-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ya early access'de bir daha indirmek istemiyorum. 3. kez indiriyor olucam 1 ay içerisinde el insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 neden indiriyorsun ki? haftasonu oynamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 oynadım. tekrar indireceğimiz söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ya hayır ya arena eklemişler FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bu hafta oynamayanlar indirsin diyor :) bu hafta oynayanlar için ayrıyaten patch olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 tekrar olacak mı bu weekend beta olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 şu an closed testerlar devam ediyor. (gerçi maintanance var) yeni weekend olmayacak diye biliyorum head starta kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ZAAAAA arena. 2v2ye göre dengelesinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arena mı geldi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arena mi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yapma bunu, yapma bunu! Sırada Star Wars: Pandarian Siths ve pet battles major contenti varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arena yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 var mı yok mu arena olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Ben bakarım açık değil serverlar 500 mb yakın patch çektim ama kapalı server.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Yahu tam oyunu alıcam nerden çıktı bu arena geyigi gerçekten varsa vazgeçebilrim eger wow gibi olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arena falan yok nerden çıkardınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Hive Battleground(Weapons Testing Range) Hive Battleground(Arena Registration) Hive Battleground(Combat Simulation Room) Hive Battleground(Hazard Course) Hive Battleground(Contestant Processing) Hive Battleground(Arena) şöyle subzonelar eklenmiş ama flashpointin birinin içine sanırım, inşallah böyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 özellikle belirtmişler birkaç önce arena tarzında birşey olmıyacak diye. Wow u rezil şeylerden biri bence arenaydı olmaz umarım zone eklediler se ama düşünüyorlar demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Fark etmez ya illa wowa arena gibi olacak degil ya suan ki releasde bile dengeye yakinlar.Oynariz yada oynamayayiz arenada cok problem degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sınıflar mirror, rock&scissors olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Wowda da sınıflar mirror? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 arenanın olayı nedir beyler peki bu kadar kızdınız =) Bi de benim şimdi oyun tam oalrak çıkmadan önce pre orderla falan oyuna girme şansım var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Edit: Düşünemedim gece gece şimdi :p Hatta, http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/179652_490072061455_17900841455_6669988_3533007_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Myshkin konuları karıştırdı heralde hehe. Abi classlar resourcelarına kadar birbirinin tamamen aynısı değil mi? Birinde azalıyor öbüründe artıyor falan, belki küsuratlı farklar var ama mekanikler tamamen aynı. Classlar arena dengesini neye göre etkileyecek onu anlamadım ben, rock scissor dediğin ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 sinyalde gürültü var, ben bişiy yapmadım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar