-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 swg ile karşılaştırmayacaksın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bi oyunda da kasmayın birader ya zevkini çıkarın, sonra max levela gelince baydım oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Swg ile karşılaştırmıyorum be kardeşim, ben genel olarak oynamadığım bi mmo kalmadı biliyosun ben genelle karşılaştırıyorum. Öyle orjinal bişi olmamış yani questlerdeki kotor havası dışında. Abi bende oyunlarda inanıp kasıp oh yeah diyip pvpye girmeyi seviyorum, napiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ayrıca wowdaki gibi ragnarosu kesip illidanı kiljadenı kesip arthası kesip level 84 te çöl pygmylerini kesememektense aynı anda 6 mobu rahatça kesebilmeyi tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi zaten wow un bünyyemizde verdiği en büyük zarar..max level go go go end game ruhu oldu.. tadına varmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 wowun en büyük zararı "lol wow clone" bakış açısı oldu, şimdi nwn 3 veya kotor 3 yapsalar lol wow clone derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 abi wowa çok benzerliği var ama oyunun şimdi yalan değil :D Ama farkettirmeden yapmışlar asdasdasda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 questleri okuyun,yavaş yavaş oynayın zaten zevk 2 kat artıyor yoksa level almak kolay full oynarsan 1 haftada 50 sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ya WoW clone lololcular chati mahvediyor, adamlar betaya flame'e girmişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sparkcaster said: wowun en büyük zararı "lol wow clone" bakış açısı oldu, şimdi nwn 3 veya kotor 3 yapsalar lol wow clone derler adam gibi oyuna kimse saldırmaz. wow clone yaparsan wow clone denir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Ya WoW clone nedir, Bu nu diyen arkadaşlar genelde ilk olarak WoW u bir MMO olarak oynuyor demektir. Wow un çalmadıgı oyunmu var Everquesti bilirmisiniz siz tek tek sayıyım mı Wow un hangi diger MMO lardan fikir toparladıgını. Uzun bir liste olur ve bu da yanlış bişey degil. Adamlar diger oyunlardan gördügü iyi fikirleri toplayıp kendi oyunlarına ekliyorlar Sırf en çok oynanan MMO olması asıl orjinal fikirler le yapılmış bir oyun oldugu anlamına gelmiyor. Ben 5/5 verdim. SWG gibi degil orası dogru, Ama WoW daki toplam gördügünüz 3-5 cutscene gibi degil. Karakterinin kendine ait oldugunu hissediyorsun belli bir şekilde verdigin cevaplar. Wow da ki gibi her npc ye tıkladıgında "Good day to you" veya "Zug Zug" duymaktan iyidir. Oyunu aceleyle degil yavaş yavaş npc lerin konuşmasını dinleyerek oynayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 wow clone denmesi zaten wow öncesi oyunlara hakaret değil övgü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Sannin said: Kaede said: grafikler baya kötü bu sırada ilk gezegende datacronlardan birine nasıl ulaşıcağımı bulmaya çalışırken biraz dağa tırmanma yaptım bildiğin skyrimin texturelarından bile daha kötüydü öyle böyle değil abi skyrim ile kıyaslamak cidden komik oldu şimdi.. =) güncel AAA diye çıkıp o kadar kötü textureları olan başka bir oyun söyle o olsun tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 konuşmadan resmen baydım.. dün 10 saat oynadım 8 saati konuşma 2 saati dövüş.. questlerin yarıdan çoğu haritanın üstünden aldığını alt tarafa konuşmaya götürmekden oluşuyor. Tamam ara sahneler, seslendirme güzelde, biraz fazla kaçmış. Seslendirme var diye quest logum hiç 5 questten fazla dolamadı, genelde 3 quest ortalaması ile oynadım. Haritalar kocaman ama çok boş, bir o yana bir bu yana koşturuyorsun. Yeni karakter açıp diğerlerini deneyim dediğimde, kim o kadar diyalog dinleyecek falan dedim resmen. co-op tarzı single player olmuş hafiften, combat güzel, fena değil. Ama daha fazla combata girebilecek fırsat lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oyunu cok begendim 2 şey dışında, map ve fps problemim. mapi herkez begendik falan diyor ama daha sade birşey olsa daha iyi olurdu bazen cok karışık geliyor. fps de benim pc den mi kaynaklanıyor oyundan mı kaynaklanıyor hala çözebilmiş degilim.gerçi ne pvp i gördüm ne endgame pve, bu yuzden birşey söylemek zor ama ben bu oyunu alırım arkadaş. tek basına level kasmak için bile alınır yani.bir classla 50 yap sonra digerine geç falan. 4/5 hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 map baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 degil, sacma sapan, istedigin yeri secip bakamiyosun filan, bu devirde, gezegenden gezegene ucarken, adam gibi mape bakamamak anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Asgard said: questleri okuyun,yavaş yavaş oynayın zaten zevk 2 kat artıyor yoksa level almak kolay full oynarsan 1 haftada 50 sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 questleri dinleyin. cutscene'e girmeden quest alma da olsa daha iyi olur ama, tekrar questler icin ozellikle. questin adini, amacini, odulunu bilmeden 5 dakka sohbet dinlemek anlamsiz, gerce odulunu questi aldiktan sonra da bilmiyosun, bitirince, ama oyle de suprizli oluyo, iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 level almak inanılmaz kolay ya beta için mi böyle acaba, düşürsünler xp curve ü sadece class questleri yaptım tariste 1-2 side quest ve hop bitti 4 levellık gezegen 2 levelda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 haritalarda çok yürütüyor ya çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 evet ya level 1 da flying mount a binmeye başlamamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 15de sprint geliyo, 25de mount. taris eziyet direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 alakasız. insan gibi yakına koyarsın questi olur biter oyuna yürümeye girmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yok ben bıraktım oynamıyorum.iyice güzelleşmeye başladı.gemiyi aldıktan sonra baya zevk aldım.uzaydaki kapışmalar biraz baştan savma olmuş gibi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar