Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

weekend beta izlenimleri

Snake

Öne çıkan mesajlar

Swg ile karşılaştırmıyorum be kardeşim, ben genel olarak oynamadığım bi mmo kalmadı biliyosun ben genelle karşılaştırıyorum. Öyle orjinal bişi olmamış yani questlerdeki kotor havası dışında. Abi bende oyunlarda inanıp kasıp oh yeah diyip pvpye girmeyi seviyorum, napiyim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya WoW clone nedir, Bu nu diyen arkadaşlar genelde ilk olarak WoW u bir MMO olarak oynuyor demektir. Wow un çalmadıgı oyunmu var Everquesti bilirmisiniz siz tek tek sayıyım mı Wow un hangi diger MMO lardan fikir toparladıgını. Uzun bir liste olur ve bu da yanlış bişey degil. Adamlar diger oyunlardan gördügü iyi fikirleri toplayıp kendi oyunlarına ekliyorlar

Sırf en çok oynanan MMO olması asıl orjinal fikirler le yapılmış bir oyun oldugu anlamına gelmiyor.

Ben 5/5 verdim. SWG gibi degil orası dogru, Ama WoW daki toplam gördügünüz 3-5 cutscene gibi degil. Karakterinin kendine ait oldugunu hissediyorsun belli bir şekilde verdigin cevaplar.

Wow da ki gibi her npc ye tıkladıgında "Good day to you" veya "Zug Zug" duymaktan iyidir.

Oyunu aceleyle degil yavaş yavaş npc lerin konuşmasını dinleyerek oynayın bence
Sosyal ağlarda paylaş

Sannin said:

Kaede said:

grafikler baya kötü bu sırada
ilk gezegende datacronlardan birine nasıl ulaşıcağımı bulmaya çalışırken biraz dağa tırmanma yaptım

bildiğin skyrimin texturelarından bile daha kötüydü öyle böyle değil

abi skyrim ile kıyaslamak cidden komik oldu şimdi.. =)

güncel AAA diye çıkıp o kadar kötü textureları olan başka bir oyun söyle o olsun tamam
Sosyal ağlarda paylaş

konuşmadan resmen baydım..

dün 10 saat oynadım 8 saati konuşma 2 saati dövüş.. questlerin yarıdan çoğu haritanın üstünden aldığını alt tarafa konuşmaya götürmekden oluşuyor. Tamam ara sahneler, seslendirme güzelde, biraz fazla kaçmış. Seslendirme var diye quest logum hiç 5 questten fazla dolamadı, genelde 3 quest ortalaması ile oynadım. Haritalar kocaman ama çok boş, bir o yana bir bu yana koşturuyorsun. Yeni karakter açıp diğerlerini deneyim dediğimde, kim o kadar diyalog dinleyecek falan dedim resmen.

co-op tarzı single player olmuş hafiften, combat güzel, fena değil. Ama daha fazla combata girebilecek fırsat lazım
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu cok begendim 2 şey dışında, map ve fps problemim. mapi herkez begendik falan diyor ama daha sade birşey olsa daha iyi olurdu bazen cok karışık geliyor. fps de benim pc den mi kaynaklanıyor oyundan mı kaynaklanıyor hala çözebilmiş degilim.gerçi ne pvp i gördüm ne endgame pve, bu yuzden birşey söylemek zor ama ben bu oyunu alırım arkadaş. tek basına level kasmak için bile alınır yani.bir classla 50 yap sonra digerine geç falan. 4/5 hacı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...