt tab yapınca oyun takılıyor ya. kuyruk beklerken ders çalışayım dedim paso takılıyor. yanıt vermeyi kesiyor.

zor bir seçim arasında kaldım şimdi sdfs.

başka olan var mı?
Mesaj tarihi:
barbu said:

alt tab yapınca oyun takılıyor ya. kuyruk beklerken ders çalışayım dedim paso takılıyor. yanıt vermeyi kesiyor.

zor bir seçim arasında kaldım şimdi sdfs.

başka olan var mı?

sıra beklerken sıra atladıgı zmaan böyle 1 dakkalık bi donma oluyor.kapama bence oyunu beklemeyi dene

öyle bi duruyor sora sıra azalmış şekilde geri geliyor.
Mesaj tarihi:
yok donma değil olay. direk yanıt vermeyi kesiyor. yani masaüstünden geri dönemiyorum oyuna. task managerdan kapatmak zorunda kalıyorum.

şimdi windowed mode denicem. vardır umarım.
Mesaj tarihi:
bende de öyle oluyor işte.kitleniyor oyun.ne masaustune dönüosun.ne de masaustundeyken oyunu açıyosun

ama sonra kendiliğinden geliyor

bende öyle oldu
  • Yeni Oluştur...