BARZO Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 tam black talonu bitircez internal server error :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 İsmini dikkat etmediğim bir PvP oyunun tam sonunda restart :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 PVP den level almak daha kolay şuan, lvl 10 da BG'ler açılıyor bir deneyin isterseniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 jedi knight oynadım bende lvl18'e kadar ama şu ana kadar hep bi gezegene gittim ordaki qları yaptım fln. böle etrafta saçma sapan dolaşabilceğim bi gezegen görmedim. bi tatooine'e gittim orası da uçsuz bucaksız çöl görünümünde ama böle dilediğim gibi gezebileceğim open world tarzı wow gibi yani bi gezegen var mı yoksa hep gezegen başına 4-5 map, map içinde map fln mı olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 map içinde map içinde map içinde map ? starwarsception. şaka bir yana, ben de 3 gezegene gittim şimdiye kadar. oyunda gezegen sayısı epeyce fazla ama. oyun story based gittiği için diğer mmo'lara benzeyemez o konuda. formatı bu yani haritaların. open world'ü bu kadar. ve bence yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 3. gün izlenimim Imperial Agent, Bounty Hunter, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Jedi Knight ve Stormtrooper oynadım en azından başlangıç questleri için Agent - Sniper a hasta oldum kesin oynıyacagım class lardan biri şimdi 18 olmak üzereyim. Story - 9/10 şu ana kadarki agent class questleri cok iyiydi. genel olarak lvling i sevdim. Oyuna bazen o kadar kaptırıyorsunuzki bazen gidip te F5 e basıp quicksave etmeye calışası geliyor insanın. Flashpoint - 2 kişilik olan ilk flashpoint gayet keyifliydi loot lar baya iyi içerik baya güzel. Ama Hammer Station için adam ararken 20dk falan bekledik Açıkcası benim hoşuma gitti. Şimdi herkez LFG tool gibi birşey olsun istiyor ama ben istemiyorum. LFG tool geldiginden beri queue ye girip 2dk sonra küfredip çıkan gerekli gereksiz insanlar la team yapmak zorunda kalıyorduk WoW da. Bu eski şekilde adam gibi aynı serverda belli bir şekilde oynıcagın insanlara daha adam akıllı tavır takılmayı gerektiricek. Dialog lar - Her konuşmayı pass lama dan izliyorum sesler cok güzel acele etmeden keyifli. Gene kıyas başka oyunlarda quest ekranındaki yazıyı okumadan questi kabul edip 5dk sonra general chat den nası yapıcagını sormayı gerektirmiyor. Performans - 100 ms den üstünü görmedim full serverda sadece 2 defa froze oldum 2-3 sn lik. Companion & Crafting - Oyunun en iyi kısımlarından biri, Coğu grup questi 2 kişi + 2 companion sololadık. Flashpoint de dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ceday kınayt hikayesi baya dandikmiş bu sırada benim gibi ıvır zıvır questlerden bayanlarada tavsiyem dümdüz class questlerinizi rushlayın. bir gezegenin bitmesi 1-2 saat sürüyor maksimum bu şekilde. eğer bir sonraki için underleveled kalırsanız instance, pvp, space battle ile falan rahat kasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sensin dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şu yıkıntılar içinde sith kestiğimiz dungeonın son bossundan da herifin IŞIN KILICI düştü. böyle sarı/turuncu baya karizma oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sith tarafının story quest'leri daha eğlenceli gibi geliyor. jedi consular açtım hayattan soğudum, tabi efendim olur efendim, may the force be with you. bh ile ne güzel herkese başkaldırıyosun, silah doğrultuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bide çok kötü trolledi beni biowhore hep böyle 1 space 1 space yapıyorduk parlak taraf cevapları için dançının bi tanesine ters yapmışlar 1 e bastım kırmızı oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bana da bir iki kere şey oldu, mouse 2. diyalog opsiyonun üzerindeyken 1'e bastığımda 2'yi seçti falan. dark-light konuşması değildi ama. denk gelseydi üzülürdüm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu arada datacronlardan haberdarsınız değil mi ? ben iki tane buldum şu ana kadar, +2 presence ve +2 aim verdiler yanlış hatırlamıyorsam. şöyle bir video var dromund kaas'dakiler için, http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U-EmuCFeagU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ceday başlangıç gezegenindeki 3 ünüde bulmuştum da sonra kasmadım 2 tane mi ne buldum sadece fak det şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Myshkin said: Çok kişili savaşlar falan dönecek mi peki oyunda ilerlerde? KAle savaşları falan tarzı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 pardon hangi kale ? vader'ın kalesine girmeyi planlıyorsanız daha birkaç bin yıl var onun için sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 toplu atack-defance etkinlikleri falan olacka mı yani onu söylüyorum aynı anda yüzlerce kişinin dahil olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şimdilik öyle bir bilgi yok. expansion ile gelebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ilum var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne biçim modsun ya oyundan haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ilum ne reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 aaa evet lan ilum var sdf. ben aoc'daki gibi kale savaşından bahsediyor sandım. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=455852 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 benim için hayal kırıklığı oldu diycem doğru olmıycak çünkü zaten bunu yapacaklarını duyurmuşlardı, duyurduklarını yapmışlar. bir umut acaba belki sanki bişey olur mu diye beklemiştim, herhalde hayal kırıklığı bu beklentinin hayal kırıklığıdır. neyse bi arkadaş sordu msnden nedir nasıldır diye. onu paste edeyim üşendim yazmaya uzun uzun. "yani benden yorum soruyorsan starwars skinli wow olmuş swsinden toruna kadar kuşçu yerine taksici var, level atlıyorsun gidip class trainerından açılan yeni skillini train oluyorsun worldu discover ederken xp alıyorsun gittiğin yerdeki taksiciyi açıyorsun, heartstone yerine fast travel var yani özetle sistem için hiç düşünülmemiş kafa yorulmamış burada hazırı var denmiş alınmış starwars konseptine uyarlanmış questlere özenmişler falan" questler... bi onu yapmışlar işte. sadece questle wowu tutmuş insanları da çekeriz umuduyla uğraşmışlar yapmışlar bişeyler. yani iddiaları o ki "wow clone yapan ve patlayan onlarca diğer oyun işi bilmiyordu başaramadılar, ama biz başarırız, bizim wow cloneumuz sizinkini döver" peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bazı oyunlara wow klonu demek, mw3, bf3'e falan wolfenstine clonu demek gibi... aa elinde silah var ilerliyosun falan komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 değil ama sufi haklı oyunun büyük bir kısmı birebir kopya/reskin ama bu kötü birşey değil bu noktadan sonra bence. birçoğu zaten user friendlyliği artıran, olmasa E BU WOWDA VARDI BUNDA NİYE YOK ? dedirtecek şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar